This distance remains hard for me

Drog och mötte upp Sandra efter jobbet och letade nyårsoutfit. Hittade den tillslut med Sandras hjälp! Slog typ rekord i att hitta kläder för att vara sega mig ;) ÅH jag är så taggad inför Vemdalen :D Då ska lite bilder från Thailand komma upp! Sofie glömde nämligen kameran med alla bilder när hon flyttade upp dit. 
Imorn är det ju nyår! Man jobbar ju till 21, men jag tänker fira iaf! Man kan inte komma undan nyår liksom...
Är så jävla trött, men man kan ju inte gå och lägga sig halv åtta... INTE OKEJ
  

Godnatten!

Fortfarande inte frisk, men blev jobb idag ändå. Fast de var så gulliga där och lät mig få sluta 2 timmar tidigare <3 Så himla skönt att få komma hem tidigare en fredag :) Har haft fredagsmys med Elin, men tyvärr kan man inte va uppe hela natten. Det är ju jobb imorn med ;) 
 
 

Thailand

Skit, det var länge sen jag skrev nåt. Kom nyss hem från Thailand och fått värsta förkylningen så har inte kunnat.. Thailand.. Skit vad kul det var. Det roligaste jag gjort i hela mitt liv och assköna människor man träffade! Jag vet nu att jag inte än vill gå tillbaka till skolan, jag vill uppleva livet först! Kanske jobba lite utomlands eller nåt sånt. Ett sabbatsår till tack! Kanske hinna ta körkortet också hehe. Snart efter nyår ska jag iaf till Vemdalen för att hälsa på Sofie. Sen efter det är det en hemlig grej som ska inträffa som bara en person på hela jorden vet om. Tack för att du finns där när jag vill prata om det underbara Sandra. Jag har fått som en "uppståndelse" efter Thailand hur kort livet egentligen är. Haha låter som värsta hippien, men det är faktiskt sant. Nej, nu ska jag dricka mycket vatten och räkna sekunderna tills jag får ta nästa Alvedon ;)
 
Sofie har alla bilder från Thailand, så får slänga in en liten bild, åh vad jag längtar tillbaka!
 

RSS 2.0