Träningsvärk i mitt <3

Gud vart ska jag börja? Igår så var jag ledig från jobbet och tänkte: Chillination! Sen senare mot "kvällen" drog jag och Emma till ett gym och provtränade. Vi kom dit och det var bara biffiga killar där. KUL! Helt nya maskiner och man fattar nada också! De måste trott att vi aldrig tränat förut som vi höll på... Så vi sprang på löpbandet och upptäckte några roliga maskiner som vi aldrig sett förut och visste inte riiiktigt hur de fungerade... Sen så ser jag helt plötsligt massa folk, ok..: TJEJER som går ut med massa stepbrädor. Så jag tänker: Åh! STEP! Kul! Vi frågar i receptionen vad de ska göra. Kinesis säger de.. Lät som en jävliga yoga eller nåt, men det var tydligen styrketräning.. I 90 HELA minuter.. Jag tänkte: Piece of cake! Men Emma såg inte så glad ut, stackarn som jag drog med xD
Lektionen börjar och ledaren skriker till som en militär: 10 varv! HEJ, BYT HÅLL! 10 armhävningar! 10 situps! Spring allt ni har! KOM IGEN! Blev seriöst rädd där ibörjan...
Ingen vila någonstans heller.. Det kändes som om jag var den där tjocka ungen på boot camp som inte orkar någonting! Värst var när vi skulle sitta i 90 grader mot väggen i typ 10 minuter och ut med benet och AJ! Jag kunde inte gå normalt idag, när jag såg en trappa var det som att se döden i vitögat. 
Drog iaf in till stan idag med Julia och åt på Jensens Böfhus eller Biffhus eller vad man nu säger. Gillar att det är gratis med extra pomfritt där hihi.. Sen så sprang vi till bion och såg Ice Age 4, den var asbra! :D Barnfilmer i mitt <3! Nej nu ska jag försöka förflytta mig till köket där jordgubbar från landet och äppelmust finns!! Kommer typ bara ta sådär en kvart...
 

Sweden Hills

Visste ni att det finns ett ställe i norra Japan som heter Sweden Hills? Nej, det gjorde ni troligen inte. De firar t.om. midsommar och har kräftskivor.. I know what you thinking.. WTF?!
 
 
 

Här ska det vara någon rubrik

Jo vad har man gjort idag då? Brorsan var här på besök så jag "lånade"/ beslagtog hans dator för att spela Civilization. Helt plötsligt var det dags för middag och sen drog jag ut och tränade, såg matchen också! Skit vad dagarna flyger iväg! Jag vet att jag låter som en gammal tant när jag skriver så...
Bild från midsommar <3 

12 hours

Gud! Kom nyss hem efter att ha jobbat i 12 hela timmar. Jag är så trött! Jag åkte liksom dit när det var lite småkyligt på morgonen, och åkte hem när det typ var mörkt.. Hej, jag undviker solen! Jag vill bli brun för att helt random klaga lite. Men snart är det midsommarafton :D yey! Godnatt på er!

Jag och Emsing at Sommar i helgen :D

4 km

Har nyss duschat och innan det var jag med Sandra :) Men innan det så gav jag mig ut på en joggingtur följt av styrketräning! Fast det var ett problem, jag hatar att springa när det är varmt ute... med svarta kläder... utan skugga.. Jag märker verkligen hur seg och svag jag har blivit! Förut sprang jag 4 km lätt, nu var det luuuuugn joggning typ hela tiden plus att jag var trött.. Fan Ebba, vad har du gjort?! Känner redan hur träningsvärken kommer smygandes.. Fast jag tror det blir en mysig sån, en som man känner hur duktig man varit liksom :) Till skillnad från den grova och otroligt hemska träningsvärken där man vaknar upp i sängen och inte kan komma upp. Den är brutal!   
Nej, nu ska jag kolla vidare på True Blood och försöka sova :) Godnatt!
 
Challenge accepted.. Hatar långa vägar!

Träning?

Såg vågen stå framme för några dagar sen och tänkte: Why not? så jag ställde mig på den, försökte komma ihåg hur mycket jag vägde för ett år sen alltså typ förra gången jag vägde mig tror jag.. Iaf så har jag inte helt tränat på 3 månader pga att jag varit sjuk och skolan krävt mycket tid. Sen kollar jag ner och märker att jag gått upp 5 kg sen jag slutade träna, haha trodde jag hade gått upp 10 kg för har typ ätit godis och chips varenda dag i några veckor, så jag var nöjd :D Och nu eftersom jag aldrig har och aldrig kommer skämmas för min vikt så kommer den här: 58 kg. Började träna dagen innan jag vägde mig, så nu ska det bli kul att se hur det min vikt "påverkas" av min träning ,om ni vet vad jag menar.
-
Däremot så förstår jag mig inte på en sak. De tjejer som ser smala ut, tycker de är tjocka. Medans så bryr sig inte de "mulliga" tjejerna om sin vikt. Jag har aldrig brytt mig om min vikt, jag tränar för att jag märker hur mycket bättre jag mår.
-

Geek

Det jag vet att jag vill göra när jag blir "stor" är att jobba med teknik. Har alltid varit fascinerad av hur saker görs och fungerar och hur de kan bli bättre. Dock har man ju den här bilden av att det bara är tråkiga personer som jobbar med detta så därför tycker jag att detta 49:57 är väldigt rolig här:

Vilken sköning!

