Varför? Why? ?Porque?

Åh jag kommer åka så redo och klar. Jag är inte alls stressad just nu.
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTT
Dagen började med att jag tänkte för mig själv: Nu har jag ju tid att färga ögonbrynen. Så jag gör det och när det är klart, är dem såklart svarta. Nej, dem är inte bruna som färgen. DE ÄR MOTHERFUCKING JÄRNSPIKARS HORSVARTA (om man svär känns allting bättre). Jag och Klara har försökt med allt från hårspray till ansiktsrengöringar. Går ej. De gillar uppmärksamheten. Well when you turn white, I´m gonna ignore you.
Jag ska åka hemifrån om 5 timmar. Har jag packat klart? Nej. Har jag gått och lagt mig än? NEJ. Är jag på gång? NEJ!!! RAAAGE! Varför blir det såhär varenda gång jag ska utomlands? Jag som började tidigt och allt.. Jag hann inte ens träna en timme på gymmet innan de stängde ens. Vad är det positiva med idag? Få saker.
Såhär känner jag just nu. (Exklusiv bild från London)
 

You´re just a shell of the former you

Godmorgon! Ja, klockan är 12.15, men vad gör det? Jag är ledig och jag gillar att sova! Passar även på att få sova nu, det kommer jag inte få göra de närmaste veckorna!! ÅH VAD JAG ÄR TAGGAD :D!! Om 2 dagar blir det Ayia Napa med Emma i en vecka och sen kommer jag hem och vilar 3 dagar för att sen dra till Sunny Beach med Elin i också en vecka! WIIEE!! Vilken alkokropp man kommer få -.-
Har ju inte bloggat på väldigt länge, så kan säga på en gång att träningen inte är där den ska vara. Blev sjuk för 1-2 månader sen och har inte kunnat träna under den tiden. Började jogga och PWa (powerwalka) för 2-3 dagar sen och ska idag jogga och köra ett magpass för första gången på jag vet inte hur länge. Det roligaste att styrketräna är fan magen och ryggen tycker jag!! Vågar dock inte gå till gymmet riktigt än för det är väldigt lätt att överanstränga sig och bli värre.

vreeland 3
Nu tänker jag också fånga lite vuxenpoäng i det här inlägget. Såg en dokumentär om Diana Vreeland häromdan och fyfan vad bra den var. Aldrig hört om henne förut, men måste fan läsa henne bok nu. Blir så jävla inspirerad av henne. Quote av henne:
“I think when you’re young you should be a lot with yourself and your sufferings. Then one day you get out where the sun shines and the rain rains and the snow snows and it all comes together.”


RSS 2.0