Nu drar jag mot..

Sandra i centrum som snart jobbat klart : ) Vi ska sen till Grabben och Celine, bilder kommer sen!

Ni har väl inte glömt att..

ställa fram klockan en timme, nu är det sommartid som gäller! :D
-

GIMME

Follow this link to check out the shoes I just created on Converse.com.
Eller vågar jag:

converse.com: /products/Shoes/ChuckTaylor/120925F
-
Follow this link to check out the shoes I just created on Converse.com.

Här är den!


Här sitter jag och äter godis på morgonkvisten!


Jag gillar att..

Min mamma anmälde mig hos en tävling och jag vann?! Detta fick jag reda på igår och frånochmed nu är jag tydligen en stolt ägare av en Fjällräven-väska x)
-
Hoppas det blir en sån här fin!

F&S

Efter skolan drog jag, Emma och Klara till Friskis och Svettis. Jag tror att jag kommer ha världens träningsvärk imorn och att jag hoppas att jag aldrig får lida så igen! Det var kul, men ju mer vältränad man är detso roligare blir det x)
Vi gick på Jympa styrka/medel, glad att vi inte gick på Station medel, det är ännu jobbigare! Man är så trött att man inte enss orkar gå mot bilen och få skjuts hem! Det är träning på riktigt på när man är så trött att man inte ens orkar gå och sätta på sig skorna.... Eller versionen Pernillo gillar mer: Det är ett riktigt fatcamp!
-
TRÖÖÖTT

Kolla i mitt fina brännmärke efter den där jävla tekoppen!!!


Cafe 60

När jag och Julia var ute på stan i fredags gick vi till Cafe 60 i närheten av Hötorget! OMG vilken god cheesecake dem hade! En bit kostade 50 spänn, men den var så hiimla god! Jag tror jag dog lite av att den var FÖR god när jag åt den.
-

?!


RÖSTA PÅ MIG!!

http://www.mysmatchen.se/bidrag/spicywinegar

Save tonight


Varför

Varför är jag orangehårig och blek? Jag vill va brun och riktigt rödhårig som Linda Pritchard t.ex.! SKITSNYGGT! Aja, livet är inte alltid rättvist!
-

Tjoho!

Sitter här med Julia och svullar godis och checkar in min garderob : ) vi har varit i stan idag och härjat. Jag klippte mig och vad ska man säga? Nyklippt hår är aldrig uppskattat! Men det blev ganska bra iaf :))
Snart ska vi kolla på Burlesque, ni vet den med Christina Aguliera, är den bra?
-

Teförbud

Kom nyss hem från att ha provridit en annan häst, och det gick också jättebra : ) Ska åka och provrida den igen på lördag, så då får vi se mer hur det går.
-
Juste.. Min fot har typ förlorat sitt yttre hudlager, för jag tog en JÄVLA téekopp utan handtag aka öron, och jag hade precis smörjt in händerna med lotion, då glider den där jävlen ner och allt kokhett vatten hamnar på min fot! Hur skönt var det på en skala?! Känns typ som att foten gick från hårbolls katt till nakenkatt..
Dock har jag en regel: när man gjort illa sig, får man tröstäta! Så det finns något positivt med att göra illa sig.. AAJJ fan jävla fot, den är typ som en polkagris, alldeles vit för jag har kylt ner foten med is och där det gör ont är det illrött..
Gick inte heller att duscha typ, allt jag ville när jag kom hem var att ta en varm dusch, kunde jag det? NEJ Var det fotens fel? JA
-
HATE YOU

Tjolaheppsansa!

Efter skolan åkte jag hem i tron om att jag skulle plugga, men nej så blev det verkligen inte.. Slutade med att man istället kollade på en ny serie "Misfits" och sen rusa mot bussen för att möta Sandra i Handen efter hon slutat sin praktik. Sen drog det av till kära stallet! Dock glömde jag ridbrallorna, men det fixa sig till slut! Men det gick skitbra iaf på ridningen när jag red Fritz som jag gjort de senaste åtta gångerna nu ... Men älskar att rida den där ponnyn så det går bra :D
-
Bild lånad från http://ponnyryttaren.webblogg.se

Snart ska jag dra till..

Sommarjobbsmässan i Handen :D Jag vill verkligen ha sommarjobb eftersom jag har fortfarande ångest över att jag inte sommarjobbade förra sommaren... Men nu ska det bli ändring! Måste också skriva ut mitt CV som jag kan lämna : )
Aja, tack och hej, leverpastej!
-
HAHA OCH snyggaste poosen går till...
PERNILLO!!

Söndaaa

Hann inte blogga igår, men jag kör en snabb repeat :
På morgonen vid halv 12-tiden drog jag till Västerhaninge för att möta upp Sandra : ) Sen åkte vi vidare mot Tungelsta och gick i ca en kvart på en dödstom väg med min gnisslande väska. Då undrar väl ni vad jag skulle göra mitt ute i Tungelsta : ) Jo, jag skulle PROVRIDA : )
Det gick awesome btw, och jag ska tillbaka dit någongång och provrida igen : )
-
Skitgullig häst i hagen!
-
Sandras ponny Celin som hon skulle provrida
-
-
Den hästen jag provred på, tog vi inte kort på.

Vad gör Ebba nuförtiden? Varför hör hon aldrig av sig?!

