VARFÖR ÄR ...

SITSEN PÅ TOALETTERNA UPPVÄRMDA?! Har även upptäckt att man kan spela upp ljud så att det inte hörs något... Japaner är ytterst ytliga?

Dagens godis!


Jag hade så tråkigt på planet att jag pluggade!

Kom fram till hotellet kl 4 på morgonen (svensk tid) och det är Kyotos finaste hotell?! När taxin stannade kom en liten kinesgubbe med röd hatt som öppnade dörren och tog våra väskor och tog hand om dem så de skulle vara på vårt rum. Man säger tack jättemycket, för de vill inte ha dricks. Inte ens han som står i hissen 24/7. Sen så checkade vi in och gick för att äta. Jag åt någon ... biffsak med stek lök, det var faktiskt gott..
Här landade vi och det är en ö som de byggde för att ha flygplatsen där. Dock sjunker den så de måste bygga upp den hela tiden.
Fick tyvärr inte med den lilla japanen..
Utsikt från fönstret, ni ska bara veta hur tätt alla bor här..
En sak som jag stör mig otroligt mycket på här är de varma papper/handukarna.. man måste alltid använda en sån innan man äter..
Är det såhär på alla hotell?

.

Lämnade nyss hunden på ett hundhotell, lite sorgligt att bara lämna honom sådär.. Tänk om han tror att vi aldrig kmr tillbaks.. Aja, men om de gör nåt elakt mot honom, stämmer jag skiten ur dem :)

Imorgon åker jag till Japan!

Kanske ska börja packa?

Glad påsk..

Det blev påsk för mig idag istället då eftersom jag missar den medans jag är i Japan. Så nu ska jag äta godis till jag blir tjock :))

Dagens blondie

Ni vet det dära gamla skämtet när någon som uppfattas som blond säger att den funderat/tänkt mycket på en sak och då säger den andra personen: Ja det luktar brännt...
Igår när jag skulle gå och lägga mig och hade jobbat jättehårt på min deckare i svenskan, så hade jag användt huvudet så mycket att jag hade ont i det.. När jag hade lagt mig tänkte jag: Gud, man kanske blir varm av att tänka.. Det kan ju bli en ny sport... Sedan kom jag på att jag låg under ett duntäcke...

-.-

Kakorna vann

Dagens udda citat

"I don´t deserve this award, but I have arthristis and I DON´T deserve that either"

..

Ny, men dålig.. Kanske blir en låt som sätter sig på hjärnan och sen blir bra..

Någon som vet svaret till...

Hur man skrämmer en thailändare?

Fråga inte vf jag undrar men nästan alla i klassen plågar mig med att inte berätta svaret, men jag har bestämt mig för att få veta svaret innan jag åker till Japan.. : )
Några svar jag tror det är:
  • Man gör vågen?
  • Sen kommer jag inte på mer...

Livet är hårt ibland!

Sitter och tänker på om jag verkligen orkar gå till köket och hämta mina Ballerina Kladdkaka-kakor. Men mår illa också, men är så jävla sugen!! Nu får jag väl sitta i fem minuter till och väga de positiva sakerna mot de negativa...

Japan om 6 dagar!

Så måste såklart plugga som fan innan jag åker.. Men det kommer vara värt det : ) Och tar igen bloggtiden där (säger vi) ;)

It´s Sunday -.-

Jag hatar söndagar. Första duschen efter klippningen och det är sorgligt hur lite schampoo och balsam man måste använda i håret. Sen så lägger mobilen av och jag kan inte ta emot några sms längre!!! Och på toppen av det så kommer man på att man har asmycket plugg tills imorn, men man hinner knappt göra spanskaläxan tills imorn. THIS IS TORTURE

PANIK!

Nu tänker jag ägna detta blogginlägg genom att leka utseendefixerad/besatt av mitt långa hår: FRISÖREN FÖRSTÖRDE MITT HÅR! Hon sa att hon skulle ta 1 cm, men den jävla ***** kan fan inte räkna, 5 cm + mina pengar tog hon! Inte ens tvättning ingick. Jag gav henne evil eyes när hon la luggen över ögonen. Hon kanske märkte det för hon blev extra hårhänt och "råkade" komma åt med hårfönen mot mitt huvud hela tiden mot slutet... Gillar mina bulor riktigt hårt...

It´s saturday

Försöker ladda upp vår engelskafilm, men videofyme vill inte samarbeta ... Så jag sitter och tröstäter lite pizza....
´
Don´t ever let such a good breakfast get away!

It´s thursday

Gud va skön dag man hade i skolan idag! En lektion och det var bara en labb, då behöver man inte tänka lika mycket som på t.ex. på fysiken : )
Efter att ha varit superduktig på kemin drog jag och Emma och simmade. Vi simmade 50 längder så jag firade det med 2 havrebollar och en napppåse, mums : )
Och imorn har vi bara två lektioner och på den första ska vi skämma ut oss som fan.. Jag vet inte om jag vill gå på den... x) vad vi har gjort får ni se imorn ;)
-
MISS YOU

Pengar från Japan har kommit!

Nu börjar det närma sig Japanresan och idag kom pengarna ! :D 27 000 yen, nu känner man sig rik.. Eller inte för det räcker från flygplatsen till hotellet, så det är inte så mycket x)
Jag är numera rädd för deras kejsare (bilden) eftersom att dödsstraff finns kvar i där... Man kanske ska sköta sig om inte ni vill se mig bli sushi..

Haha fattig? Om jag är...

Använder ju viedofyme.com och gillar min lön.. Det är 17 öre efter skatt och sen vill videofyme.com ha 50 % också.. 8,5 öre!! :D wii!

