Gimme for christmas


Blå tack (A)


Luktar asgott!


(A)

Låt in the head

Var ju som sagt sjuk idag och det blev mycket kollande på tv ;) Hoppas jag blir av med den snart ...


Sjuk :/

Man inleder ju veckan bra med att vara sjuk :/ Hatar att vara de för jag vaknar tidigt och sen kan jag inte sova så ligger vaken och antingen kollar på tv eller håller på med datan.


Gillar att..

Jag måste skriva en recension om Marlena Ernman och någon konsertsom måste vara inne på tisdan!? Wtf? Hur gör man det, ge mig förslag tack....  (A)




Orkade inte blogga i helgen..

Var iaf med Sandra, Mattias och Viktor i fredags och vi hyrde två "skräckfilmer" . Den ena var precis som Saw så det var inget nytt precis ;) Den andra handlade inte heller om något speciellt, det var bara tre killar som gick runt och dödade zombisar med golfklubbor och massa saker ... så vi stängde av den efter kanske en halvtimme :P

Igår så var jag och Sandra på Horse show, as bra! :) Mycket bättre än förra året också, bilder kommer sen. Sitter nu och är skittrött eftersom det är söndag som jag hatar och har mycket att plugga!! :( Aja, får skylla mig själv att jag valde naturvetenskap .... 

Under själva showen var det också en kille som sjöng och som bliuvit upptäckt av Anders Bagge tydligen och hans låt gick på reklamen där typ fem miljoner gånger så man har hans låt kvar i huvet.. Han sjöng faktiskt ganska bra live också :P


Är Pernilla en positiv eller negativ mutation?

  1. Fan, är sur på Pernilla och vet inte ens varför och vet att du känner samma sak för mig.. x) Så nu ska jag tänka över fördelarna och nackdelar över dig din apa!



    1. Du är rolig att fota på min mobil
  2. Du får skällen när vi pratar på lektionerna
  3. Du ger mig stift när jag behöver på matten
  4. Du väntar på mig fast jag äter segt segt segt...
  5. Du har förlängt mitt liv med några år för du gett mig något att skratta med (åt)
  6. Du är smart ibland
  7. Det är roligt när du får ADHD
  8. Du tar helst samma buss som mig (A)
  9. Det är roligt att du blir kallad "emohora" och "elevhemmets hora"
  10. Att ha någon som jag både är smartare och starkare än :)
  11. Att du ger mig tuggummi precis varenda dag , fast nu har du slutat med det.. 
  12. Att lärarna har någon att mobba =)
  13. Någon som har min humor typ...



1. Du har fobi mot hårstrån
2. Du gillar helst inte att dela med dig och när du väl gör det måste man förhandla med pengar!!
3. Du slåss
4. Sen när man slår tillbaka börjar du gråta
5. Du är snål
6. Du är envis
7. Du kallar mig för fjortizwww
8. Du frågar mig saker och när jag inte fattar pratar du med mig som om jag saknar IQ!!
9. Att du har slutat att ge mig tuggummi!!
10. Du har en gnällröst
11. Du klagar och tjatar!!!
12. Att jag inte kan komma på några fler nackdelar

Mohaha! Pernillo jag sa ju att jag skulle hämnas!! ^^


Mhm..

Har tänkt på det hära hela dan och det har verkligen stört mig, fråga inte vf ? :P Iaf, ni vet den dära Rusta reklamen med den där tjejen som sjunger : I´m easy... so easy lalaal.. wtf? vadå : Jag är lättfotad, så lääätfotaaad! Är det jag som hört fel eller vadå?! Försöker de få Rusta att verka så billigt att de måste ha en tjej som sjunger att hon är en slampa? Stackars barn som måste va med i reklamvideon, de har ingen ljus framtid x)


Framtidens Rusta kanske t.o.m. säljer prostituerade tjejer för ett lågt pris, wiho! :D

Gillar att jag kan plåga mina emokompisar när de ringer mig


Vilken tror ni jag valde? x)

Gillar att Lady Gaga försöker prata svenska...


Tråkig söndag

Usch hatar verkligen söndagar för det är alltid dåligt väder :/ allting är bara så segt! Sen måste jag plugga snart ,men det orkar jag inte heller ! Kanske man ska börja med kaffe? Eller nej kanske inte... Eller?


Jag nästa?

Ledig idag ! :)

div style='background-color:#e9e9e9; width: 425px;'>
Try JibJab Sendables® eCards today!
Haha sov över hos Pernillo igår för vi är ju lediga idag (skönt)! Vi har iaf suttit på en sida där man lägger in ansikten på videor , asroligt! x)

Kan man ha en bättre dag?