Ja, det alldeles för längesen vi sågs.. : )
Jag har hurtbullat och pluggat som farao! Det har seriöst blivit något fel på mig, jag skrämmer mig själv! Som idag, var jag och min brorsa ute och sprang i skogen, dock gick inte så bra för foten åkte in i snön och man fastnade som Ronja Rövardotter minus (Vf då da-gubbarna).. Jag har äntligen börjat på mitt nyårslöfte, fast det tog bara 3 månader för det att komma igång x)
Som otur blir jag grymt sötsugen efter jag tränat och nu när jag tränade hårt, vf inte slå till på stort? :D
-
-
Jag tror jag fått diabetes.. Om jag inte redan hade det, skulle inte förvåna mig..
Juste! Om en timme är det Melodifestivalen, trots att jag dissade det iår, måste man kolla! Och det ska jag göra hemma hos Elin, för min familj hatar det typ... Konstigt tycker jag för det är en av de tre mest svenniga sakerna man kan göra, även äta falukorv och köttbullar :)
Nej, nu ska jag gå hem till Elin och så ska vi svenna oss
PEACE OUT

Godnatt!

Den senaste tiden har jag sett framemot att gå och lägga mig.. VF? JO, för det sista jag gör innan jag går och sover är.. att kolla på True Blood :D Den är überbra och har nog inte sett en bättre serie förut. Jag och Hanna aka Gandalf, är som besatta! Undrar om det kommer en fjärde säsong...
-

-
Tydligen så går det att beställa en True Blood-meny på Pizza Hut? Dock kostar den 600 spänn...
http://www.pizzahut.se/www/true-blood/index.html

Måste bara...

Tipsa om en mascara som jag köpte för någon dag sen, asbra! Kostade bara 99 kr på Kicks och ÄN har jag inte tappat bort den som jag gjorde med min förra... Oopsie..
-

Melodifestivalenyra!

Man ser precis något om Melodifestivalen överallt? What is this?!
Nu när man sitter och kollar på pass på Friskis och Svettis, vad kommer upp då om inte den dära Melodifestivalen?!
-

Bloggar jag läser

Sandra Bästavän <3 
-
Sara Kärlek till hennes humor 
-
Daniel Paris Skitskön!
-
Paow En av dem snällaste jag känner på detta jordklot
-
Kenza Älskar hennes kläder!
-
Hanna Duktig fotograf : ) 
-
Pernilla Min nördkompis (Y)
-
Klara Klara K.... :D
-
Emma EA HBERG-ARE (Y) 
-
Kalasgott (Varning för dreglande)
-
Micahs Ung mamma som blev gravid när hon var 14?!
-
Kissie Ja, vad ska man säga?
-
Emmelist Cool tjej från Norrland som vågar bjuda på sig själv


Usch fyfan!

När vi var inne på donken var det någon som hade hittat en fjäder i någon av sina McNuggets! BLÄÄÄÄ
-

Fyfan att det också var någon som hittade den här när den skulle äta på Donken! Hoppas verkligen att det bara är fejk... Annars är det nog sista gången jag äter McNuggets...

Gissa vad jag gjort idag...?


-
Såg bl.a. Dregen aka Pernillas pojkideal.


Please excuse me I don´t mean to be rude, but tonight fucking you!


Sakerna jag köpte med Julia : )


-

-



Ballerina Mudcake

Jag har inget att göra ikväll, suck.. Sitter bara här och tröstäter för hur dåligt det gick på en jobbintervju jag var på idag..med Pernillo via msn.. Såhär ser vår fina konversation ut:

vill du komma över och nörda?
-
nope
mitt ben är typ dött
-
ok
-
vad gör du då?=
-
inget, tröstäter
du?
-
väntar på att få tröstäta
-
det är alltid väntan som är jobbigastt...
-
jaaa
-
vad ska du tröstäta?
-
chips och choklad
du?
-
ballerina kladdkaka
-
oh
men det är inte goitt
-
joo
-


Medveten

Ska lägga upp bilder på kläderna jag köpte igår, har bara inte orkat x)
Har inte hänt mycket idag, har pluggat med Elin och sen åkt till stallet med Sandra där vi svullade som vanligt : ) Hade sen teori, men ska hoppa imorn på en annan lektion för jag var sjuk förra gången vi hade hoppning :D
Finns inte så mycket mer att skriva idag, är TRÖÖÖÖTT!
-

H&Ms nya kollektion Conscious som kommer snart!

Min låtsasfru

Har varit med Julia idag : ) Vi fikade, gick i affärer, på bio och fikade sen igen x) Orkade dock inte gå i så många affärer.. Gick überlångsamt och var tvungen att sätta mig ner hela tiden... Hjärtat och lungorna ville inte samarbeta med mig ...
På bion såg vi "Min låtsasfru" asbra! Skitrolig och jag skulle definitivt se den igen! Missade tyvärr dem första 5 minuterna eftersom en "viss" kassörska/tjej som sålde våra biljetter, gav oss fel biljetter -.- När vi skyndade oss genom plattan och in till bion, såg vi att två tjejer satt på våra platser. Så vi sa till dem, men sen sa dem att de satt där och vi suckade tyst... Men sen kollar vi på våra biljetter och då står det helt fel tid på biljetten! Så vi skyndade oss argt ut ur salongen där "True Grit" gick och klagade. Lite ledsen är jag att jag inte fick skriva ett fint klagomejl :((
Därnere får vi nya biljetter när vi förklarat att hon gett oss fel biljetter, hon gav oss till den som började 15:10, inte till 17:40 som vi sa att vi ville gå på! Sen fick vi skynda oss till den riktiga salongen och det var historian om hur mitt hjärta la av...
-

RSS 2.0