It´s wednesday

Prövade den dära skattjakten hos Eniro på skoj, och det var ju askul! Plus att man kan ju vinna ett halvt kilo guld, är inte så fel ^^ Iaf så kom jag skitlångt och ligger nu på ledtråd 11, svaret kommer imorn : )
Eniros skattjakt
Filmerna och ledtråderna är scaaaary...

Dagens udda citat

"Tragedy is when I cut my finger. Comedy is when u fall into an open sewer and die." (?!)

12 dagar kvar till Japan!!

Längtar som fan.. En av höjdpunkterna är när vi ska till Sony building i Tokyo. Det är tekniska prylar som inte kommer ut på marknaden förrän flera år, så det ska bli skitul att se vilken teknologi och sånt som kanske kommer ut om några år : ) Den mobilen du kanske håller i nu kanske var där för 5 -10 år sen.
6 år sen! Btw, tog den här bilden från en hemsida så det är inte jag som skrivit Fatgirl om ni tror det ;)

Haha hittade videon från Risen helgen med Julia

Så himla söt! : )

This is my healthy (mellanmål?)

Det är så himla gott att doppa Ballerina i mjölk som på reklamen, ny favorit säger jag bara!

It´s tuesday

Ja, helst ville jag göra nåt annat än att plugga idag, men man måste ju läsa klart svenskan och göra kemin.... Hej 200 sidor med världens finaste omslag.! säger jag bara... Men saken är att boken är bra varje gång man börjar läsa och så kommer ett ord som man inte fattar någonting av och då hänger jag inte med i resten av stycket.. Och sen kommer det ett nytt, och ett nytt och ett nytt.. En ordlista med ord som man använde för typ 1500 år sen kanske jag ska skaffa ?
Trodde det var ett berg när jag lånade den.. Höll på att garva ihjäl mig när jag och Emma upptäckte att det verkligen inte va det x) Undrar vad folk tror när man går runt med den här boken och dess omslag.... Och sen undrar jag också vad den där dumma blixten gör mitt i alltihopa..? Aja, dags att läsa!

Dagens udda citat

"There´s only one thing money can´t buy, and that is poverty"

Hjälp!!

Måste klippa mig på lördag och hittar ingen bra frisörsalong, det ska va i haninge eller handen området, hjälp!! :S

Besöksrekord!!

Men fortfarande för lågt för att nämnas ... -.-

It´s monday

Efter skolan tog jag, Risen (Emma, Hanna och Klara) samt Julia en tripp till Ica Maxi inför vårt engelska arbete. Sen bar det av mot mitt hus för att kladda ner mitt kök. På menyn stod vegetarisk lasange och havrebollar och det blev faktiskt väldigt bra :O Iaf så kommer filmen sen för att Emma måste bara fixa till den först, den blev ASBRA!! : )

Jag har blivit utmanad av..

av Tuva (www.hoppetossans.blogg.se) : )
Så här går det till:
- Varje "spelare" börjar med att skriva 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.
- Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själva i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet. Tillslut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de är tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

6 underliga saker om mig:
  • Jag pratar, skrattar och hackar tänder i sömnen ibland
  • Jag har varit med i Lattjo Lajban
  • Jag älskar fiskbullar!
  • Jag trodde att Afrika var ett land tills sexan
  • Jag trodde att asiater hade övernaturliga krafter som liten
  • Jag hatar när folk jämför mig med Amy Diamond!!
Jag utmanar:

http://sandramanners.blogg.se/
http://risens.blogg.se/
http://vadfanskaminbloggheta.blogg.se/
http://elinpamlin.blogg.se/
http://tesii.blogg.se/
http://matildac.blogg.se/

haha wtf?

http://lexin.nada.kth.se/lang/lexinanim/m_rorelser_miner_meny1.html
Kolla in skrattar och ler xD

...

Kom nyss hem från att ha simmat med Emma, vi ar duktiga och körde på en km , men det nära att jag drunknade ibland... Iaf så är jag väldigt glad för jag hittade nyss min fina bok som jag letat efter hela veckan och ska ha läst ut tills nästa fredag : ) Men sen tror jag också att min katt håller på att bli galen för bara när jag spelar något på mobilen håller hon på att jama hela tiden... Irriterande som fan!

Är inte så populär bland föräldrarna nu....

Här tänkte man va lite snäll och värma mammas vetekudde som hon just skulle hämta. Så jag gjorde som hon sa och satte den på 5 minuter, men än en gång så bevisar jag att köket inte är min arbetsmiljö, för vetekudden hade börjat brinna så det var ett stort hål i den... Kan man ha en bättre dotter?

Än en gång PROV= inget bloggande

Usch hatar verkligen biologi, det är så himla onödigt och totalt ointressant... Det är sånna här lägen jag vill koppla på min masterbrain, men nej den vill verkligen inte aktiveras.. Skulle faktiskt vilja passa på att efterlysa en smart ginger, då kan jag gärna betala dig för att göra mitt prov (A) Så kan jag stanna hemma och göra idrottsuppgiften som ska in om några dar och jag är inte ens klar med första uppgiften -.- Det är i sånna här stunder man önskar att man gick i media med er femteklass matte och ingen biologi eller fysik.. Eller nej, jag tar tillbaka det. Jag vill inte leva på att leta mat i soptunnor resten av mitt liv ..

Det är inte okej när en måndag känns som en söndag...

Vet du vad jag har gjort idag? Inget! Det enda jag har åstadkommit idag är nya inköp av skor och lite biologi plugg... Suck!!! Att man måste ha biologi och fysikprov efter sportlovet. Sen har vi ju matten också, där man inte fattar något. Oj glömde nästan ! Måste lämna in idrottsarbetet på tisdag!!! Usch, jag får panik, jag vill inte plugga på lovet...!!

RSS 2.0