All I want is you ma chérie

 
 
Intervjun gick asbra. Eller ibörjan var jag sjukt nervös och det syntes, men efter så gick det jättebra! Vill verkligen få en av jobben!! Just nu sitter jag hemma och ska snart till jobbet igen haha..

Herre hjärtanes..

13 dagar kvar innan jag ska till Thailand! Måste snart börja packa, jag dööööööööör vad jobbigt. Jag hatar att packa. En gång hade jag t.om. en mardröm om att jag glömt att packa allt och försov mig nästan till flyget. Fyfan jag får ångest av att bara tänka på det. Lovar att jag kommer glömma bikininerna eller nåt jätteviktigt..
Anyway så måste alla som läser det här skicka sina önskelistor till jul! NU! GENAST!
Sen så har man arbetsintervju imorn/idag och jag är nervös. Varför är jag det egentligen? Det värsta som kan hända är att jag får stanna kvar i kassan liksom. Sen så blir man ännu mer nervös när man tänker: SLUTA VAR NERVÖS! Därför blir jag nervös för ingenting! Dammit Ebba..
Hittade den här helt random på Dropbox. THANK you very much! Den är inte från min student. Jag brukar gå runt i min studentmössa och vara helt täckt i öl. Det är jättemysigt.

Kommer inte ihåg senast jag var frisk och normal

Fyfan asså på det här. KAN INTE JAG FÅ BLI NÅGOT JÄVLA FRISK NÅGON GÅNG OCH FÅ KUNNA ANDAS OCH FUNGERA SOM EN NORMAL JÄVLA MÄNNISKA. Tänkte ställa in ridningen imorse, för blev värre. Men det var hoppning och det vill jag inte missa för något i världen. Så jag åkte in, fick en cphäst som fick för sig att börja galoppera runt ridhuset. Det hela blev jättekonstigt för jag kunde inte ta i. Min kropp bara la av, jag kunde inte andas. Det var skitläskigt, alltså inte att hästen sprang runt de stannar alltid ;) Sandra sa att jag hade blivit skitröd i ansiktet och min ridlärare trodde jag skulle börja gråta. Lite pinsamt för så var det verkligen inte haha. Sen så lät man som om man fick astmaattack efter och var tvungen att andas tystare som gjorde det hela värre.. Så om inte jag blir av med det här innan Thailand åker jag iaf. Även fast jag är sjuk!
Fan tänk hur långt i träningen jag skulle kommit om inte det här fanns. Istället får man leka valross på stränderna i Thailand och se sjuk ut. PERFEKT.

Utväxt.se

Jag måste färga håret! Det är läskigt och kul på samma gång. Färgen kan gå åt helvete och inte bli alls som man ville, men förändring är ju kul ;)
Iaf så diggar jag min utväxt. Normalt sett så brukar jag hata utväxter, men den här börjar bli riktigt snygg och jämn. Let´s keep it! Vet att det kommer sluta med att jag färgar innan Thailand iaf..
Okej, inte så extrem utväxt som på bilden som tagits med en 1,3 MP på datan.. Men ni fattar grejen..
 

Jag vet att ni alltid undrat, så nu vet ni!

Det är så mysigt att bara fått 2 timmars sömn innan jobbet. Jag skojar inte, jag sov bara 2 TIMMAR. När klockan ringde så trodde jag att jag inte ens hade sovit något innan jag hann tänka till. Sen så är det skitläskigt när man säger till andra att man sovit dåligt då alla: AA JAG MEED! Sover alla dåligt samma nätter? Det har säkert med månen och vätskorna i kroppen att göra! Och nu var jag tvungen att googla det såklart och hittade jättebra citat:
 
"Månljuset tar fram det feminina hos dig." Riiight...
"Varje gång som tidvattnet sjunker minskar vår kroppsvikt."
"Månen påverkar inte bara vattnet utan även blodet."
"Vätskebalansen i kroppen står nära det psykiska välbefinnandet."
"Det sägs att både män och kvinnor påverkas av humörsvängningar just under fullmånen, men att kvinnan verkar vara extra känslig under alla månens faser."
"Månen har alltså ett stort inflytande på människan. Blodflödet ökar markant vid fullmåne och inom visa sjukhus i världen undviker man operation"
"Det sägs att det föds flera människor under fullmånen. En del påstår att även djur, hundar och katter påverkas av fullmånen och går oftare till angrepp."
(Kanske skulle man gjort ett projektarbete om månen istället? Eller inte.....)
 