Kristen Stewart...

Drog till stan igår med Elin, Josefin och Sadia för shopping och bio. Classic girls day on town! Det blev Snowwhite and the huntsmen och den var bra. Enda saken som gjorde att den sjönk i mina ögon: Kristen Stewart var med.. Jag tycker inte om hennes skådespel! Hon har ett ansiktsuttryck:
Nej! Nu ska jag njuta av sollen som kom fram och sa hej.

God morgon!

Hann inte svara när jobbet ringde imorse.. Man blir ju klarvaken och stressad efter det, vad har jag missat? 
Sen vad händer mer idag? Jag är sjuk, men vill träna.. Jag är hungrig, men jag orkar inte gå till köket.. Det här säger ganska mycket om min dag. Jag ska försöka bli frisk! jag har hört att det är bra med en liten joggingtur när man är småsjuk, stämmer det? Men jag har också hört att man ska stanna hemma och baka kladdmuffins för 24 pers och sen äta upp dem själv ska hjälpa? Tror jag kör på det andra :D Kanske bara ska äta frukost först.. Fast de äter ju alltid muffins i "amerikanska tv-serier" på morgonen.. Jag tycker om att vela!
-
Eller så gör man blåbärsmuffins- enda fördelen med att bo i Sverige: Kan gå ut och plocka bären själv!

Vuxen?

Jaa ni.. Nu blir det ett helt nytt perspektiv på bloggen.. Men det är en sak jag inte fattar.. Innan jag tog studenten var jag bara en glad och konstig gymnasietjej, vad är jag nu? VUXEN? Min humor slutade liksom utvecklas när jag var 12 så jag har världens konstigaste humor. Det är den som sänker mig säger vi.. Annars skulle jag va pensionär vid det här laget..
Jag saknar skolan och min klass så jävla mycket! Flaket och utspringet var definitivt de bästa stunderna i hela mitt liv! Vi kan återgå till 12-åriga Ebba som tänkte: "Åh! De som är 18 är fett gamla!" Att bli så "gammal" fanns liksom inte med på min karta ens. Nu sitter man här och ska fylla 19 år om 4 månader och nyss tagit studenten. Jag hänger inte med i mitt åldrande, snart är jag väl 80 och sitter i en gungstol med Elin som även kommer ha alzheimers och alla andra sjukdomar som går i hennes släkt.. NEJ NU JÄVlAR ska jag jobba ihjäl mig den här sommaren och sen resa och uppleva livet.
Over and out / Ebba!
-
NV09a <3

AAHH men durå!

Skit, jag tar studenten på fredag... AHHH.... jag är gammal... 
Har förberett för studenten hela dagen genom att städa i mina nya pumps som man måste gå in. Vaknade upp sjuk imorse med täppt näsa, därför har jag bara chillat idag mest! Kanske också för att man kom hem 4 imorse efter att ha hängt med klassen hela kvällen :)
Kom nyss även på att imorn är min sista åktur med bussen till skolan, hemskt...................
-
1:00 <3

Äckeldag

Fyfan vilken dag.. Istället för att gå till skolan, så drog jag och Emma på en skoshoppingtur. Vid halv fem efter att ha gått runt hela jävla stan från Slussen till Hötorget, och hamnat i Gallerian tillslut, så hade ingen av oss handlat något och Emma var tvungen att dra hemåt. Jag gick runt i varenda jävla affär där för att bara hitta ett par skor som bara inte skulle ha någon äcklig kork/trä klack och inte vara svarta, och något vitt man kan ha under klänningen om den blåser upp Marilyn Monroe-style. Men nej ingen dum cp-affär hade inget sånt, det enda de flesta hade var otrevlig personal.
Seriöst, jag har ALDRIG varit så sur som jag var idag. Tillsut efter att ha lugnat ner mig och funderat på varför jag är sur (jag är ju och shoppar HALLÅ och ska vara glad över det!), så hittar jag ett par skor som är helt okej och ett vitt basplagg på H&M i helt fel storlek. Sen springer jag till frisören i full rusch, alltså tillbaka till Slussen igen! Det enda jag ser positivt med den här dagen är att de 5 milj. personer som normalt nästan cyklar över en och skiter i övergångsställena på Hornsgatan, inte var där idag. Vilken jävla dag. 
Såklart när man kommer hem och min mamma får se skorna, tycker hon att dem är fula. Min mamma har väldigt starka åsikter och håller inte in en enda tanke. TACK. Nej, nu ska jag försöka sova, ska iväg på någon manikyr jag vunnit imorn haha.. Ska bli intressant.
Yvette JY1203-71X platå b
Blev de här skorna tillslut.. Är det någon jävla trend att ha träklackar nu eller, jag gillar det inte!! Om jag vill ha träskor så har jag ett riktigt fint par från Dalarna som jag brukar ha på när jag dansar polka med mina kamrater istället för att gå och festa som dagens ungdomar. Hoppas ni fattar min ironi, annars hänvisar jag till inlägget innan.

Neverneverland

Skit jag tar studenten om 4 dagar.. Vad ska jag göra med mitt liv sen? Vad är egentligen meningen med det? Vad vill jag göra? Har en sån livsångest just nu att det inte är sant.. Skit vad jag kommer sakna alla! Jag vill inte växa upp. Om någon hittar Peter Pans Neverneverand, kontakta mig!
-

RSS 2.0