Tjenare Tjenare!

Snart ska jag och Hanna iväg till hemlig ort! Ska iaf bli askul! Vi höres imorgon!
-
-

Nu drar vi till..

Pure och kollar in stället där vi ska ha vår studentskiva! WHOOOA!
-

For altid


HOOLA!!

Blir ett snabbt inlägg nu! Ska till stallet snart och då menar jag om 3 min och då kan jag se framför mig hur ni dör av häpnad, men jo det är sant! Skulle dock vilja att någon kom och fotade när jag red :( Och om den någon är Hanna eftersom hon är den enda hästintresserade med en riktigt ball kamera jag känner här. Så Hanna om du är intresserad av att göra ett gratis jobb för din redhead så finns jag för dig! PEACE!
-
-
Diss på vädret! Bestäm dig! Antingen mulet eller soligt!!!

Vet ni vad?!

Jag ahr just kommit på vad jag vill syssla med när jag blir "stor"!!!! Dilemma nr. 38563662 över! PHEW!
-
LEDTRÅD! Och det är inte tjockis!!!

TJOOBREE!

Idag kom Julia över och vi hade ett litet "Prison Break"-maraton : ) Sen såg vi Red Riding Hood, awesome! Fast hon drog hem mitt i filmen och jag måste erkänna att den var lite läskig på att kolla på själv!! Men jag klarade mig igenom den och snart ska det ut och tränas, måste ju röra lite på fläsket!
-
HEHE

At Felicias place!

Kom fram till Felicia i Småland igår och vi har haft jättekul :D Dock kommer inga av de andra ridlägertjejerna, men jag tror vi klarar oss : ) haha
Igår visade Felicia mig området och pizzerian (där jag varit förut konstigt nog haha). Fick även träffa hennes kompisar och sen köpte hon pizza (med lite italianstyle med pomfritt på pizzan). Även fast jag ätit mig mätt på kebabtallrik innan, så tog jag lite, hur kan man säga nej till en pizza liksom?! 
Idag drog Felicias familj och jag ut till Vimmerby stad och sen till Nossenbaden och åt glass :D
Nu sitter vi här, i matkoma efter den goda maten och spelar Left for Dead 2 :D Skitläskigt!!!!!
-

Min helg

Efter jobbet drog jag till Sandra där vi åt choklad och kollade på The bachelor haha. Snart ska jag ut och springa eftersom jag inte hinner göra det förrän måndag eller tisdag, ska till Felicia i Småland i helgen och hälsa på :D Mötte Felicia på Öknehult, ridlägret där jag var : ) Ska stanna där tills söndag, sen plockar mina föräldrar upp mig påvägen till min släkting som fyller 70 år. Dit kommer folk från alla världens kanter ;) Sen på måndag är jag tillbaka igen och åker direkt till Nanda : ) Så nu vet ni vad jag har framför mig i några dagar! PEACE!
-
Saknar Eliza!

Min chans?

Jag vill bli sjukt grymt duktig i en sport, så duktig att man typ får tävla i landslaget.. Men jag tror min chans är ganska liten nu x) Måste börja på en ny sport då och nu är det försent. Jag vet att man inte ska ska säga att nåt är försent, men det är det! Eller..?
Ok, jag har prövat många sporter som badminton, dans (showdance, aerobics, riverdance hehe, det visste ni nte va?) och gympa, men ridning är dne enda sport jag hållt fast vid.. Om vi nu säger att jag skulle börja på en ny sport, hur fan skulle jag ha en chans mot de dära irriterande 95:orna som såklart skulle slå mig? Nej, dne situationen vill jag inte va med om! Vad i helvete ska man göra?!

20/7-10

Efter jobbet ringde jag Emma och vi planerade att gå och bada, men så fort jag la mig i soffan, höll jag på att somna så det blev inget i det fina vädret! Sen somnade jag och vaknade upp och kom på att jag skulle till stallet... HEHE.. Och det var tur att skynda mig för Nanda var skitduktig idag när jag red, synd att jag inte har några bilder :/ Men vi hoppade och Malin hjälpte mig. Eftersom Nanda inte hoppat sen i somras, så hoppa vi inte så högt eller länge, men kul va det och pigg va hon också! Hon va jätteduktig, skitstolt blir man : )
Så nu sitter jag här och kollr på den engelska Wallander, den är inte lika bra som den svenska! Typ den end filmen som skulle va bättre på svenska än engelska x) God natt! Ebba måste sova!
-
Gud vad jag får den här i huvet!

Älskar mitt jobb

Sitter just nu på jobbet och solar.. Är i matkoma efter alla hamburgare och all päroncider och piggelin.. Mums, nu är det dags för blåbärspaj!

