Shit, vad min katt poosar..


Perfect match (inte för mig)

Pernillo vill ha en spinkig, random emokille! Perfect match säger jag!!!
-

Jag har en dejt


Gaaaahh!

Jag är fortfarande sjuk, men mår  mycket bättre iaf : ) Ska nog va med Sandra idag, hoppas hon kommer hit x) Jag orkar inte åka till henne, jag har inte varit utomhus på typ en vecka?! Åhh, jag vill åka skridskor, skidor, pulka ja allt man gör på vintern! Sen är jag sjukt sugen på donken! Såå avundsjuk på Pernillo som har gångavstånd till Donken aka Gyllene Måsen!!!!NÄR JAG BLIR STOR ska jag bo nära Donken, sådeså!
-

Hur sjukt gott vore det inte med en sånhär just nu?! Inte okej att det är reklam om Burger King och Donken hela tiden?!


Jag ångrar..

Redan förra inlägget, ingen motion här inte! Jag blev helt plötsligt sugen på Ballerina Kladdkaka!! That´s my drug..
-

Jag tror jag dog lite nyss...

Kakkvinnan

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bli den där hurtiga tjejen istället för som jag nu ses : svullarn.. Har t.om. fått ett fint smeknamn av en ittare (italienare), kakkvinnan, kan det bli charmigare?!
Nej, jag har försökt förut och då skulle min kompis sluta röka och jag skulle sluta äta så mycket godis.. Gissa vem som "glömde bort" att vi hade ett löfte först...
Skulle fan kunna försöka igen, för på sportlovet är det gratis att gå på Friskis och Svettis! :D Då ska jag bli hurtig ta mig fan! MEn jag vill inte göra det ensam, finns det inga stödgrupper för detta? Typ AA, fast Anonyma Ätare! Då skulle jag få säga hej maria, hej eva, hej vad du nu heter hur mycket som helst! Wiiie!!
(Hoppas ni fattar att jag drev lite här på slutet..)
-
Såhär går man klädd på F&S, bara så ni vet!


.

Jag har fortfarande influensan, orkar inte blogga så mycket. Kommer bli mycket bättre när jag är frisk!

Fyfan..

Råkade klicka in mig på någon weird video på Youtube.. Det är en tjej som opererat tungan så den har delat sig och hon leker med den och gör små tricks! Usch, fyfan!!
-


Hela gänget är samlat!

Ser ni likheten?

-

-

-

-

Nu är det dags för...


Fick en tanke...

Jag råder er att stänga ner sidan nu, men jag fick värsta tanken när jag låg och tänke på att jag måste se Patrik 1,5. Har ni nånsin hört om ett gaypar, som fått ett barn, som växt upp och också varit gay?
Nej, men gud fattar inte vf jag skrev det där x)

S J U K

Har som sagt fått influensan: THE BEST TIME OF MY LIFE! Vad kan liksom slå 40 graders feber, ont ont ont i huvet, ont i ryggen, andra muskler och halsen. Nu har allt det försvunnit förutom ryggont, när herr Hosta kom på besök nyss. 
Jag vill gå til skolan, jag vill va frisk!!!
Btw, någon annan är jag som tycker att "slemhostan" från Bromhexin-reklamen är sjukt läskig?
Samma sak med "Lilla hungern" från Danio-reklamen:

Ett stort grattis till...

Min bästa vän genom tiderna, som alltid varit där för mig: Sandra :D
Fyfan, börjar tänka tillbaka på fjortistiden vi delade, usch jag skäms... Så sånna bilder lägger vi inte upp x)


Älskar dig gumman <3

In my head

Har så jävla ont i huvudet att det känns som om någon lagt mitt huvud mellan en vägg och en dörr och smällt dörren mot huvet. Sen plus att jag går på alvedon och det gör såhär ont, vill jag inte veta hur ont det gör utan.
Och sen när man äntligen somnat, nej då ska en dum telefonförsäljare ringa och väcka mig! Så man får vakna upp till proactiv-reklamen! USCH Inget bra på tv idag, tur att jag har Solsidan och True Blood att kolla på.

Jag och Sandra som skulle åka och träna idag också, fan :(
PEACE OUT





Bilder från Idre!

Sanningens ögonblick

Vet ni vad jag nyss insåg? Jag åker till Italien snart, jag slutar 2:an snart, jag fyller 18 snart, jag flyttar ut snart... Sjuhelsikes vad livet går fort!


Lite bilder från igår när vi firade Sandra !










Har läsande att komma ikapp med...



Not okay!

Appstore, alltså Iphonen kommer få blogg.se-appen, men nej då kan inte Android få det heller även fast fler har det på mobilen? What is this?!


Söndag

Sitter just nu med Sandra och kollar på Teen Mom :D Igår firade vi henne, av mig och några till fick hon en vågtång som fungerade asbra! Ska köpa en sån! Men nu måste jag gå och städa snart... KUL
Aja, ha det bra! PEACE OUT

Ny bloggdesign!

NÄSTAN......

RSS 2.0