BLÄÄ FÖR SÖNDAG

Trött som satan, gick och la mig efter 4 och vaknade 10.. Och är extra sur för mupparna ställer in Grönan imorn!! >:(
Bajs på er!!

It´s saturday

Var ute och sprang i det (härliga) vädret eftersom jag fick lite skuldkänslor när jag åt munk till frukost... Kanske inte så bra, men gott : )
-
Det härliga vädret och såklart när man kommer hem från springrundan, blir det sol..
-
Och katten tar min säng..
-
Men nu ska jag dra till Pernillo och Julia, hörs!

Hanna och sin idol

Haha, var tvungen Hanna, hoppas du vinner!! x)

HAHA

Vill bara säga förlåt till Hanna Taflin eftersom jag har gjort en skitrolig grej, även fast inte du tycker det Hanna ! x) Haha, skit du kommer hata mig.. Men snart får du se vad som jag gjort.. (MOhaha)

Dag på stan med Emma, Klara och Cam(ILLA)!

Skit har bara 12 kr kvar på kortet, not good... Men det var värt det iaf : )
-
Myströja, 150 kr H&M
-
Shorts, 50 kr (billigt, billigt) H&M
-
(Är egentligen rosa) 160 kr, Only (Vero Moda)
-
H&M :D

haha

Slutet bäst

Jag börjar undra lite över svenska språket??

Satt och gjorde SV-läxan, läser inte ordlistan på  fritiden tyvärr..

I WAANT!!

Ska jag köpa dem?

It´s thursday

Kom nyss hem från stan och är asnöjd : ) Klippte mig på Hornsgatan på Salong Maria med Hanna (ASBRA). Haha, hon som klippte mig var skitlik tvillingarna Graaf, men jättetrevlig så det var ingen awkward silence iaf .. fast ibland när man klipper sig är det fan skönt att dem är tysta, men inte om de är snääälla (A) Men det bästa var iaf att hon gav mig fler anledningar att hata den där förra tjejen som klippte mig som förstörde mitt hår!!
Men imorn blire iaf Grönan på skoltid (asnice) , hoppas inte många kommer :)
Over and out/ Ebba

HAHA WTF?


It´s monday

Fint väder, men inte varmt? Vad är det här? EN SÖNDAG?! Aja, snart måste man plugga , men jag vill inte!! Vill inte ha prov snart och vill inte "diskutera" min kost på gympan..
Apropå det, så måste jag säga någonting som hände på bussen hem, det var skit weird... Två killar satt bredvid mig på ena sidan av bussen där barnvagnarna brukar stå. Den ena säger mysigt.. När jag ställer mig upp.. Och då undrar jag : Vad menar han med det? Luktar jag äckligt? Har jag en fläck någonstans? Är det någon bakom mig som är allmänt äcklig? Sedan när jag går av så kollar de på mig, så jag antar att det var om mig.. Nu vet jag! De kanske gjorde så för de är avundsjuk på att jag är ginger och inte dem! HA på er!
-
Se hur ginger jag är..

HAHA, gud jag dör...

Kolla 0:20 (Vilka sköna lakan)

Älska, älska, älska


Eehh....


Jävla idiot (Söndagsångest)

Vem är du egentligen? När ska du öppna dina ögon för första gången och se att det är DU som ställer till allt bråk, det är DU som tar parti för en annan och det är DU som säger elaka saker.? Var det inte jag som betydde mest, sa du inte det? Jo, men vf skiter du i mig då och ignorerar mig och gör nästan allt för att sänka mig för att få lite uppmärksamhet? Du lovar saker, men sen när jag tar upp ämnet så är det ändrat utan att du ens sagt någonting innan. Sen när jag blir besviken på dig, blir du sur på mig?! Om jag skulle göra de saker du gjort mot mig, skulle du skitit i mig, lämnat mig, snackat skit om mig och försökt få alla emot mig. Kan inte lita på dig längre. Du har förstört mig, tack vare dig kan jag inte lita på någon längre. Jag hatar det nya dig ibland. Du har verkligen förändrats och jag är så himla trött på dig just nu. Kan inte släppa taget om dig, älskar dig för mycket, men snart så.. Vänta bara..

Woho!

Första ananasjuicen drucken för första gången i mitt liv, riktigt gott... Och för er som inte bryr er, så tror jag att ert Care-tåg kommer närsomhelst..
-

Dagens blonda tanke

Skulle säga att gräsklipparens utrymme för gräs var fullt, men skrek istället : DEN ÄR FULL I GRÄS

Härlig dag i Småland!

---

: )

Ska snart åka till landet, men nej tyck absolut inte synd om mig. För jag ska äta världens godaste kebab! Den är så god att hela Stockholm som gör äcklig kebab måste skämmas!! SHAME ON U STOCKHOLM!

