Glutenfria pannkakor
- 1 l mjölk (tog lite mer mjölk då fiberhusk vbinder vätska)
- 6 dl glutenfritt mjöl (tog majsmjöl, fiberhusk och pofiber)
- 5 ägg
- 4 msk smält smör
- 2 tsk salt
Gör så här
Blanda mjöl och salt i en bunke. Du kan med fördel byta ut en del av mjölet mot majsmjöl, det ger pannkakorna fin färg.
Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet.
Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
Smält hälften av smöret i en stekpanna och vispa ner det i smeten. Stek tunna pannkakor.
INGA KONSTIGHETER!
Och sen kvarg istället för grädde med björnbär och jordgubbar mums!!
Hej!
Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.
Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.
För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen
Med vänlig hälsning,
Emilie
Hittarecept.se