Nu är jag påväg till...

Öknehult där jag ska jobba, vi höres den 6 när jag kmr hem!

27/6-11

Kom nyss hem från "shopping" med Emma och Hanna. Skulle hitta en pikétröja, slutade med att jag kom hem med godis.. -.- Ska ärligt talat sluta med godis, idag är sista dagen jag äter godis.. VET NI HUR MYCKET PENGAR JAG LA NER PÅ GODIS PÅ RIDLÄGRET SOM VAR EN VECKA LÅNG? 400 FREAKING SPÄNN! Not cool! Kommer bli svårt, är typ godisberoende x) Kommer typ få gå med i AA fast AÖ (Anonyma Överätare).... Vi får se hur det går.. Vill också va tydlig med att jag skippar inte godiset för att bli smalare, utan för att min hälsa och inte få diabetes nästa månad... Men snart ska jag ut och springa :D herrå!

Hallå igen!

Kom nyss hem, men ska åka till Öknehult (ridlägret där jag varit) igen om 2 dar, men den här gången ska jag jobba där haha, lite fint mixat sådär...
Sitter just nu och kollar på tv, har saknat det! Och att se uttag överallt där jag kan ladda min mobil! Vinägerchips, Ballerina Kladdkaka, Brejk och jordgubbar har stått högst upp på önskelistan! Nej, nu ska jag gå och jordgubbar och efter det kanske.. det blir en brejk? Godnatt! (Ja, jag är trött!)
ÅÅHH! Jagkan lyssna på Spotify!!!

Hejdå mina kära vänner!

Idag åker jag ner till Småland med älskade Sandra för att gå på ridlägret Öknehult. Kommer tillbaka nästa söndag och sen på tisdan åker jag till tillbaks igen, men den gången för att jobba där, haha. Aja, hoppas ni får en jättebra sommar, puss på er alla!
-
Från senaste lägret jag var på, lilla plutten jag står 3 från höger. Gud, vad kul det ska bli, men ändå kommer jag sakna alla här i Stockholm så mycket! Hoppas jag klarar av nätterna där bara haha har hänt saker där i natten som inte går att förklara vetenskapligt... eller hur vi ska säga haha x)

16 juni 2011

Jätteskön dag idag! Först drog jag, Hanna och Emma till Frisörcenter på Rådmansgatan för att jag skulle färga ögonfransarna och det gick jättebra! Är jättenöjd : )
Sen drog vi förbi lite affärer, det var REA överallt! GAAH, man tänker "Åh, vad billigt" och så köper man en tröja för 20 spänn som man inte vill ha sen eller så köper man upp alla sina pengar för man tycker att man får mycket kläder. Det är svårt att gå förbi en butik där det står REA x)
Aja, sen drog vi till Espresso House och köpte lunch, mums! Vi satte oss i Kungsan och åt... Inte ett bra val när man typ har fågelfobi.. Alla duvor i stan ser ut att ha rabies och fiskmåsarna tar för sig som satan! Vi tre satt typ och skrek så fort en fågel närmade sig, och alla runt omkring ba: Oooookkk.... Vi mötte på biffduvan och den läskiga måsen som skrek och hade evileye hela tiden!
Och efter det drog vi runt lite överallt i stan, åt glass bl.a!
-

Inte så bra väder : (
-
Emma och Hanna : )
-
Emma and moi
-
Min första rutiga skjorta :D
-
Söt till midsommar : )
-
Äntligen har man hittat en sportbh!

Ögonfransarna

Är just nu påväg till stan med Emma och Hanna :d ska färga ögonfransarna!! <\div>

En sorglig dag

Idag var det en sorglig dag, det var nämligen sista dagen på Blåkulla ridskola där jag ridit varenda vecka i 11 år, alltså enda sen jag var 6 år! Det kändes jättekonstigt att säga hejdå till Silver som jag var skötare åt när jag var liten och åt Fritz som jag nästan ridit hela terminen.. Gud vad jag kommer att sakna alla! Konsum, Dillon, Amigo, Servus, Leon, ja alla, kommer sakna er jättemycket! Tänk att jag har varit där som liten när jag började ettan, snart ska jag börja sista året i gymnasiet, herregud vad lång tid som gått..
-
Silver Dream
-
-
-
-
Kommer sakna dig jättemycket <3
-

Lilla Fritz som var jättesvettig efter ridpasset <3
-
-
Du var ALLTID så glad, kommer sakna dig enormt <3
-
Amigo, kommer ihåg första gången jag såg dig när du var mycket yngre, kommer aldrig glömma dig <3
-
Även fast du var en av de största i stallet, var du som en kattunge

Snabbaste låten i stan

Förra året gjorde han "Fanta och rosé" nu kommer den nya: Snabbaste låten i stan hahhaha..
Aja, lyssna och hör, vad tycker ni?
-

Skolavslutning!!!!!!

