Fan!

Råkade avslöja för Pernilla och Julia vad som jag hade gjort. Det är väldigt internt men kan förklara ändå ;)
Pernillo och Julius hade catfight (på skoj) om en viss sak och saken är att jag sa till båda att jag var på deras sida.. T.ex. när jag skrev en kommentar på facebbok till pernillo om att jag var på hennes sida och sen raderade kommentaren, väldigt kul... x) sen gick de runt och trodde att jag höll med de och när julia äntligen sa att pernilla hade sagt att jag var på hennes sida, sa ja att pernillo hittar på massa skumma saker och sånt så var det inget mer med det tills de började ta upp catfighten när jag var med, då sprack min plan.....


HAHA förlåt var tvungnen...

Mohaha!

Ja du Pernilla , imorn får du se vad jag har gjort mot dig och en person till, det kommer bli sååå kul !

Pernilla gästbloggar!!!!!!!!!!!!!!

Ebbe tvingar mig att gästblogga. Vi börjar snart men Ebba behöver en petville intervention. NU!!

lite onödigfakta...

"Ugglor är de enda djuren som kan se färgen blå"

Fattar inte...



It's saturday

Sitter här på sjukhuset med Pernillo och Julia , skulle typ åkt hem för en timme sen, men hon var tvungen att få var kvar här 2 timmar till :/ nu sitter vi och kollar på något gränsbevakarprogrma från USA, ganska roligt faktiskt.. smugglarna är helt korkade´, t.ex. när polisen frågar henne massa frågor för att kolla om hon är amerikansk medborgare:

-Vilken skola gick du i?
-Jag gick i high school....
-Vad fick du för betyg i "rast"?
- A+
Yeah right...

Mohaha!

Pernillo och jag har gjort en pakt som går ut på att hon inte får skriva hatsms eller något kränkande till mig tills på fredag, så lycka till! :)

                                                   

jag har sjuk humor....


Woho!

Sry för bloggpausen, men jag har skitabra nyheter!! Gissa vad jag ska göra i mars? Jo, då är det iväg mot japan i två veckor :D Ska blogga där också ;)
Och nu tar jag lite bilder från min käre storebror Anders som bor där:
Betyder: Rök inte, men vi älskar dig ändå x)
Lite homofob varning...
Men nu undrar jag hur jag ska klara av att sitta i ett flygplan i 12 timmar och äta sushi, räkor och allt sånt äckligt...

RSS 2.0