woho

Sista julklappen inköpt och äntligen är man redo för julen!

Uppehåll

Hej, jag ville bara säga att jag inte kommer uppdatera nåt mer i bloggen förrän jag skaffar en ny design. Snälla HannaPanna ska hjälpa mig!
Min blogg är irriterande rosa kom jag och alla tjejer fram till på matten, så .. inget mer bloggande tillsvidare!


PEACE OUT!

20 meter för nära

Jag och Julia går hem mot henne efter en hel dag av julshoppande och börjar gå uppför den stora backen på Drottninggatan. Jag vänder mig om, jag gör så ibland utan tänka. Plötsligt hör jag ett stort dån och ser hur någonting börjar brinna väldigt kraftigt. Jag rycker till, Julia fortsätter att gå men fattar tillslut att det inte är byggarbete som pågår, utan att det var en explosion. Det blir helt dödstyst och folk vet inte hur de ska reagera. De börjar kolla på varann och sen gå mot bilen. Jag och Julia var vettskrämda och gick därifrån. Jag var skiträdd att det skulle finnas andra bomber i närheten, och jag hade rätt! 10 min senare exploderar det en på Bryggargatan också!
Det är fortfarande så overkligt, vi var bara 20 meter ifrån! Man väntade sig mer att det skulle va en julshow med raketer än det här. Usch, ryser när jag tänker på det hela.
Om inte Julia hade sagt att hon ville gå hem och jag hade skyndat mig när vi var på H&M på Hötorget, så skulle vi varit ännu närmare, usch...
Känns så himla konstigt att vi pratade om en pälsjacka som var i fönstret på SALT, affären som var mitt emot bilen! Tur att vi inte gick in där heller.. Ibland kanske det lönar sig att vara lat och vilja gå hem och sova, det gjorde det verkligen i det här fallet!
!

Deprimerad !

Känner mig så insnöad just nu! Går inte att plugga mer för det ryker redan ur öronen, men samtidigt har jag inte lärt mig mer än innan jag började... Jag kommer få IG på nästa prov igen! Hittils, alltså bara på den här terminen har jag skrivit minst 3 IG-prov! I grundskolan skrev jag aldrig ett G-prov! Förstår ni hur dålig jag känner mig?! Som t.ex. på spanskan: Vem var den enda som fick IG på provet? Jag ger er en ledtråd: Namnen börjat på E och slutar på bba...
BLÄÄÄ, vill bara sjunka ner till när man var 5 år. Man vaknade lycklig, var kompis med alla och alla bodde nära... Livet var ju typ som en jävla saga.


Skitliten och bekymmerslös. Prinsess/blomklänning och cryface på, precis som det ska va!

Dilemma

Sitter just nu och skriver en önskelista till tomten.. Har fastnat på en sak.. Dansmattorna här hemma gick sönder och jag vill köpa nya, men sen har det här nya Kinect till Xbox 360 kommit ut.. Har inte prövat nya Kinect, det verkas askul... Men vet ju som sagt inte.. ÅHHH!!! Någon som kan bjuda hem mig på en runda spel?

....

-
-
1:18
-

Helgen

Först pokerkväll och snöbollskrig på fredan, sen tjejkväll igår som var lite ... skum haha!
Just nu sitter jag och gråter till prinsen av Egypten som går på Kanal 5.. Tycker inte om de hjälplösa och gamla som dyker upp hela tiden i filmen..


Såhär ser det ut just nu..

MUMS!


Torsdag

Kom nyss hem från skolan och orkar ingenting, jag är så trött! Aja, jag bjudeer iaf på en video innan jag däckar:



Såhär känner jag..

Skolan tar upp för mycket tid! Kan man börja kalla skolan för ens jobb snart? Man är där i genomsnitt 5,8 timmar per dag! Plus att det är väldigt krävande, jag är dödstrött just nu! Det tar också skitmycke tid, t.ex. kunde jag inte åka till ridskolan idag eftersom jag ligger efter i en labbrapport i kemin..


Vi fick någon gryta i skolan och vi satt på lunchen och pratade om vad fan Ajvar var som fanns i grytan. Vad fan tror ni står hemma i köket när man kommer hem om inte en jävla Ajvar-burk!


Sen gick jag och Elin ut med hundarna, som vanligt måste Hampus alltid ta med sig den största grenen/trädet hem..

RSS 2.0