Slänger ihop ett snabbt inlägg..

Jag ska ha min sista körlektion imorn och undrar hur vad han kommer säga efteråt.. Aja, vi får se! Imorn ska läkaren ringa, annars blir jag suuuur. Men det ni inte visste framförallt är att jag har bokat en resa till Thailand, Phuket med Sofie :D Vi åker i december, men ni inbrottstjuvar som läser detta kan jag säga att hela min familj kommer vara hemma så det är ingen idé.
 
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!

Varning på arg tjej

Livet rullar på som vanligt. Var och red på ridskolan idag och fick Mistel. Det gick verkligen skitbra! Man blir så jävla glad efteråt :D Det är också kul att få en häst att verkligen samarbeta och lyssna på minsta hjälp. Det gick bra ända från början till slutet verkligen.
Ridning är i princip min enda motion nuförtiden. Kan inte andas då heller ordentligt. Kan den där jävla helvetes specialisten höra av sig någon gång? Jag vill träna och använda mina nya träningskläder!
 
 
 
Vill också bli klar med det där jävla körkortet, men det känns så långt bort. Min körlärare verkligen trycker ner mig och gör mig nervös väldigt ofta med saker han säger. Han säger t.ex. hur jag ska känna. Fine säg vad jag ska göra så jag lär mig. Men gå inte förihelvete och säg hur jag inte ska vara som människa och säg saker som inte ens stämmer.
Exempel nr 1: "Ebba, du blir jättenervös när du ser en bil hahahahha" Jag: Nej, jag förstår inte vad du menar" och sitter där lugnt. Han: "Jo, det blir du hahahah" Blev asilla till mods när han sa det och helt ofokuserad på körningen. Jättebra lärare som sitter och garvar ÅT en och får en att känna sig obekväm..
Exempel nr 2: "Ebba, varför är du blyg hahahaha?" Jag: "Varför är jag blyg?" Han: "Du tror att han killen här med stora mustaschen ska äta upp dig eller hur? Var inte nervös." Anledningen till att jag är tyst under körningen är för att han går mig på nerverna och när jag blir sur, då blir jag skitsur verkligen. Sjunker ihop och säger inte ett ord som ett litet barn. Sen är jag även tyst för att vara koncentrerad, men förlåt jag ska prata med dig nästa gång så kan vi låta bilen gå av sig själv! Sen SO WHAT om jag skulle vara blyg, jag får väl vara det om jag är sån. Acceptera det, alla kanske inte vill bli din nya bästis.
Exempel nr 3: Han tycker jag ska köra mer självständigt. Men jag får aldrig chansen för han säger 5 sekunder innan vad jag ska göra 5 sekunder senare, när jag planerat i huvudet att göra exakt så. T.ex. när jag ska växla upp till 3an så säger han precis när jag börjar öka farten att jag ska lägga i 3an sen. DET VAR DET JAG TÄNKTE GÖRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Exempel nr 4: Alla säger att man i princip bara ska kunna starta och stanna för risktvåan. Och alla säger att det är skitlätt. Min pappa som jag kör med på fritiden, tycker det snart är dags för mig att köra upp, men min körlärare tycker inte ens jag är redo för risktvåan.. Känns bra det här! Detta för att tydligen så kuggar jättemånga där för de får motorstopp. Snälla vi har kört 240 minuter tillsammans och jag har bara fått motorstopp en gång för att jag missförstod vad du ville att jag skulle göra, aldrig vid starten eller något annars.
Exempel nr 5: Han lyssnar inte ett dugg på vad jag säger. Om jag säger att jag trodde jag hade företräde för vi är på en större väg, fast jag har gjort som han sa och stannat och kollat efter bilar, svarar han inte. 
Idag när jag gick hem från en lektion var jag så jävla sur. Om blickar kunde dödat, skulle alla som sett den dött. Var så jävla pissed off. 

Skamligt Sverige

Fyfan vad jag är trött på att gå till vårdcentralen utan att något händer! Har sen drygt ett år tillbaka aldrig känt mig som pigga mig igen och kan inte andas ordentligt. Har mest haft olika virus, t.ex. influensan. Det är mest från dag till dag, ibland kan jag börja träna hårt en månad, men sen blir jag sjuk. Sen efter två månader är jag så trött på att ha den där äckliga sjukdomskänslan så då tränar jag och går ut på krogen. Blir sjuk igen två månader och så håller jag på. 
Jag känner inte heller att jag blir tagen seriöst. Har flera gånger känt att läkaren tycker att jag är en hypokondriker som hittar på för att få uppmärksamhet eller att någon ska tycka synd om en. Eller att de bara ger en mediciner för att bli av med en så nästa patient kan komma in fort. I vanliga fall känns det så plus att man gått upp onödigt tidigt och betalat onödiga pengar. Men idag vänner, blev jag äntligen skickad till en specialist. Om inte han/hon (jag vägrar skriva hen) kan hjälpa mig, så vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill bara bli mitt gamla jag igen som orkade allt och alltid hade ett gott humör.
Eftersom jag inte jobbar så många timmar i veckan har jag tyckt att det var okej, för att jag kunde satsa på träningen istället och tränade hårt ca 6 gånger i veckan. Men vad kan jag göra nu? Hatar att gå hemma för länge. Jag vill resa, nå mitt mål i träningen och jobba jobba jobba.
 