Bio

Filmen var asabra! Fick nästan fram en liten tår mitt i filmen, men så var jag inte Hanna som är beroende av HP ;PPP xD (Förlåt Hanna) Men nu ska jag och Sandra sova snart, sitter och kollar på Jersey Shore just nu <3 God natt!!!
-
-
Sandra <3

Harry Potter

Snart ska jag och Sandra dra mot stan och möta upp Emma och Andrea :D Vi ska som sagt se Harry Potter del 2, kan bli jobbigt att hänga med i filmen eftersom jag inte sett del 1 xD men men, det kommer säkert gå bra. Men vi höres, puss!
-
'Haha hittade den här bilden när jag googlade på filmnamnet... What THE...

Tennisproffs???

Ändrade planer igår, A:et blev sjuk :/ Istället drog jag och Emma till hennes kompis Johan och spelade tennis och det var första gången jag spelade och vi vann många gånger haha.. Sen drog vi hem till mig, åt en tjockismiddag, dega vid tv:n, åkte hem till Emma med Hanna och hade pyjamasparty! :D Sen på morgonen drog jag hem för att sen åka till stallet och rida lilla Nanda. Det blev en uteritt med lite klättring med Malin som står i samma stall. Dock orkade Nanda inte skritta upp för de branta backarna oftast och galopperade upp x) sen när jag rörde ig hemåt sattvärldens gulligaste kompis på min gräsmatta, även kallad Sandra <3 Var nyss och lämnade henne vid bussen, så nu ska jag se på Japan-USA matchen, tror USA vinner faktiskt haha.. Vi ska vara stolta över Pia Sundhage, svensken som tränar det amerikanska tjejlaget. Så nu ska jag gå och duscha, sen måste jag gå och lägga mig .. Jobbar faktiskt imorn!
-
Jag och Emma är proffs!

16/7-11

Idag kommer A:et hit och vi ska såklart nörda Nazi zombies haha jag är en liten tvspelsnörd, det visste ni inte va? ;) sen blir det någon film också, men först ska jag ut och springa och sen styrketräna lite : ) ska bli skönt, idag är en riktig hemmasittardag!
-

Stolt

Måste bara säga att jag är sjut stolt över mig själv! Har inte ätit godis eller chips på många veckor nu, har ätit cheesecake och donken och sånt, men just godiset och chipsen har jag undvikit och det känns skitskönt att ha mer pengar nu också att göra annat för :D sen mår jag också allmänt bättre!
-

Saknar min lilla jycke : (

-

Frånvaro.........

Okej, bloggpaus.se men nu är jag här igen!! Helvete.. tänker ni, men det skiter jag i! Har shoppats en hel del, men jag har inte orkat visa. Så nu kommer bara gårdagens shopping med Emma och Hanna:
-
Monki, 199 ;-
-
-
Monki 80;-
Behövde verkligen en ny plånbok!

Cheesecake

Tänkte dela med mig av mitt cheesecake-recept från igår : )
-

Ingredienser

8-10 bitar

10 digestivekex
75 g Arla smör

Fyllning:
500 g Arla Köket Kesella kvarg
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 äggulor

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Krossa kexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen ca 7 min. Mixa eller vispa samman, kvarg, socker, vaniljsocker och äggulor till en jämn smet. Bred ut massan i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 20-25 min. Låt kallna och servera med jordgubbar. 

 

-
Sen för att göra "gelen" behövs 3 gelatinblad (1,5 tsk gelatinpulver)
Om man har gelatinblad ska man blöta de i 5 min, men om man har gelatinulver är det bara att skippa det. Sen värmer man 2,5 dl konc. av saften, (vi säger att jag vill ha hallonsmak på gelen, då är det hallonsaft som gäller!) tillsammans med 2 msk saft från lime och när det blivit varmt, häller man i gelatinpulvret. Efter det ska det svalna i ett kallt vattenbad för att sen läggas på den kalla cheesecaken, sen ska hela kakan in i frysen i kanske en halvtimme, timme : )
-

-

-
Kanske inte världens proffsbilder men men... x)


HTC Flyer

OMG!! Jag vill ha den här nya HTC Flyer! Tänk er en surfplatta, men med en penna som ni an anteckna allt med! Skulle va nåt att ha på lektioner!!!!!!! Jag vill ha!!!!
-

5/7-11

Snart kommer A:et hit, så ska vi kolla på film och baka cheesecake! :D
-

Kronjuvelerna

Ja, filmen igår var lite speciell x) ibland var den skitrolig och ibland var den väldigt SERIÖS, kanske lite för seriös... det va så seriöst att man skrattade ibland... Men bra var den och Björn Gustafsson ägde den! Haha, älskade en sak han sa efter han blev kysst av en tjej: "Du smakar orm" Sen senare i filmen: "Tjejer kanske smakar orm, men killar smakar inte småkakor precis heller.." HAHA
-

See ya!

Snart drar jag ut med några på bio, blir nog Kronjuvelerna. See ya!!!
-
Mitt hår är fett konstigt idag x)

Undrar om...

De här nya tuggummina från Vigo verkligen funkar.. Någon som provat?!
-

Ändrade planer

Kom hem lite tidigare än planerat eftersom att jag och Elin sa upp oss från Öknehult, vill inte skriva för mycket, men vi lämnade stället utan bråk och sånt.

RSS 2.0