Längtar efter förändring

Herregud vilken dag. Har ingen ork i kroppen kvar alls. Så går det när man skiter i träningen! Fast hade ju mina anledningar också. Körkortet och jobba är ett måste, även för semesterkassan! Jobbar 9 dagar i sträck från igår, så när jag är ledig då jävlar! 
Gjorde även världens godaste knäckebröd, lägger upp receptet i nästa inlägg för eget minne :) Nej, nu somnar jag snart. Usch godnatt.
  
Varför finns inte den här på Spotify?!

Söndagsångest

Vaknade upp idag med värsta ångesten. Kan inte vänta tills jag drar iväg. Vad gör jag med mitt liv här? Jobbar och lever för att gå ut. Okej, har världens bästa kompisar och träningen. Men känns inte som om jag lever fullt ut. Vill bara dra iväg nu och leva livet. Fan fan fan vad jag längtar. Kommer sakna alla och kommer nog bli världens gråtkalas innan jag drar, men jävlar vad bra det kommer bli sen. Nej, dags att tröstäta lite. /Deprimerad tjej.se
 

I did it!

Körkortet tog jag och lyckan är galet hög. Firade man genom att dra ut på krogen i fredags och tyvärr vaknar man upp sjukt bakis på lördagen. TRODDE JAG. Visade sig vara matförgiftning.... Sista gången jag äter mormors kycklingrester :( .. Iaf så är jag nog frisk tills imorn och kan äntligen jobba, I need the money! Apropå Australien så skaffade jag en blogg till den idag som jag kommer uppdatera på ibland: www.ebbainau.blogg.se. Orkar inte fixa designen för tillfället så ni får nöja er med min jagtogenwebdesignlektionigymnasiet-talang.
Kommer sakna min supervosha <3

RSS 2.0