Halloween!

Idag har jag varit med Elin en stund och pluggat och sen har jag tränat fast bara typ i 20 minuter för jag orkade inte mer :P Snart ska jag iaf iväg till Pernilla och så får vi se vad som händer sen ;) Vad ska ni andra göra på halloween? :)


Haha, man kanske ska göra såhär nästa år? ;)

Tycker synd om er som ska till Australien



Som treåring gjorde jag en väldigt osmart sak- jag smög in i köket utan att mina föräldrar visste medans de satt och kollade på "Hajen". Usch! Jag skulle nästan göra vad som helst för att göra det ogjort för jag kan inte simma i mörka sjöar eller jo jag kan simma i dem men det är något jag avskyr och jag kan inte simma på djupt vatten.. Som liten var jag rädd för stora pooler och som ännu mindre alltså dagen efter jag sett filmen vågade jag inte ens bada i badkaret så det är ingen fil jag rekommenderar som barnfilm.
Att bada utomlands är inte heller min grej, jag håller mig till pooler i det fallet ;) Tänk om man är ute och simmar långt ute och ser helt plötsligt hur en stor röd käft med fem miljoner huggtänder och svarta onda ögon atttackerar en, det är det värsta jag skulle kunna tänka mig ! Och ont måste det ju också göra, det är inte precis så att man dör snabbt, nej man får lida sakta och blöda så att ännu fler hajar (som kan känna blodlukten på 1 km) kan komma och också ta en smakbit. Nej, havet är inte inget för mig ;)

Hata facebook?

Jag var som vanligt inne på fejjan (jag är inte fjortis lovar) och skulle gå in på någon aktivitet eller sak, när en helt ny sida helt plötsligt tog över som hade "SKYDDA DIN DATA MOT VIRUS!" skrivet stort över hela sidan och sedan sökte den och hittade en massa spionprogram som försökte komma åt min data?! Den såg ut att vara skapad för Vista  så jag installerade hem det, men när jag tänker  efter nu så var det nog någon som hade skapat ett program med bilder för att fejka Vista och lura Vista användarna att det är ett annat säkerhetsprogram t.ex. innan man godkänner något så står det tillåt och tillåt inte och eftersom det kom upp en massa sånna så tröck jag tillåt inte på en del fönster och efter tag insåg jag att det bara var en bild som om man tryckte på den så kom man till en ny sida?!
Sen helt plötsligt så hittade jag den här länken : http://www.nordichardware.se/nyhet,16707.html och gissa vad den handlar om? Jo, läs själva så förstår ni -.-

1 dag kvar till halloween!

Det var iaf askul igår när jag red för det var bara jag och två till (Sandra och Carro) som kom ! Egentligen brukar det vara över 10 st  det var mycket roligare än vanligt. Vi hade markarbete som slutade med att vi fick galoppera hur snabbt vi ville över ett par bommar :D

Jag är skittrött och tänkte därför va hemma ikväll, det va skitlänge sen jag va hemma på en helgdag.


Tack MTV för ännu en låt i huvet -.-


Förlåt

Jag orkar inte bråka mer för du betyder skitmycket för mig, men det pågår så himla mycket mycket i mitt liv just nu och du säger att jag förändras. Jag kanske gör det lite, men det är det sista jag vill tro mig. Så FÖRLÅT för allt jag gjort. Hoppas du också inser att vi båda måste bli lite mer mognare och att vi kan lägga det här bakom oss.

