Inte alls uttråkad

När jag kom hem från skolan blev jag helt plötsligt skitsugen på varm choklad... på våren.. dafuq.. så jag gjorde med kärlek och omsorg en kopp varm choklad med grädde... sätter mig ner vid datan.. inser att jag inte alls är sugen på det längre.. usch.. DET VAR MIN DAG DET!
-
USCH

Söndag blää

AAHH.. Imorn är det måndag, jag orkar inte gå upp klockan 6.25 imorn! Sen ska jag på lungröngten imorn, så jag hoppas jag blir frisk snart så jag kan börja träna igen! Nu ska jag fortsätta söndagsdeppa för mig själv och Sandra, hejdå!

Punkt

Tjenare! Är med Sandra den bästa och chillaxar galet just nu med Michael Jackson. Ja, han har återuppstått från de döda.. 
Gud, vad fort den här helgen har gått förresten! Snart tar jag också studenten (ingen ålderskris här inte) *host*.. Snart kommer jag sitta i en gungstol och sticka till min barnbarnbarnbarns! Nu klagar Sandra på att jag använder för mycket punkter och utropstecken, så jag kommer istället använda frågetecken. Nöjd Sandra?
Men nu ska jag sova? Godnatt? Vi ses imorn? Normal tid? Sen vill jag klämma in lite situationstecken här också. "Så" "Nu måste jga seriöst logga ut" Nej vi måste ha med kommatecken också, den här meningen tar aldrig slut, för jag får inte använda punkter, gud vad irriterande, godnatt,,,,,,,
-
Sandra tycker om att hålla mig på magen,,,

Tycker du att det är normalt?

Jag tror det var något fel på min läkare.. Han frågade först hur många förhållanden jag har haft. Sen frågar han om jag har pojkvän nu och när jag svarar nej, frågar han: Tycker du att det är normalt? med värsta blicken on top of that. Jag svarade såklart ja. Om jag inte vill vara singel, så skulle jag inte vara singel: CAPISH? Förstår inte på några sätt hur det har med mina lungor att göra.. Han trodde också att jag satt där och ljög honom rakt upp i ansiktet och var hypokondriker, alltså överdrev om att jag har ont i lungorna. Jag betalar inte 230 spänn för att leka mytoman, ok?!
Nej, nu ska jag gå och duscha och sen ÄNTLIGEN kolla på Games of thrones :D
FAST jag är fortfarande sur och kränkt..
-
Min studentmössa kom idag!

PT?

Har tänkt på en sak... Borde det inte vara skitkul att bli PT? Tycker det är kul att träna och när andra frågar om övningar man kan göra för vissa muskler, är det alltid kul att visa och berätta. Måste man va biff för att bli PT? :O
-
Är det bara jag som tycker att han ser ut som en varmkorv?

16 april 2012

Vaknade upp alldeles kallsvettig och yr + ont i lungorna som vanligt. Ska till läkaren imorn och så får vi se :) SÅ skippade såklart skolan, men ska gå i imorn för jag har varit borta väldigt mycket, om jag orkar alltså. Äntligen börjar det bli varmt igen också! Längtar till sommaren !!
Idag MÅSTE det pluggas! Skärpning Ebba!
-
Det här är min läkare. True story.

Bra bloggning osv..

Varning för klagoinlägg! 
Jag vill träääännnaaa! Har varit sjuk i snart en månad och är så uttråkad. Sen att det blivit vinter här hemma gör inte saken bättre heller.. Jag vill också åka utomlands, men alla vill åka på sommaren. Ok, det vill jag också. Men jag skulle lätt lägga ut 2500 kr på en semester till Cypern, Sicilien eller Spanien. Då är man också fint brun till studenten :) Sen vill jag också vinna 5 miljoner på lotteri. Så nu är jag klar.
-

A:et

Sitter här med självaste A:et i egen hög person! Just nu käkar vi dipp med morötter (awesome) och njuter  av att A:Et har kvar sina fingrar (som hon höll på att skära av) .. haha
Hejdå!!

11 april 2012

YEY! Idag kom min mobil! LYCKA! Dock så har inte numret flyttats över till det nya SIM-kortet än så jag får helt enkelt gå med 2 mobiltelefoner tills den 19e :) Jag klagar inte! 
Var med Elin idag och har tränat magmusklerna lite. Blir som en fnissig/apgarvande liten flicka runt henne hahaha. Nej, nu ska jag kolla runt lite på min mobil, älskar nya saker som den tekniknörd jag är :)) Godnatt! :)
-

10 april 2012

Är väldigt nöjd med min dag idag. Eftersom man varit på landet och gått sminkfri hela veckan, så blir det konstigt nog roligt att sminka sig efter ett tag. Så det gjorde jag med orsaken att det var min introduktion på Donken idag! Jag måste faktiskt säga att det var kul att arbeta där. Ja, kroppen blir trött, men man får stå där och va glad hela tiden. Kändes precis som när man spelar något restaurang-spel på mobilen, där man ska hämta alla saker de beställer och sånt :) Var dock väldigt nervös innan, satt och åt lunch på Waynes innan och kände nerverna komma. Men så fort jag träffade min handledare, släppte de helt och hållet och då började det bli kul :) 
Nu ska jag äntligen få se på lite HIMYM och chillaxa galet!
-
BYE bye chips :(((

9 april 2012

Nämen tjenare! Börjar äntligen bli frisk, så snart är det dags att börja med träningen på allvar igen! Ser faktiskt fram emot det xD Även jag och Emma ska låta bli godis en hel vecka.. Jag har ätit så mycket den här veckan.. Detta gör jag bara för att min träning ska få effekt, inte för att bli smalare! Vill få muskler! Saknar alla muskler man fick av att rida :/ De får gärna komma tillbaka.. if you know what I mean ;)
Ska börja min introduktion på Donken imorgon också, så det ser jag fram emot :D

Drömscenario

Gud vad skönt med påsklov snart! Dock så har inte min mobil kommit än (det har bara tagit 59 år).. Min mobil är cp och då menar jag CP. När jag öppnar sms kommer ibland kameran eller andra program upp och så måste jag backa  5 miljoner år tills jag äntlien kommer dit jag vill. Trodde livet skulle bli enklare med den här dumma mobilen när jag köpte den.. JAG HADE FEL..
Önskar det här var min nya mobil:

RSS 2.0