Åkte som skrivet till Emma igår på sleepover, fick inte skjuts av mina päron som beräknat och fick ta cykeln så fort jag kunde.. Brände som satan i gatan i låren, alla donken måltider bara försvann KAPOFF sådär! När jag kom fram var det chips+ dip+ Glee-maraton, dock bara 3 avsnitt för sen orka vi inte mer x)
-
Sen idag var det dags för skolavslutning, fick mina betyg, det kunde sett bättre ut, men jag blev ganska nöjd iaf x) Efter det skulle vi och några till gå till Donken och äta McFlurry Ballerina Kladdkaka.. och så helst plötsligt blev det inte så ;PPP Vi gick till Sabis och köpte glass, Emma och jag delade på en Marangswiss från GB :D
-
Snart ska jag möta upp Hanna, Klara och Emma på bussen mot Maxi och köpa något att grilla ikväll i Rudan med några ur klassen : ) Herrå!
-
Moi
-
Emma och Hanna : )
-
Klara : )

Nicki Minaj

Har utvecklat en liten förkärlek till Nicki Minajs stil och henne, hon är stencool!
-

-

-

Favorit i repris! Älskar henne också i The Creep med The lonely island haha

Bra eller dålig?!

Kan inte bestämma mig...!!

Don´t hold your breath

Mhmm... just när jag skulle gå ut och sola, går solen in bakom molnen, kan detta vara ett tecken från ovan? Haha eller inte... Jag ska iaf sola lite innan skolavslutningen imorn och sen åka och rida Nanda : ) Sen ... ska jag hem till Emma där resten av brudzen är :D Vi har som tradition att alltid sova över hos Emma dan innan skolavslutningen, så nu vet ni det ;)
-
Kan inte få ut låten ur hjärnan!!!

Äntligen!

Nu blir det äntligen Jordgubbar OCH GRÄDDE! En sommartradition såklart och dem får man ABSOLUT inte bryta på!
-

Tror jag dog lite när jag såg den här bilden, MUMSS

2012!

Varför börjar skitmånga göra låtar om 2012 och "jordens undergång"?
Här är några exempel:
-

Jay Sean ft. Nicki Minaj- 2012 (It ain´t the end)
-
j
Britney Spears- Until the world ends

Soleksem för första gången -.-

Stackars jag har bränt mig och fått soleksem på benen och lite på armarna : ( Ingen solning idag inte! Jag och Sandra kompenserade det med pannkakor till frukost :D Sen nu i eftermiddag ska jag och Elin åka till mitt landställe och sen besöka ridlägret vi ska jobba på i sommar.
-
Just nu sitter jag i skuggan, Sandra i solen och lyssnar på Michael Jackson :D Sommaren är sköön!
-

Helllooo

Idag var det vattenkrig och femkamp som gällde med klassen = Inga lektioner, awsome! Sen åkte jag hem till Sandra och vi hade lite skoj, tog en tur till donken, och nu sitter vi här! Snart ska mami hämta upp oss så vi kan åka till hundsimmet med min hund Hampus : ) Ja, han går på hundsim haha lite ovanligt, men han var TJOCK förut, tro mig! Men nu vill Sandra leka med mig igen, puss!

Like I love you

Kan inte få den här låten ur huvet!!!!

Torr humor hehe


New design!

Tack SandishPandish! <3 Skitsnygg ny design, min blogg såg inte snygg ut innan! Sandras blogg
:D

SANDRA SOM SKRIVER HÄR

Ebba är nu ute och går med sin hund hampus, så då passade jag på att göra om hennes blogg så den blev snyggare. Vilket den blev också. Medans ni läser de hära kan ni kolla in min blogg också =) pusspuss.

