Optimist säger hej

Har ställt in mig på att skaffa det där jävla körkortet nu! Har inte riktigt börja plugga än, men det är ju 2 veckor kvar! Är det en sak jag lärt mig från gymnasiet är det att jag inte kan plugga i tid, stressplugga is the shit.. Vill ju kunna köra bil i Australien också ;) Eller van eller skåpbil eller vadfan man får tag i! 
Nej, man ska nog ta och bli bättre på att ta tag i saker... Som t.ex.idag när jag var ledig och hade tänkt hinna med massa som att: äta mysfrukost i flera timmar, gå ut med hunden, träna, plugga, övningsköra och sen kanske plugga lite till. Slutade med att jag: Åt en snabb frukost, seggick ute med hunden, tränade och övningskörde. Så lätt att tänka att man pluggar imorn istället!
 
Nej, börjar 6 imorn och måste sen övningsköra med pappsen innan jag ska på spinning med Sofia :) God natt!
Saknar landet...
 
 
 

Sjukt

Nu är det bara att jobba, jobba, jobba så mycket man kan tills Australien. FAN VAD JAG ÄR TAGGAAAAAD!!!! Helt sjukt att det faktiskt blir av! Och träna såklart, tror inte man kommer hinna träna så mycket därborta!
 
Fråga mig inte varför jag håller i ett diadem.. Vill vara brun året runt!!!
 

Ok, så här kommer det att bli....

Jag och Maria drar nog i januari. Vi har kollat runt på en del företag som har färdiga paket som kan ge oss massa information vi verkligen behöver. Ska kolla mer idag med henne :)
Det ska bli så jävla skönt att komma iväg, men ändå inte. Kommer nog ha hemlängtan de första dagarna som fan, men det kommer gå över. Det är inte så ofta man liksom är i Australien! ;) 
Vill verkligen leva livet nu innan jag börjar skolan igen. Älskar att resa och vem vet.. Kanske pluggar man utomlands i framtiden. Det är bara 4 månader kvar! Skit vad tiden går fort! 
 
Så jävla lycklig

RSS 2.0