Ja, först fick vi börja en halvtimme tidigare i skolan och ha världens längsta och omöjliga biologiprov som man knappt pluggat till, sen så måste man ju såklart gå på den dumma Marlena Ernman konserten  , började asgarva i början och alla kollade så det var ingen smart idé.. x) och sen ska ju också julia och pernilla som satt bredvid mig börja prata så alla hör och tro att det är jag, tack.. Måste bara beundra dirrigenten som hoppade runt och såg ut som han hade damp, det var ren underhållning.. Pernilla kunde inte ens kolla på honom utan att garva ihjäl sig x) Det här måste man göra om nästa vecka, not...


Tisdag :)

Idag gjorde man kemiprovet då och det kunde gått mycket bättre eftersom vår lärare tog bort vår sovmorgon så var skittrött. Normalt skulle jag ha börjat tio, men nej hon måste ha provet kl 8 på morgonen !
Aja, sen skulle man åka och ta svininfluensavaccin men nej då måste ju det också va slut. Vädret har ju också varit bra idag.. Fan vilken bra dag man haft då! 
Nu ska jag iaf kolla på Ugly Betty och Desperate housewives som jag  följer slaviskt :) 


It's monday

Sitter här hemma hos Pernillo och pluggar inför kemiprovet imorn (panik?!) medans vi äter marabou vinter som är asgod ;) den smakar juligt och kanel elelr kardemumma eller vad fan det nu heter..? Aja, snart får den där dumma Pernilla "lövbiffen" Löfström damp på mig så herrå! :)
Haha tack sandra och viktor för ni visade mig den roligaste videon ever! :)

...

Tur för dig att du skämtade "B2"!! Fan för dig asså x)


Skärp dig!

"B2" du ska dö?! Du vet vf jag ahr freakat ut och vf jag fick värsta chocken, så nu får du skärpa dig för fan!!! Jag hoppas att du skämtar med mig om du gör de så är det ett skämt som gått för långt och om du inte gör de kommer du hamna på gatorna !(Du vet vem du själv är)

FRÅN coola "B2":


TILL INTE så coola "B2":

(Hoppas ni fattar att jag inte är 100% seriös här)


Plugg, plugg och plugg..

Shit här sitter man med två prov i kemi och biologi som är på tisdag och torsdag, sen en läxa från idrotten som är skitsvår :/ Längtar tills närmaste lov, som är... jullovet? (A) Men speciellt till julen och alla julklappar. Haha man är väl lite bortskämd :P Och när fan kommer den jävla snön?! Juste! Man måste ju också börja arbeta lite på sin önskelista :) Aja herrå nu måste jag plugga som fan och tänka på min önskelista (A) (Ja, jag vet att jag beter mig som ett barn!)


(Ja för trejde gången jag är äldre än 10 år , lovar..)

Småland

Ja här sitter man ensam i det stora huset för mina föräldrar dragit in till den såkallade "stan" :P snart är det mörkt oh det enda jag kan göra är att kolla på tv, sitta vid datan och leka med "lilla" hunden. Ikväll ska vi iaf dra in till "stan" och äta där men först ska pappa jobba lite mer med köket för vi bygger om där.
Kommer ihåg att när jag var mindre tyckte jag att det här huset var jätteläskigt för det är över 100 år gammalt , typ vår granne som är 60, hennes mormor växte upp här så nu kanske ni förstår vad jag menar ;)    
       

IDAG: Slappdag  


Hampus :)


Nu ska jag och mamma dra ut med hunden så herå!                                                                                         


Söndag

Igår hände det inte så mycket, jag och Pernilla drog in till stan för att möta A:et , men sen ställde hon in så det slutade med att vi träffade min kompis Paulina. Vid 2-3 tiden var vi hemma hos Pernillo där jag också sov över så det hände inte så mycket :/
Idag måste jag iaf plugga som satan så jag hinner med allting! SÅ vi hörs imorn, pusshej!

Söndag

Igår hände det inte så mycket, jag och Pernilla drog in till stan för att möta A:et , men sen ställde hon in så det slutade med att vi träffade min kompis Paulina. Vid 2-3 tiden var vi hemma hos Pernillo där jag också sov över så det hände inte så mycket :/
Idag måste jag iaf plugga som satan så jag hinner med allting! SÅ vi hörs imorn, pusshej!

RSS 2.0