Unicef-reklam?

Försöker hitta videon till den, men det är helt omöjligt... Iaf så är det en sak som är askonstig, när den där tjejen med svart hår uppsatt i tofsar börjar beskriva barnet och gulla med det som ligger i mammans famn, ger mamman värsta blicken, den är asrolig, typ som hon tänker wtf!? svårt att beskriva om du inte vet vilken reklam jag menar, men kolla noga nsäta gång den är på tvn så vet du vad jag meanr!

Älska låten, hata videon!


En helt vanlig dag i mitt facebook liv


Öh...





Har någon sett en tomte?
Ja, trodde väl det...

..

Ja, vad säger man när man sitter i ett rött läskigt stort hus mitt på smålands gräns , utaanför "byn"? Haha den dära "byn" är rolig och samtidigt asweird.. Pernilla och julia kommer särkert vilja joina dem och bo där i varsitt radhus när jag berättat varför x)

Iaf den dära "byn" är det typ som en jävla dokusåpa som vill ha och skapar drama.. T.ex. så snackar alla i byn skit om allt och alla, och speciellt drabbade är de som bor utan för den, som oss... Asså, dem är snälla men på en del personer märker man att man ska passa sig typ och det känns som man måste tänka på sitt rykte?! haha..  Därför ber mamma mig att uppföra mig hela tiden, det känns som typ Desperate housewives eller i Lönneberga där man måste ha disciplin och sånt... 
Och ni kanske vill veta hur vi vet det här? Jo,  "byn" har en spricka.. som berättar info till oss x) Men det är aldrig om oss som tur och det har det aldrig varit. Men man vet alltid vem personen är som de "snackar" om ;)


Fyfan!

Fick ju nyss reda på att Pernillo hatar glitter och ble helt paff när jag pyntade granen dan innan julafton och mamma säger: Men inte så himla mycket glitter, det är inte fint......
Tro mig, det var knappt något glitter plus att jag inte ens var klar... Inte visste jag att man kunde jämföra Pernilla och min mamma, det  är inget bra...


Har inte orkat blogga..

Men nu ska jag börja igen :) kan tänka mig att pernilla sitter och buar nu btw...

Mina (underbara?) smeknamn

Pappa: E B B A (bokstavligt)

Julia 1: Ebbiiis

Julia 2: Liiiten    (Alla Julior gillar bokstaven i?!)

Sandra: Ebba (Äntligen någon som kallar mig mitt riktiga namn)

Och slutligen mina favorit smeknamn som en person gjort möjligt:


Några exempel på hennes trevliga ord jag möter varje dag:

Våffelunge, pucko, bitch, idiot, snälla ebba...!, gå! , emohora, redhead, slampa
Aldrig förr har en så liten människa, sagt så tunga saker...


Sanna sidan av pernilla..


Trött :/


Hade besöksrekord igår, men fortfarande för lågt att bry sig om

^^

Jag sa ju det!

Imorse när jag åkte till skolan, vad såg man då? Jo, en röd buss som hade sladdat och stod över hela vägen.. Varför lyssnar ingen på mig och tar bort de röda bussarna?

2009= Dödsår?

Vafan, nu fick man veta att hon Brittany Murphy är död.. Vill alla dö det här året eller? Michael Jackson dog ju också det här året och hans fans som trodde att han tog livet av sig, failade så JÄVLA HÅRT när de tog självmord.. Haha, fyfan kan inte tänka mig något mer fail... x) Man är inte normal om man gör nåt sånt, jag skulle inte ens ta självmord om någon jag älskade dog, de vill ju att man ska leva vidare för deras skull.. Men M J: s fans hade aldrig ens träffat honom och sörjer mer än hans mamma..? Herregud...

Vågar man längta tills 2010?


Ebba gillar...

När Pernilla är trött, hon verkligen hatar mig och det är asroligt x)
Jag: Pernilla kolla på min gay tomte jag gjort åt dig!! (Det finns julpynt i hennes rum som hon fått och jag hade tråkigt)
Julia: Hihi..
Pernilla: Jag skiter i din dumma tomte, jag hatar glitter!
Jag: Men det är ju fint....
Pernilla: Men nej, Ebba kom inte närmre då kommer jag få glitter på sängen, håll dig över papperskorgen!!
Jag går skamset till papperskorgen och fortsätter med min gaylord tomte medans Julia och Pernilla sitter och kollar på Stardust (äckel) filmen...
Man måste ju se baksidan också

Undrar varför inte...

