Visste ni att..

Shopping är dagens motsvarande till när vi kvinnor i apflocken för många många år sen, skulle leta mat? Och att det är sanningen till varför tjejer älskar att shoppa?
-
Mitt favoritord

Hej HEMLIGA blogg!

Satt och kollade in bilar på blocket nyss.. Jag vill ha en cab!! NU! Som jag kan övningsköra i!!! Varför vill ingen donera en sån till mig? SADFACE!
-
Den här räcker...

Är sjukt trött på människor som..

tror de redan vet allt, att de är bättre än alla andra. Att alla runtom bara spelar en liten roll i deras liv. Vad är det med de hära falska människorna, får panik av er! Gå och göm er någonstans och kom absolut inte tillbaka! BLÄÄ på er!!!

Hallå där!

Idag drog jag ut och tränade, sköönt! Men skadade nacken och kan typ inte röra mig.. Iaf så drog jag sen till Emma med några till och åt samt kollade på Bad Teacher, lite inspiration till de som vill bli lärare!
Inte så mycket mer har hänt idag tyvärr! Godnatt på er alla!
-

Hej mina små älsklingar!

Ni kanske är och hänger på Ung08, men jag ville bara berätta att jag har inte hunnit blogga. Det har varit ridning och sen igår-plugga (OMG VAD DET ÄR TRÅKIGT!!!) Klarade bara 5 min, sen somnade/däckade framför tv:en..
Aja, det är många inköp som gjorts, gör nog ett inlägg med en bildbomb med även bilder från Skåne och sånt sen!
Min hurtighet har sänkts efter sommaren, ville bara berätta det! SÅ nu jävlar! Jag ska dra igång igen och det ska bli hårdare än någonsin, jag ska bli värsta BIFFEN! FATCAMP here I come!
-
Sen vill jag också bara meddela att jag har kommit på värsta bra presenten till sina föräldrar! På extrafilm.com kan man göra fotoböcker, kalendrar, tavlor, muggar, allt man kan göra med bilden! Mina föräldar var nyss i Rhodos (utan mig) på bröllopsresa, och vad finns det inte för bättre idé än att göra en fotobok åt dem?! Jag är stolt över mig själv! Så nu slipper pappa att få en slips i födelsedagspresent hehe..
-

10/8-11

Tjoo! Sitter i bilen påväg hemåt och direkt efter det, mot stallet! Vill bara berätta en liten rolig grej som inträffade när jag var i en liten affär som låg i Skåne. Den ägs av en gammal gullig tant och hon blir så glad av alla som kommer in i hennes lilla affär så de får presenter! Ja, ni läste rätt, man får presenter för att shoppa eller kolla i hennes affär! Och då undrar jag varför det inte är så i alla affärer.. Tänk er att gå in i H&M och sen få en tröja eller nåt som tack för att du shoppar i deras trevliga butik! Låter inte helt fel i mina öron! Nej, nu ska jag fortsätta kolla på sätets svarta baksida framför mig som jag gjort de senaste tre timmarna... Ha en fortsatt trevlig onsdag (det är väl onsdag idag?

8/8-11

Tjoo! Igår åkte alla till Café Annorlunda, och det var verkligen annorlunda! Det var all you can eat för 65 ynka kronor :O Efter det drog vi till Kiviks musteri and I must say I love that place! Okej,man kanske inte ska bli skitgladöver ett ställe där de säljer olika drycker och sånt de gör av frukt och smAkar. awesome..men ändå! Sen drog vi förbi lite keramikaffärer (not my idea) och havet som vi även är påväg till nu :D sen ska vi till Åhus (ni vet glassmärket) och äta glass på DERAS glassbåt.Smell you later!

Skåne :D

Hejsan hoppsan! Sitter i bilen ner mot Skåne just nu, sen måste ju mamma såklart stanna i Kosta Boda.. Men jag kollar in outleten så det är lugnt xD När jag ändå är på gång så vill jag säga en sak: Det är inte okej när föräldrarna, släktingar, grannar, alla gamla säger" ÅH! VAD STOR DU HAR BLIVIT!" För det första hörde jag dig när du sa det för 111 gången. För det andra så känner jag mig som en gammal gumma! Diss på er!

Väntar

Sitter och väntar på att få gå till busshållplatsen och dra till Stockholm C där jag ska tåget mot Småland :D Åker sen vidare till Skåne, så får se när jag kommer hem, men datan kommer med och lite bloggande blir det nog också! : ) Kommer sakna alla er här i Stockholm PUSS!
-
HAHA
Ni kommer väl sakna mig och mina random youtubeklipp? : )

3/8-11

Drog och shoppade lite smått med Maria direkt efter jobbet. Det är alltid viktigt att ha spenat, mascara, bananer och kattmat hemma!
-
Efter det mötte jag upp Emma och drog vidare till Hanna. Istället för att sitta innne en sån här fin dag, drog vi till närmaste sjö/äng och övade på Hannas fotograftalang, många oseriösa bilder blev det! Speciellt från min sidao och det kändes inte bättre när Emma och Hanna satt och garva åt mina miner i typ en kvart... Men jag tycker om er ändå!
-
Litet impulsköp! Men är det rea på BikBok, så är det rea på BikBok..

2/8-11

Sitter just nu och kollar på The Bachelor, LOVE IT!
Snart ska jag dra till stallet och Nanda. Och idag kommer Hanna "Proffsfotografen" och ska plåta lite när jag rider :D Sak rida lite markarbete, och för er som tycker hästar passar bättre på mackan och inte vet vad jag menar så betyder det bommar på marken..
-
Proffsfotografen and moi

Har märkt en sak..

Det har redan gjorts många filmer med folks namn på.. T.ex. Klara-filmen eller Hanna-filmen..? Nu återstår bara filmer om Emma och Pernilla.. Om de nte redan gjorts..
-
-

RSS 2.0