Vila i frid Farfar

Kommer aldrig glömma dig

..

Jag har ramlat av studsmattan, rakt på ryggen.. Har skitont i ryggen och huvet...

Jävla humla!

JÄVLA HUMLA! Igår när jag satt och solade, jagade den in mig i huset och jag ramlade och gjorde illa knäet, sen när jag går ut igen, sätter den sig på mig! Hatar den... Sen nu, då har den tagit in sig i huset, och helt plötsligt känner man något som kryper på foten. Och vad är det om inte den dära jävla humlan!?
-
Snart ska jag ut och springa, äntligen! Jag har faktiskt längtat! Skrev jag precis det där?
Sen bär det av till stallet :D
-
Juste, jag kommer med goda nyheter till alla Android- och Iphoneanvändare, Bloglovin finns att ladda ner!
PEACE

Coconut Tree

Kom nyss hem från Pernillo där jag, Klara, Emma och Hanna haft skitkul :))) Kan dock inte få den här låten ur hjärnan, den är så bra!!! Tror den kommer bli sommarlåten 2011. Godnatt!
-

Xperia Arc

Fyfan vad jag vill ha den nya Xperia Arc! Visst, jag har X10:an, men ändå... Kolla på Arcen, kan ... inte... stå emot!
-

Tårtkalas

Kanske dags för att blogga, hehe? Iaf så sitter jag här och chattar med Sandra Pandra den underbara på fb :D Snart ska jag dra till tårtkalas hos min syrra som fyllde år igår. Jag har värsta presenten asså!
Igår kom Josefin och Elin över och vi svullade pizza och kollade på skräckfilm. Först Psalm 21, som inte var så läskig för det var ljust ute när vi kollade och vi bröt mitt i filmen för den va så tråkig x) När jag kollade på den första gången var den ju skitläskig! Det kanske hade med att göra med att det var kolsvart ute och vi var  i stallet, mitt ute i ingenstans. Nästa film var The Haunting in Conneticut, den var läskig! Tydligen skulle det vara en sann historia....... Tror jag inte på.. -.- Sen TILLSLUT var det dags för Anastasia! Älskade älskade älskade den som liten! Den va ju skitbra ofc, men ibland va ju den lite läskig, hur fan klarade man av att kolla på den som liten?!
Nej, nu ska jag "plugga" lite biologi 
PEACE!
-

RSS 2.0