Haninge har blåa bussar istället för röda. Som äkta haningebo är jag uppväxt till att hata blåa bussar, men de är mycket bekvämare och bättre byggda. Mycket fräschare också! Så kom igen haninge kommun give us blue busses!!
We want:

It´s saturday

Ska strax göra ordning mig och sen åka in till stan och möta Julia :) Måste fan handla julklappar innan det är försent! :/ Aja, sen ska vi iaf åka till Astrid Lindgrens sjukhus och träffa Pernillo och äta sesam nuggets med jättemcyket gräddfil hela natten lång =) det är så jävla gott!

Vad blir dagens julklapp imorn då? :)



Ok, jag är trött... min humor är inte på topp x)

Första julklappen klar!

Haha , nu jävlar Pernilla ska du få ditt inlägg du tjatat om!

Du ska ju få din julklapp imorn för vi kommer ju inte ses mer innan jul antar jag :P men nu får du iaf veta lite om din julklapp som du dreglat över.. Kolla vad fin den är också... :)



Ingen om du vara en positiv eller negativ mutation veta,
men med denna gåva jag dig kan reta
så nu kan du efter den bästa julklappen sluta leta! x)

Du min julklapp kommer gilla..
men det betyder inte att du får pilla!

De komma i 5 kr styck
alltså lika billigt som ditt intryck
jag hoppas det är sista gången du faller för grupptryck
ty enligt maud din enda synd är spritdryck
haha jag måste se ditt ansiktsutryck!!!! x)

(vet att jag suger på att rimma, men men man är ju tvungen...)



haha wtf?!

De här snubbarna : http://urkhole.blogg.se/ är helt ... jag vet inte ens hur jag ska beskriva det.. x) De fantiserar hur det skulle va att ha en flickvän och jämför sedan det med sin mamma säger bara ett ord: EUU!! Inavel är inte min grej! Eller någons grej! Bara amishfolket som fjärilsgöran 58 gånger sagt på biologin =)
Sedan skriver de om kärnvapen, hittar på svar från "kändisar", helt random inlägg om Trollhättan och sedan undrar de om någon har lite skägg till salu... va fan?! Missa fan inte heller historien om Putte och makrillen längre ner på sidan heller!!

Vad säger du Pernillo vill du göra en blogg som är helt random och weird och skrämma vettet ur alla som vi känner som du ville?!

Hemma tidigt

Har iaf varit med Mattias, Viktor och Sandra idag :) Kul, men inte lika roligt när jag och Sandra blev råmulade av dem, tack .... -.- Drog iaf hem tidigt för va trött och varit sjuk :P Så man får hoppas att man blir frisk i helgen .. Så nu sitter man här med en kola i vänstra och marabou digestive i högra handen ^^

Nu blir jag rädd....!

Som ni vet hittade jag ju en sak liten som en krona och såg ut som en alien i material av typ en klo? Nu har jag hittat en till och nu med större ögon... Vad fan är det för nåt?! Det är iaf sex dagar sen jag hittade den första, om jag hittar en till om exakt sex dar igen med ännu större ögon, då kommer jag bli riktigt rädd! Men nu måste jag kolla på Glee, fast det hållt på i en halvtimme x) Aja, hoppas nån i skolan sett den första halvtimmen igår och kan säga?? (A)


Eh... vänta, sa ni att det var vinterskor..?

När det är dags för vinter och då plockar man såklart fram vinterskorna :) Den här vintern har jag Uggz och de ska ju verkligen framstå som vinterskor, men jag säger bara en sak: Hell no!! De är lika mycket vinterskor som Pernilla är en positiv mutation (internt som fan). De blir blöta på en gång när man går i snön och man halkar hela tiden! Det är faktiskt inte trevligt att gå runt med en stor rund blöt fläck på rumpan i skolan.. Det enda som gör att de kan jämföras med vintern är att de ser ut som vinterskor och är varma, och med varma menar jag innan de blir blöta. 