Okej itne världens charmigaste bild från förra sommaren, men skit vad jag saknar min energi.

Mississippi pie

Har börjat förbereda för min födelsedag nu på torsdag och ringt runt och sånt. Fick lite smått panik när jag inte kom på någon tårta så var Klara en ängel och lånade ut en bok till mig. Asså jag typ dog lite när jag läste i den.. Allt från cheesecakemuffins med kladdkakebotten till alla möjliga goda pajer!! Tillslut blev det American Bernice Cookies som Elin gett mig recept på för länge länge sen och Mississippi pie. Fyfan vad gott det kommer bli!!
 
Bernice American Cookies
Ett stort misstag var iaf att säga ja när mamma undrade om jag ville ha spenatsoppa till middag idag. Fyfan vad äckligt det var, smakade fisk!

Fatass

Har haft en riktigt myshelg och med andra ord tjockat med mina kompisar, för om man inte kan träna så ska man svulla! Gud vad jag vill träna. Men även fast jag känner mig frisk så har jag den här "sjukdomskänslan" hela tiden och kan inte andas ordentligt när jag tränar. Är så trött på att bara se mitt fina gymkort ligga kvar i väskan :( Sad moment!
Jag har iaf börjat plugga mer till Körkortsprovet och gå körlektioner, vill så gärna ta körkortet innan nyår :(
Jag har växt ut mina andra jeans, för jag har slutat träna.. Det är inte mina lår som blivit större utan allt jävla fett har suttit sig på rumpan, men trevligt tänker ni.. Men nej det är det inte! FATASS

So let in the light. There´s cracks you can´t hide.

Blev uppringd av jobbet imorse och de sa att jag fick komma och jobba. Man dunsar aldrig ur sängen, som när man fått det samtalet. Då är det bara springa upp, klä på sig och äta frukost. Sen går man äcklig hela dagen för man inte hunnit fixa sig något. Men det är värt det!
Har kvar mina gymnasiefasoner dock. Tänker alltid att när jag kommer hem ska jag göra det och det och sen ska jag plugga. Jo, vad hände egentligen? Jag kom hem och satt vid datan. Lagade mat och övningskörde. Så långt kom jag.. Bravo Ebba!
 
 
Spotify får mig att glömma vad jag skulle göra när jag sätter på musiken :((

Jag ser nåt sött, nåt nästan rart!

Kom nyss hem från Elin efter att ha sett Skönheten och odjuret, så JÄVLA bra! Nostalgitripp oh yes! Har bara latat mig hela dagen, sov 13,5 timmar och borstade tänderna 16.00. Så lever en äkta slacker! Nej, nu är det dags för Suits hihi :D
 
Voshvosh med Hampus
 
 
 

Pannkaka!

Gjorde världens godaste pannkakor till middag innan ridningen idag. Eller jag gjorde plättar av det, det går fortare har jag fått för mig och sen är det roligare att äta ;D Nytt var att det var kolsyrat vatten i, blev asfrasiga mums!
http://www.recept.nu/per-morberg/frukost-och-brunch/agg-och-mejeri/per-morbergs-goda-pannkakor/
Var tvungen att fira ett besked jag fick imorse, äntligen börjar det gå som jag vill..
 
 
 

Vägskäl

Har kommit till ett vägskäl. Vill åka utomlands och göra något av mitt liv. Får inte jobba många timmar längre på mitt jobb, fastän jag vill jobba så mycket mer.. Jag vet att det här låter cheesy, men jag vill faktiskt göra en skillnad i den här världen. Fick idén om volontärresor imorse när jag såg WSPAs reklamfilm om djurplågeri. Fyfan, varenda gång jag ser den krossas mitt hjärta. Att folk kan vara så jävla dumma i huvudet!
Jag har aldrig sett att jobba med djur, som t.ex. djurvårdare som ett karriärval förut men på senare tid har jag börjat känna att jag vill jobba med något som jag bryr mig om. Dock har jag för låga betyg för att kunna bli veterinär.. 
Volontärresorna är oftast till länder i Sydamerika och jag känner att jag hellre vill åka till USA eller England. Där kan jag vara au pair, men först måste jag ha körkort. Fyfan, hur ska jag göra?
 
 

Tjejproblem

Hej och hå! Hösten har kommit och det är dags att ta fram höstkläderna! Jag har dock ett känt tjejproblem: Jag har inga kläder då alla mina jeans gått sönder.. Man ska inte dra i bältessakerna, men det tänker jag ju aldrig på.. Sen så har jag inga skor heller.. Bara två par skor och massa jympadojjor som också är trasiga.. Hatar att fötterna växer och att Skopunkten har sämsta kvalitén.. Tur att jag fyller år om 17 dagar hihi.. Sen så vill jag träna också! Min läkare vet inte om jag är allergisk eller har någon inflammation (Y). Fan vad jag är sugen på att dra utomlands!
Förlåt ni på högra sidan på bilden, min data vill klippa bort er... :((
 
Efter jobbet idag drog jag in med Julia till stan och åt asgoda Fajitas! Sen drog vi såklart och såg på bio (standard <3) och det blev Magic Mike som var asbra. Tänk om den skulle gått i 3D hehe..
 
 

RSS 2.0