 
Imorn får jag sovmorgon och börjar 4, så skönt för då hinner man köpa middag innan man börjar hehe.. Jag hatar när man får äcklig mat hemma och sen blir det över till en fin matlåda som man tackar NEJ till. Det är det bästa med att jobba i en "livsmedelsbutik", man är omringad av mat. Och Donken.. Det blir nog det, har inte ätit det på 2 veckor och det är länge sen för mig!
 

Och jag bara tror, nej jag bara vet

Okej, blev väckt halv tre idag INTE OKEJ.. Fast kommer man hem 5 så gör man ju det... Imorn/idag ska jag vända på dygnet för ska upp tidigt och jobba som tur! Fick btw min julklapp av syrran idag till Thailand:
Wonderland - Only Hope Print Bottom  Wonderland - The Inception Top
Perfekt för när man solar :D Åhh vad jag längtar, har inte varit på solsemester sen femman.. Annars har det bara varit till kalla ställen som Japan men jag klagar inte på det heller :) Men eftersom det var en så jävla dålig sommar och man knappt blev brun så tar man igen det nu ;)

Kan inte någon annan bara göra ekvationen?


Sömndieten

Medan alla går och tränar och är asnyttiga så kör jag på sömndieten. Ämnesomsättningen ökar när man sover mycket, inte för att det blir något resultat men iaf! Vaknade 2 idag, alltså 2 som i 14.00 och gick inte ur sängen förrän runt 3... Sen var det dags för ridning och sen möta upp Hanna och Emma hos Klara och ha cupcakemys :D
Saknar förut när man hade en sån livsstil att man rörde på sig hela tiden. Träning, gym, ridning, cykla till jobbet. Inget av det går idag, eller jag rider ju fortfarande men inte lika uthålligt ...

Morgonrösten

Blev väckt imorse av att jobbet ringde. Man har alltid så fin röst när de ringer, typ en rökhostarröst som ätit kritor: hhAAlllÅÅ? Men man ska vara glad att man får jobba!
Sen så kom Sofie förbi och vi planerade Thailand lite, skit vad jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni kanske börjar tycka att jag är jobbig, men då har ni glömt att det här är min blogg och jag får skriva vad jag vill mohaha..
Kata Beach
Nej, nu ska jag kolla på Modern Family, godnatt!!
 

Hittade bilder från studenten jag aldrig sett....

Var och vaccinerade mig idag och har skitont i huvudet.. Kanske också kan bero på att jag slog det rätt in i en spegelkant som låg ovanför Hannas säng för hon renoverar. USCH kunde känna hur blodet rusade mot bulan ååhh fyfan. Sen så hittade jag två fina stora sårskorpor i hårbotten MYSPYS! 
Nej, nu är det nog dags att gå och sova GODNATTEN 
 
 

Taggad!

Idag kom Hanna och Anton förbi. Det var min dag.
 
Men jag fyller ut det här inlägget med något annat: THAIFUCKINGLAND!! :D :D Snart åker jag och Sofie och jag har så mycket att hinna: Vaccinationer, köpa bikinis och allt möjligt och framförallt bli frisk och hinna träna lite! WOHOOOO!!! Är taggad till tusen! FAN VAD KUL VI KOMMER HA!!!!
 
(Elin jag vet att du hatar mig efter det här inlägget hihi)
 

Kryssniiiiiiiiing

Kom hem från kryssningen idag och det hände lite speciella grejer där hehe.. Men iaf så var det verkligen skitkul! Det är något speciellt med kryssning alltså ;D Men blir nog ingen kryssning nästa år. Fyfan vad hemsk dagen efter var. Blev sjösjuk för att båten gungade som fan och man kunde inte gå rakt för fem öre.. PLUS att man var bakis. USCH hoppas det är en dag jag inte får uppleva igen! Det enda jag ätit idag är chips, ostbågar och cola. Min kropp är på topp, NOOOOT.
Jag är så jävla dålig på att ta bilder när något roligt händer. Nyårslöfte? Wink wink? Så här kommer en random bild.
 
 

RSS 2.0