MAllorca

Fyfan vilken nice semester! Har haft så jävla kul!!! Vill åka tillbaka! Blev även sjukt sugen på Australien! Åh vill åka nnunununu!

 
 
 

A Royal Affair

Jo vad har hänt?
Träningen har flytit på och träningsvärk är nu en del av vardagen. Som det ska vara ;)
Drog ut igår och fyfan vilken galen utgång. Först drog jag och Elin in på utomhusbio och såg en halvtimme av A Royal Affair, den var faktiskt bra! Hela föreställningen var ju såklart försenad plus att det skulle vara någon opera/balett/alltärkonst-uppvisning innan. Asdålig. Dans och sång kan vara vackert, men det var fan inte det här. 
Nej och där förade vi lite och hade en liten picknik, vill definitivt göra om! Sen drog vi till Klubb Onsdag och mötte upp Emma, Klara och några till. Billiga shots är farligt :) Efter det gick vi till Rose, fan vad det stället levererar alltså! Fan värt att varit bakis idag 1000 gånger om! Nej, nu vill jag sova! På lördag åker jag och Elins familj till Mallorca :D
 
 
Sen slänger vi in lite random också!

Aj på den

Satte igång träningen med en PW och ett magpass i onsdags och var optimistisk nog att gå ut på kvällen. Resultatet? Skitbakis på jobbet och en jävligt ond träningsvärk. Totally worth it!!! ;)
Sen så tog jag min första joggingtur idag. Skulle inte förvåna mig för fem öre om jag hade astma blandat med allergi mot pollen och allt som rör sig med tanke på hur man andas efter att inte sprungit på flera månader. Men nu är jag igång igen!!!! Imorn blir det gymmet, aj på den träningsvärken känner jag redan.

Den 17e drar jag och Elins familj till Spanien wooohooo :D Då ska jag sköta mig på semestern!

RSS 2.0