Tips

Brandsinfashion.com Tips på sida med billiga skor!

Chans att vinna

http://epicfaiil.blogg.se/2011/june/vinn-sko-fran-scorett.html?_tmp=4f7cda86f39f2b64e211943384c4ec2d1ba1d1e1
-
Gå in på den här sidan så kan du vinna ett par valfria skor från Scorett, själv tog jag de här:
http://scorett.se/Woman/Sandalett/1051521

Redhead jokes

http://redhead.blogg.se/
Haha...

För mycket fritid.....

Hade sista provet för 2:an idag, det gick åt helvete.. Har aldrig varit så oförberedd till ett prov förut och gick ut skrattande för att jag hade failat så jävla hårt haha.. Det är iaf skönt att int ha något att plugga, känns väldigt konstigt att inte ha något att stressa över, men nu är det ÄNTLIGEN över!!!!!!!! Ändå känns det konstigt att ha för mycket fritid.. Mhm.. får lösa de här på nåt sätt, ska ut och sprnga nu t.ex. :D Sen kanske kolla klart på Heroes säsongerna ...
-

Tisdag

Idag drog jag till Haninge centrum med Sandra och Carro. De shoppade som satan, medans min plånbok låg hemma och skräpade.... Aja, ska iaf köpa ett par jeans imorn !
-
Bara 99 kr på H&M!

Superbass


Don´t talk with me on a freaking sunday!

Har inte orkat blogga på sistone, men jag håller på att bättra mig : )
Tänker inte sitta här och berätta min dag som alla andra bloggar idag, utan idag ska vi haa ett annorlunda inlägg! Ett inlägg som handlar hur många gånger jag har blivit jag kallad tråkig idag, MEN JAG SÄGER DET NU OCH ALDRIG IGEN, DET ÄR SÖNDAG JAG VILL INTE GÅ UT!! Först av Sandra och Julia som ville att jag skulle dra till stan och fika med dem, sen någon timme senare när de ville att jag skulle kolla på Big Brother-finalen med dem, men kom tillslut.. Sen igen av dem när Julia skulle dra ut och jag ville inte ............
-
Sen när man äntligen kommit hem, så massbombas man om filmkväll hos Emma, jag orkade inte som sagt.... Vad är det här, ni skulle kommit igår eller dan innan det eller dan...
Ni fattar! Snälla, söndagar är itne min dag...
-
Angry face!

Städar rummet

Helt ndvändigt, tänker inte berätta hur riktigt illa det är.. Skittråkigt är det också, men när man inte längre kan lägga saker på skrivbordet och inte kunna dra ut underlådorna i garderoben, DÅ är det illa... Blir äcklad av mitt rum, behöver en supernsnabbstädare, för jag vill sova, men det är så mycket grejer överallt så kan inte sovaaa...
-

JAG SKÄMS


Help

Skulle vilja hitta på ett bättre bloggnamn, det här som jag har, suger rent ut sagt... Den som skickar bäst får äran så klart, och en länkning till mina "jättemånga" läsare x) Hjälp mig, snälla!

BÄÄST


Har gått ett maraton idag!

Sitter här med mina fina myggbett, lite sommarkänsla faktiskt när man äntligen får klia på dessa, som jag har längtat!
Idag körde jag coopertestet, för er som inte vet vad det är så springer man 2,4 km och tar tid, och jag förbättrade mig väldigt mycket från de förra gångerna. Konstigt tycker jag, har nyss varit sjuk och sånt och inte hunnit träna nåt, skulle dock vilja göra coopertestet igen och se vad jag skulle få när jag kommit i form igen.
Efter det var det dags för att möta upp Sandra och gå vääldigt långt till stallet i hettan. Sen skulle vi gå till volten där jag tog bilder och filmade Sandra när hon red, såg jättefint ut! Sen gick vi tillbaka till stallet, tillbaka till pendelstationen, sen till stallet nr 2 där båda två skulle rida, SOM TUR fick vi skjuts halva vägen, svär att jag skulle kollapsat annars! Sen red jag, ramlade nästan av två gånger på en häst jag aldrig ridit förut, och nu sitter jag här med mina underbara myggbett och vet någon som kommer sova gott ikväll! Bilder och sånt kommer imorn : )
-
GOD NATT!

RSS 2.0