 
Btw mina skor kommer inte från Din sko x)


Scary

Har ni tänkt på att det är fett scary att inte få veta vilka som läser min blogg...? Jag vet ju liksom inte vilka ni är och vem vet nån kanske är en P gubbe uppe i norr eller en massa emosar och fjortisar till söder x)

 

ÄNTLIGEN SNÖ!!

Hade ju väntat på den här snön for ever och trodde att det inte skulle komma någon snö. Men nu är den ju äntligen här :D




Såhär vackert är det utanför mitt pretty fönster :)


Gillar inte att...

Pernillo, Julia och Christopher gett mig den här låten i huvudet -.-


Ok, musikvideon suger..... Men låten är bra =)

Gaah!!! Jag får damp!!

Jävla cp data!! Vill fan ha tillbaka pengarna, köp aldrig en data från Elgiganten!!!! Om man lämnar in den får man vänta en månad minst och sen har de inte fixat allt och gjort andra saker på datan sämre när man fått den till baka! !! Jag får damp på den här jävla datan, kan den inte bara gå och dö!!




Jo här är man uppe tidigt :)

Kom nyss hem från A:et i stan , så det är anledningen df jag är uppe så tidigt ;) Kan iaf berätta vad vi gjorde igår . . Vi hade bestämt att åka och julshoppa , men ingen orkade x) men vi drog iaf in till bion vid halv tio och såg någon ny film som heter "The box" :) Den var faktiskt inte läskig, bara väldigt obehaglig .. :S  

http://www.youtube.com/watch?v=LVK-hVGqCpo





OKEJ det är läskigt...

Man vaknade ju upp som vanligt och efter en stund kände jag något hårt mot tröjan och tänkte : Aha, det kanske är en krona eller nåt. Så jag sätter mig upp och tar upp saken. En ska kan jag säga och det är att det var ABSOLUT inte en krona. Jag vet inte vad det är men det ser ut som en Alien och känns typ som en kattklo xD Ni som har katt fattar vad jag menar... Det är scary... :(


Haha lovar, jag har inte jätte händer IRL x) snarare dvärghänder...


...

Kom nyss hem från ridningen och vi hoppade lite. Det gick bra, men jag vill bara säga tack till Silver som jag red. TACK FÖR ATT DU SKENADE MED MIG, bara för du inte ville hoppa sista hindret.... tack....
Aja, nu måste jag äta, herrå!

Ebba tycker inte om att....

  • Bli jämförd med Kishti! Wtf?! Vart har ni fått det ifrån??


    Enligt dem som säger de:

       
  • Är vi tydligen båda "rödhåriga" ?
  • Båda pratar engelska när de är glada?
  • Båda har bloggar?
  • Båda har ett udda skratt och humor x)

Men jag vill bara säga en sak: JAG HAR INGEN RÖD PRICK MITT I PANNAN!


So u want a war?

Och nu får man reda på att Pernillo vill starta fotokrig, game on bitches!!

Och pernilla... det här är bara ett litet smakprov av vad jag har ...




It´s wednesday

Försöker just nu att plugga till biologin, men jag orkar inte ! Gissa varför? Jo, därför att jag är skithungrig och mamma lagar mat just nu , fiskbullar :) ok, jag vet att jag är fett weird som gillar det ,men det är ju så jävla gott och också nyttigt !!

Pernilla har också skaffat blogg nu : http://www.pernillo.blogg.se/ Väldigt bra namn :D och du måste bli frisk, för vad vore doris lektioner utan ditt skratt och facebook utan dina kommentarer? Du måste bli bättre! Läs så fattar du vad jag pratar om


Vet att du kmr bli jävligt sur för att jag lägger ut den här , förlåt!! x)


Tänk på hur mycket...

Donken skulle tjäna om de hade hemkörning. Förstår ni hur bra det skulle vara för mig som ligger hemma och är sjuk och allting vi har hemma bara är lasagne och massa kött och potatis? Donken borde göra det för mig, deras VIP-kund! ;) Annars byter jag till Burger King...

RSS 2.0