En fråga...

Jag har över 300 vänner på Facebook, men vf har ALDRIG fler än 100 varit inne samtidigt..?

Hej bloggen!

Ville bara meddela att jag sitter och skäms. Chokladkalendern låg på skrivbordet, blodsockret var nere och... jag åt upp  kängan i 1:an och hästen i 2:an! Inte bra, men om man frågar Emmsan och HannaPanna så är det skitsvårt för mig att spara saker...

Första...

snowracer-åkturen avklarad!!!




Nacka Forum

Idag har dagen gått väldigt fort. Har hunnit med så lite på så lång tid. Som efter skolan när alla brudz åkte till Nacka Forum, eller Forum Nacka eller kaktus vad det heter, iaf så gick jag typ in i 5 olika affärer på typ 4 timmar... Nu har jag bara kvar att köpa julklappar till familjen och några mindre kompisar, känns väldigt skönt... Jag är bättre på att få julklappar än ge, nej skoja, tycker det är askul att julshoppa, slå in och rimma!

Tyvärr så kan man inte lägga upp på det man shoppat, vill inte förstöra värsta chocken dem kommer få på mini-julafton! 

HALLÅ

Vart i stan med A:et idag och shoppat! Aslänge sen vi var jue :(


Jag har blivit beroende 25;- Kicks


249;- H&M






Tråkigaste inlägget

Sitter här och känner att man kanske ska plugga inför spanskaprovet imorn..? Men det finns sååå mycket roligare saker att göra som att äta? Vill ha lussebullar och chailatte från EspressoHouse!!!



Jag har ont i hjärtat. Ibland kan det göra så ont att jag tror jag får en hjärtattack när jag skrattar för mycket. Och nej, jag menar inte att mitt hjärta är krossat eller om ni tror nåt sånt!
Det faktum som gör mig rädd är det att jag inte vet vf det gör ont.. Jag gillar teorin om att jag börjar bli så godhjärtad att jag har växtvärk i mitt lilla svarta hjärta. Ni som har sett Grinchen vet vad jag menar!



Apropå Grinchen, så är det snart jul och det betyder kashing! Måste bara skriva en lång lista först, det gillar vi! Ångest att det är 1:a advent på söndag, året går för fort!!!

Fråga mig inte vf jag vet

Nej, jag har inte varit död, bara VÄLDIGT frånvarande. Eller som man skulle säga i Kill Bill-filmerna: Jag har sovit väldigt länge...
Aja, nu är bloggen tillbaka och då kanske ni tänker: NEJ! Men då har jag ett tips: Gå inte in på bloggen!

Aja, jag kommer iaf med någon vettig info idag. som facebooknörden jag är så vet jag att facebook ska skaffa så att alla har en mejl. Det kommer alltså bli: [email protected] Kommer man använda det? NEJ, det enda som är bra är att man inte kan bli spammad eller få skräpmejl.

Tjööckizz

Sitter just nu och kollar på Americas Next Top Model med sällskap av fru té. Dock blir jag deprimerad varenda gång hon kallnar och jag inte orkar hämta nytt. Så har min dag sett ut idag, intressant va? Det enda som är bra med att vara sjuk är min lilla regel: Fritt fram att äta hur mycket man vill. Ja, jag äter redan för mycket godis och skräpmat, men nu har jag en ursäkt! Det känns mycket bättre.. Nej, nu ska jag gå och leta efter något att äta. undrar om någon rört Marabou-Daimen i skåpet?

Har ni mött min bästa vän?



Grr..

Är så grymt förbannad på den j*vla mobilen! Om man ska länka en kontakt till facebook så måste den heta hela namnet, så nej dem för inte heta ett kort smeknamn nej nej.. Det ska vara det långa namnet som inte har någon mening att lära sig utantill!!

Top 10 bästa ursäkterna för att inte gå till skolan imorn!

1. Jag drömde att jag hade fått sparken så jag tyckte inte att det var någon idé att stiga upp.

2. Jag var tvungen att ta min katt till tandläkaren.

3. Jag hade gått hela vägen till jobbet när jag plötsligt upptäckte att jag fortfarande hade pyjamas på mig, så jag var tvungen att gå hem och byta om.

4. Jag märkte att du inte var på kontoret så jag gick ut för att leta efter dig.

5. Jag kunde inte hitta en slips som passade så jag var tvungen att vänta tills affärerna öppnade så att jag kunde köpa en ny.

6. Min son försökte spola ned vår iller i toaletten så jag var tvungen att lugna ned illern.

7. Jag körde på en get.

8. Jag stannade för att köpa några frallor, affären blev rånad och polisen bad alla att stanna kvar för att bli förhörda.

9. Ett bi flög in i bilen och gick till attack, så jag var tvungen att stanna.

10. Jag vätte ned byxorna så jag var tvungen att åka hem och byta.

Men min ursäkt slår allt: sjuk !

Nej, höstlovet är slut imorn! :'(

Kom nyss hem och har haft en skittrevlig kväll med dem andra i stallet, måste göras om nästa år : )

Men jag vill bara fråga en sak? VARFÖR blir jag sjuk varenda höstlov!? Det är helt sjukt... Och definnitivt inte okej!


Det här vill jag säga till mr. disease

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Veronica Mars. Kärlek till den.

Ville bara säga att..


Jag inte kan sova för min hund snarkar så himla högt!

Någon som har tips om...

Hårfärg, vill verkligen göra en förändring nu.. Har aldrig färgat håret om man bortser från den 10-tvättarstoningen jag hade en gång i 4:an ..


Skitsnygg färg om den varit lite brunare! Sen måste man ju bara älska modellens stoneface som även en viss person har.. Jag nämner inga namn... KLARA! Du är helt otrolig haha. Skräckfilm: Stoneface Gröna Lunds skitläskiga attraktioner: Stoneface

Har en så jävla lust att..

Färga håret askbrunt eller mörkbrunt! Det enda som hindrar mig är att jag då måste färga ögonbrynen och suger på att noppa dem.. Det kan bara gå åt ett håll, skit!



Hallå!

Höstlovskänsla på g! Har inte gjort så mycket idag: Gick ut med hunden med Elin och hennes hund som heter Sacke, som min brorsans flickvän från Japan, trodde han hette Sake (sprit från Japan haha). Vi gick ut i skogen och leran var nära att ta min skor haha den satt verkligen fast där i marken.. Sista gången jag går ut med rosa och vita skor i skogen... Men ett skogsbesök kan inte vara fulländat utan att ha mött två läskiga män i skogen! Sen sprang vi i en halvtimme. Jag är skitstolt över mig själv att jag inte stanna även fast vi sprang 3,9 km! Annars brukar jag inte ens orka springa 1 km utan att få håll... Lite tjockt så.. där...



Ikväll ska jag och några från klassen ha Sawmaraton, det ska bli spännande.. Förstår inte hur folk kan tycka att dem är läskiga, dem är mer äckliga..tror .. jag
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! Hare bäst <3

RSS 2.0