:S

Vet inte om det här har att göra med den här dan när man får en ginger att må dåligt. Men den här personen är den enda som lyckats iaf!!
Det ringde i telefon och såklart så svarade jag.. Kanske inte det smartaste.
RIINNGGG
-Hej, det är Ebba (svarar alltid så x))
-  PIIP PIP PIP
De där dumma pipen lätt så himla ljust så man fick väl tinitus.. Lät typ att komma från en klocka eller någon typ av nedräkning.. (En bomb kanske?!!)
-

.

"Du är den enda som kontrollerar din framtid"

Hemma nu, så jag tror jag klarar mig :D


:'(

Har just överlevt FYRA timmars matteprov!! Varför straffar GUD alltid mig? Han hatar tydligen mig eftersom idag är det SLÅ EN GINGER-DAG -.-
-
Bild med blåmärken kommer upp senare...

.

Ehh.. Ok.. (KLICKA)

.


Grattis Sverigewannabe

Ok, kanske inte ska va så elak mot min släkt i Norge, men kände mig tvungen : ) Iaf grattis Norge på nationaldan!!
-

Jag vill inte bada i sommar.....

Vet redan att det finns hajar i Sverige, men nu vill jag verkligen inte bada i sommar.. Har alltid varit rädd för hajar och har en fobi mot dem.. Om jag t.ex. är och badar i Torvalla och jag ser en bild på en haj, blir jag rädd. Jag vet att det är löjligt, men det är kanske inte så bra att kolla på Hajen- filmen när man är 3-4 år. Jag är kanske rädd också för att när jag var liten och var i Norge, hade de fiskat upp en sillhaj som de sen ställde ut så man fick se.. Den var inte liten och den var väldigt kapabel till att döda en människa om den varit i vattnet. Sen var ju en unge tvungen att peta den i ögat.. EUU!!
Iaf så nu kommer sommarskräcken som nu finns i Sveriges västkust:
--

12 snabba

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trööött
Favoritgodis: Brejk, åt en idag :D
Är det nåt du absolut inte äter: Kotunga
Vad sa du senast: Nej
Hur många kuddar sover du med: 3
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Brejk, Brejk och Brejk
Spelar du nåt instrument: Räknas om man kan göra så att plinget i mikron blir till en takt?
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Vågen
Största svaghet: Snällhet
Vilken hand håller du gaffeln i ? Vänster

Söndagar är inte okej!

Satt nyss och pluggade matte, men har insett att man blir inte smartare av det.. Bara tröttare...
Jag gillar inte att det är 6 prov kvar tills sommarlovet..!!
Undrar vad Einstein gick på, för jag vill ha det han tog! Kanske man ska uppfinna ett nytt dopningsmedel inför ett prov? Det vore däremot mycket smart : )
-

Ville bara säga grattis till Pernillo...

för sitt sista illamående pga av kurerna..! You go girlfriend!
-

...

En sann vän är en sån som alltid väntar på dig och bryr sig om dig.
En sann vän vet vad du vill ha när du fyller år. En sann vän snackar aldrig skit om dig. Och slutligen en sann vän svarar alltid när du säger hejdå...

It´s wednesday

Skit, dör snart. Är så jääävla trött i kroppen efter friluftsdag på Rudan.. Visste aldrig att jag skulle dö på en onsdag.. Men det har varit så jävla bra väder :D Men när man kommer hem glad, så händer det alltid något hemma.. Då har såklart mina söta Labrador Hampus, fått ögoninflammation... Nej, nu måste jag gå och ta hand om honom, annars dör han.. Eller nej, det gör han inte, men det känns som om räddar ett liv då, okej?
-
Haha, älska gubben i bakgrunden. Han är så BUSTED.
Skit, kommer ihåg den här dagen i 9:an, när det var Operation Dagsverket i skolan och alla skulle ut och samla in pengar till fattiga barn nånstans. Jag och A:et prövade stan, inte så smart.. Men nu vet jag iaf hur telefonförsäljarna känner sig när man blir avvisad..

It´s tuesday

Emma och Hanna var nyss här och man kan säga att det vart mycket svull :))) Vad sägs om American cookies och varm choklad med grädde??? Det blev min middag och gjorde även min dag.
Men snart är det dags för Svenska Hollywoodfruar!! Trodde att när det kom, skulle det vara en serie som bara fyllde ut tiden mellan tv-programmen och att den skulle suga (som Anna Anka^^) haha iaf så är den jätterolig och Maria Montazami äger allt och alla..!
-
Min idol....

Åh, en ny vänförfrågan på Facebook!

-.- Fan det va en 30-årig turk... *suck*

Förrädare jag är..

Funderar på att byta..

Det är något fel..

