28/2-12

Sitter här med Sandruuuw och är mätt :)) Sandra klagar på att jag alltid skriver om mat, men om ni inte vill läsa om mat, gå in på en blogg om nåt ointressant för mat är livet och livet är intressant = MAT är INTRESSANT. There you have it!
Vi är iaf allmänt busiga som vanligt, taggar inför kryssningen imorn! JAG ÄR SÅÅ TAGGAD :D
-

Bulgarian Bag Training...

Bulgarian Bag Training... whaat...

26/2-2012

Kom nyss hem från en spontan promenad med Klara :) Shiet pomfritt vad det är sköt väder ute!
Ska börja söka jobb nu iaf och plugga lite (vet att jag inte kommer göra det sistnämnda, men jag skriver det iaf!), sen ska jag träna ikväll också woop woop, sen som grädde på moset kanske Sandra och jag ska ses efter.
-
Vill ha!

Grattis!!!!

Idag fyller min finaste Sandra 18 år! Nu är vi ett år närmare 80 då vi ska vara bulltanter tillsammans :)) Älskar dig bästa vän <3
-
-
Vet att du kommer döda mig om jag lägger ut den här bilden:

Gående pinnar

Fyfan.. kollade på tv häromdan och då var gående pinnar med! Det kryper i kroppen när jag ser dem och jag kan inte tänka mig (förutom hajar) något äckligare djur. Eller kan det ens kallas för ett djur, det är ju liksom en pinne .. på samma gång.. Strunt samma! Ingen bild på den saken i det här inlägget för då kan jag inte sova ikväll... Usch..

20/2-2012

Bara 4 skoldagar kvar tills sportlovet, KÄMPA! You can do it! (Ja, jag är schizofren) Nej, nu måste jag göra klart mitt tal om kärlek..
-
GE MIG SOMMAR eller en vinter med mycket snö, bestäm dig vädret!

19/2-12

Jag orkar inte skolan något mer seriöst!! Vad har jag gjort som är roligt idag? INGENTING! Jag har bra pluggat, pluggat och ätit. Kanske hunnit träna lite också.. Men min poäng är att det är matteprov på fredag och sen ska man vara klar med projektarbetet då också.. Jag vet inte ens hur man ska börja med att beskriva vad mitt och min grupps projektarbete handlar om! På sportlovet ska jag chilla så galet att folk kommer undra om jag ens existerar längre. Jag ska sova och äta. Kanske bli lite sjuk också som jag brukar bli väldigt passanda på lov. Ok, ska på kryssning också för att fira min fina Sandra :) men de dagarna innan... fyfan vad jag ska sova och se klart alla serier.
-
Moi and Elin

7/2-12

Ska fan snart gå och lägga mig nu.. Drar till Idre på torsdag och där kommer det inte få någon sömn, så jag "sover upp mig/ går i ide. Fattar ni hur skönt det skulle vara om människor gick i ide på riktigt?! Äta upp sig och sova igenom vintern.. Sen på våren lite fint vaknar man upp smal.. Jag ska fan hitta ett jävla hål i skogen och krypa ner där med min kudde, en filt, en chipspåse och Ranchdipp. Det ni.. Det är grejer det!
-
Myspys

6/2-12

Drog rakt in till stan efter skolan idag med rädslan för att pendeln inte skulle komma, men den kom och jag kom även i tid till frissan (brukar alltid vara sen). Har klippt av kanske 5 cm,enligt frisöryrket är det 1 cm. Sen skyndade jag mig iväg till en annan frisörsalong för att färga ögonfransarna. Orkar inte med mascara längre, så nu jävlar! Fast jag trodde jag skulle bli blind ett tag för det sved som in i helvete.. Men jag klarade mig som den viking jag är! Efter det drog jag till Åhlens och blev utgarvad av personalen där.. Jättetrevlig personal som står och gör ett fån av en när man står 5 m därifrån, jag tycker inte om er/ Åhlens längre, klagomejl kommer inom kort!! När vi började diskussionen var ask i hårfärg gult, men när den lite fint led mot sitt slut, var det grått? Kan iaf gotta mig med att expediten nr. 1 som hjälpte mig hade mansröst (troligen från för många äckelciggaretter som gör att hon antagligen har sämre immunförsvar (blir sjuk ofta) och hon flåsar sista stegen uppför trappan. HA in your face! Expediten nr.2 var ännu bitchigare, troligen har hon inga kompisar för kanske den lilla orsaken av att ... nej, kan det vara för att hon är så grooovt otrevlig..? Nej, nu väntar HIMYM på mig, godnatten!
-
Behövs lite ljusare hår ;)

Tack fysiken?

Oj! Här fanns det en blogg att sköta! Det är svårt att hitta en balans, alltså detta "lagom" mellan överseriös och laaazzzyy. Under tiden jag inte bloggat har jag upptäckt ett nytt sätt att festa tack vare fysiken. Med högerhandsregeln man använder i Fysik B för att räkna ut onödiga och tråkiga saker, har man hand vant sig vid att se ut såhär både när jag pluggar och festar (med handen högt upp i vädret):

Snart är det dags för att dra och träna Intervall Flex med Maria och Elin. Förra gången höll jag på att dö pga pizzan jag åt innan, ett misstag jag inte gör om igen..

RSS 2.0