We can learn to love again

God kväll på er! Så ni tittar in här på kvällskvisten? TIHI
Idag har jag varit LEEEEEDIG <3333333333333 och imorn är det fredag mhmmm! <3333 
Dagen började med att en telefonförsäljare ringde och väckte mig.. NICE! Jag verkligen älskar hur ni lägger på precis när man tar sig energi att svara också. -Hej, det är E..... NICE FUCKING MOVE
Sen så kom Sandra hem till mig och vi pratade om allt vi missat och sånt. Sen så följde jag med henne till läkaren för att kolla hennes rygg. På vägen hem ser Elin mig och stannar med bilen och vi drar hem till henne hahha asrandom! Sen så äter vi och skyndar oss till träningen. Var så jävla opeppad till träningen idag, men imorn och på lördag är det vila. Sen på Söndag kör vi igen! WIHOOO........
 
Snälla kom snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej livet

Hello there!
Vad vill livet mig egentligen? Jo Ebba, vad var meningen med ditt sabbatsår? Att resa, jobba och ta körkort.. Vad gör du istället? Jobbar, jobbar och går ut på krogen varannan helg. Ok, åkte till Thailand och ska till London snart. Men med resa menade jag backpacka i Australien eller nåt sånt! Synd att bara ingen vill hänga på. Får väl hitta resekompis på reseguiden.se sådär lite forever alone-style!
Nej inget deppinlägg nu! Nu ska vi sova fridfullt! Godnatt! :D
 
 
EYY SEXY LADIES...

I love lunch, it´s half the way to dinner! I love lunch! If that´s a sin, then I´m a sinner!!!!!!

Hallå där små pussgurkor!
Vad har hänt i helgen då? Jo, pubrunda med några från mitt gymnasium (undviker att skriva gamla gymnasium för det ger mig åldersångest.) Låt oss få experimentera: Varenda gång jag skriver något som ger mig åldersångest markera jag med ett (?). Nu börjar vi om:
Jag agerade frukttant på jobbet på fredag morgon (?) Jag var på pubrunda med några från mitt gamla gymnasium (?) Jag drack öl (?) På Söder (?) Vi drog hem tidigt och jag vill aldrig mer besöka Dovas (?) Jag var inte rädd för att vara ensam hemma (?) Jag vaknade sedan upp tidigt och bakis fastän jag inte var så full (?) Skippade bakismaten och åt havregrynsgröt med knäckebröd och skyndade mig för att hinna ut i solen på powerwalk (?) Funderade på att ta på broddarna (?) Åkte tidigt in till stan med mina väninnor för att vi skulle hinna förkröka innan vi drog till Nymble med min brorsa och hans kompisar (?)  Jag drack rödvin (?) Sen så började drickandet med studentpriser! Det ska vi inte gå in på tycker jag.. Neeeehe, vet du vad? Nu ska jag duscha bort min ångest! (Som om det skulle funka HÅHÅ)
 
Unga Ebba! Ahhh, minns det som om det var igår..!

So please don´t judge me, and I won´t judge you

Hallå där!
Livet guppar på med jobb, träning, vänner, körlektioner och utgång! Går upp übertidigt hela tiden så man ska hinna med allt så ser fram emot en dag där man bara är ledig och kan svulla. 
Idag hade jag körlektion i Tyresö och det gick bra. Så jävla jobbigt att vilja ta det dära körkortet så himla mycket, men ha den där känslan att det aldrig kommer hända bak i huvudet. MEN jag ska fixa det! Hur ska jag annars kunna  åka till Max som ligger helt öde här tihi...
Sen mötte jag upp Elin och vi kollade på utbildningar i Australien. Det är väldigt dyrt tyvärr, men skulle vara så jävla kul! Man kan inte gå runt hela livet och tänka: Nää det är för dyrt.. Varför jobbar jag? För att ha pengar. Vill jag sitta och hålla på alla pengar? NEJ, jag vill spendera dem också!
Sen var det dags för träningen. Blev ett älskade core-pass (med inspiration från gymnasiet) med ett medelpass som avslutning. Ett dubbelpass med andra ord! Nu ligger/sitter jag här i sängen med dyblött hår och ryser när jag ser klockan och inser att jag ska vara på gymmet om 9 timmar igen... Godnatt!
 
 
 

Hallå där!

Är nyduschad och klar för att natta mig själv.. Forävär ääälååån! Fast ibland är det skönt! Som när man ska gymma, älskar att vara på gymmet själv. Och då menar jag SJÄLV, inte jag och städaren en måndag kl 8 som vet om att båda är i gymmet men ändå undviker ögonkontakt. Och sen att en peddoggubbe kommer och joinar oss och kommer sen fram till mig när städaren går och säger: Nu är det bara du och jag här... Med en if u know what I mean- blick! Mysigare kan det icke bli!
Jag och Emma har iaf bokat London och åker i april! Så jäääävla nice, hoppas jag får ledigt från jobbet bara! Men det tror jag :) Men nu måste jag "sova", dvs intala mig själv att den tiden man ligger i sängen och inte kan somna tidigt också kallas sömn. Ska upp 5 imorn.. WIfuckingHO!
 
Jag och sura Elin i lördags påväg till stan på äventyr med Zena och Emma.

RSS 2.0