Var ensam hemma i helgen så mamma och pappa lämnade pengar.. Men jag glömde bort dem och lämnade sen tillbaka allt när de kom hem. Tyckte jag kände mig jätteduktig, men då kmr pappa in till mitt rum och säger surt: Det här vill jag inte veta av mer. Sen lägger han tillbaks pengarna! WTF?!

.


I'm mr lonely, I have nobody...

Usch, det här är den tråkigaste fredagen nånsin i mitt liv. Jag har bara suttit hemma.. *suck* hur mycket liv man kan ha. Men känner mig skitensam just nu, inte kul.. Men imorn blir det roligare iaf : )
-
Har aldrig ätit såhär nyttigt på en fredag.. Sen att jag dissade gräddfilen för att vi inte hade nån och fick ta filmjölk istället -.- Jag kan inte laga någonting nyttigare än det här, om inte pannkakor räknas som nyttigt.. Det är seriöst något fel på mig..
Jag älskar min nyckeldekoration eller vad det heter , från Japan : )

EUU!

Jag har biologiprov imorn !! Jag vill inte ! Kan inte någon typ ... Fan det finns inget man kan göra..
-
Haha bild från Biologin.. Såhär seriös kan man va!

Måste ses!


Trött, bjussar bara på den här idag ..

Låter verkligen inte som danska...

Jag vågar inte komma till skolan den 18:e maj...

Haha, jag gick med i den ^^

Varför..?

Sandra ringde igår precis innan jag skulle gå och lägga mig och säger att Timmy, Wilma och Blue har blivit avlivade.. Skit, vad det kommer kännas tomt på onsdag när man ska rida. Jag kmr sakna er.
-

Wilma som var ganska ung, hade blivit halt och kom aldrig komma tillbaka efter skadan.
-
Timmy var ganska gammal, men inte gammal nog för att dö.
-
Och lilla Blue, det här kanske kommer att låta konstigt men jag kommer faktiskt sakna hur han lekte polis när man red honom och jagade andra hästar ibland snabbt som in i helvete.

Hejdå

Nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner, och inte. Trodde du inte var en av de falska, men tydligen så var du det. Vill bara glömma dig och gå vidare, för just nu går du mig på nerverna.. Du gillar verkligen att provocera, men ger mig skulden för att det gick som det gick. Är så himla trött på dig!

It´s tuesday

Kom på en sak idag, tänk om inte godis fanns. Tänk om ingen uppfunnit det, hur skulle det gå då för mig? Inte bra.. Marabou-mannen måste hyllas mer!
Min svaga punkt....

Haha, så himla gullig!

Slutet är bäst : )

It´s monday

Sitter här och pluggar biologi and it ain´t fun.. Tycker vår lärare gör prov för högskolan och inte för oss i gymnasiet... Om man ändå vore smart och kanske tillochmed hade fotografiskt minne, det ska jag önska mig i julklapp.. Då får man va en snäll flicka tills julafton.. OK JAG SKIPPAR MINA JULKLAPPAR DÅ..
-
Bilden är från Japan, Tokyo vid Kejsarens palats : ) Vill åka dit igen, men isf till Kyoto. Den här bilden tog jag själv med min dåliga 5megapixels-mobil, jag kanske ska satsa på fotograflinjen istället för naturvetenskap? Det är iaf mycket mycket enklare ämnen...
Tycker jag är ganska bra på att lägga in random bilder faktiskt..

It´s sunday..

Känner mig riktigt duktig idag, vaknade tidigt (11.00) och eftersom det var så varmt ute så var jag ute och sprang/gick en stund! Kände att jag var tvungen att göra mig iordning för beach 2010 istället för att ligga på stranden och leka val.. Nej, skoja bryr mig inte så mycket om min vikt. Men den dag jag väger över 60 kg, DÅ jävlar ska jag motionera!-
-
Eller så struntar man i att motionera...

Tönt-lördag..

Såhär tråkigt har jag: Jag laddade ner Google Earth och upptäckte sen att man kunde träna sig som pilot där, så nu sitter jag här och försöker ladda det dumma planet, men jag kraschar hela tiden.. Men eftter 10 min kunde jag faktiskt landa, woho! Nej, man ska iaf inte bli pilot här som en viss person som börjar på C och slutar med A , CORNELIA!
-
Två stjärnelever på skolan.. (elller inte.....)

*Suck*

Idag händer inte så mycket, ska snart åka till min kusin som fyller 20. Vet inte vad som är med mig, orkar ingenting längre.. Kanske håller på att bli sjuk eller nåt, har aldrig känt mig så här hängig, i en vecka dessutom... Är det deppdag eller hålla-på-att-bli-sjuk-dag...? Lördagar ska ju va roliga!
-

RSS 2.0