 

Torsdag

Idag är det torsdag och jag ska göra en sak som jag gör varenda torsdag sedan de senaste 8 åren som är... Ridning :) Många vill inte kalla det en sport, men jag lovar det är en sport och dödsfall finns inom den på högsta grad. Det är mest hästar som har dött och jag vet att jag aldrig skulle kunna fortsätta leva med stora skuldkänslor om att jag pressat en häst så hårt att den inte orkat längre och dött som här: http://www.eurosport.se/ridsport/falttavlan/2007-2008/nytt-dodsfall-i-falttavlan_sto1596951/story.shtml
 
Som sagt har ju personer dött också och det senaste skedde förra året i april och det är verkligen hemskt. Eftersom man har fasta hinder i fälttävlan så kan man skada sig rejält om man nuddar hindret. Det var det här som hände då irländskan Karen Rodgers omkom vid en endagstävling i Ballindenisk, Cork, Irland, då hennes häst Kilcoltrim Brigade föll på banans näst sista hinder. Hon blev bara 41 år. Jag förstår inte vf man kan ta bort dem fasta hindren och byta ut mot bommar eller något annat som viker sig undan i sista sekunden. Det har dött 4 st inom fälttävlan och än har man inte gjort något åt det?! Hur sega måste alla idioterna vara om säkerheten?

Efter ridningen ska jag iaf hem till Elin med A:et och MK där vi ska ha filmkväll med skräckfilmer :)

Parodi av nya Saw 6 som kommer ut på halloween


Kom nyss hem

Hann inte blogga igår eftersom att jag drog på bio i Söder med A:et och MK. Vi såg "Inglorious basterds" och den var asbra! Den kunde va lite äcklig ibland, men den var asrolig också, en ganska konstig blandning av komedi och andra världskriget beskrivs den och det stämde verkligen :)

Efter det var vi med några av A:ets kompisar och gick till donken i något ställe jag aldrig varit förr :P
Efter en taxi från Slussen så var vi hemma vid 2 hos A:et där jag och MK sov över. Dem vaknade sen vid typ 9 medans jag sov till 11, haha stackars dem :) Sen vid 12 åkte vi in till stan och letade efter massa saker vi var tvungna att köpa, men vi hittade inte så mycket.

Just nu är jag skithungrig och måste äta något snart annars dör jag! Men jag måste gå ut med hunden först och sen måste jag laga maten själv eftersom det bara är jag hemma -.-


Hjälp!

Har alltid hatat ormar, insekter, spindlar och sånt sen jag var liten. Tänk dig en äckligt slingrande sak som har äckliga ögon och är helt oljig runt dig. Usch!! När jag såg den hära videon så satt jag helt vettskrämd i soffan och jag vill inte kolla på den igen :( Mhm.. jag kanske har ormfobi...


Tisdag

Vaknade först vid 8-tiden av att en telefonförsäljare ringde:

- Hej det är ebba....
-Hej!! Jag ringer från (nåt) och jag undrar om jag kommit hem till holmbergs?
-Ja....
-(KLICK) Hon la på i örat på mig?! Weird?

Sen vaknade jag vid 12-tiden igen av att min kompis A:et ringde och sa att vi kunde göra något idag :) Men hon har inga lov så hon går i skolan medans jag har chill höstlov ;) Vi ska iaf mötas ikväll senare och gå på bio, men vi venne vilken film än :/ Helst skulle jag vilja se den dära "Final Destination" som är en skräckfilm i 3D, men den har ju slutat gå :/ Eller nya twilight :D men den börjar inte förrän 19 november.... Livet är svårt ibland :P

Låt jag fått i huvudet hela dan :/

http://www.youtube.com/watch?v=kL6DlOQIwaY

Shopping! :)

Tog en runda i Handen idag med kompis och jag hittade inte så mycket. :P Jag har börjat bli ganska kräsen när det gäller shopping, förut kunde jag köpa saker utan att prova. Kanske beror på att jag har köpt mycket kläder jag inte använder sen och just nu behöver jag spara inför resan till Japan så jag shoppa mycket där!!

 
Ser ganska stor ut på bilden :/
Den kommer iaf från Gina Tricot,men jag funderar på att lämna tillbaka den :/ får se...


Nyss bytt namn

Ville bara byta bloggnamn så jag fortsätter på den förra bloggen (http://ebbatheonly.blogg.se/?tmp=17192156) jag hade och skriver det nya som händer på den här ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0