New Girl

Fick för några dagar sen antihistamintabletter att hämta ut, så jag har provat dem i 2 dagar nu och det känns redan bättre. Gud, jag var supersnaabben och sastsaren på gymmet imorse, vettefan vart jag fick all energi av ELLER JO juste, jag kunde nästan andas ordentligt nu! Dock har jag börjat få ont i vänster bröst av ingen anledning alls, jag kanske får små minihjärtattacker :O :O :O 
Säger bara det, New Girl är fan den bästa serien jag sett. 

Saknar gymnasiet :(

Drog över till min brorsa idag, men innan det mötte jag upp honom på min gamla skola. Gud, vad konstigt det kändes att vara där när man tog studenten för nästan 3 månader sen. Ångest på det!
 
Efter det var det dags för träning och idag blev det step. Trodde jag skulle ha träningsvärk från ridningen igår, men nej. Annars brukar man typ ha träningsvärk i dagar när ridningen sätter igång och knappt kunna sitta ner för rumpan gör asont.. Men återigen, NEJ. Imorn ska jag vara med Emma och svulla som in i ;D Nej, nu ska jag börja se på New Girl. Ska vara bra har jag hört :)

Ack jag var ett dumt barn...

Shittttt vad sommaren har gått fort. Förstår hur Danny och vad hon nu andra i Grease hette, känner! Apropå Grease så kan jag dela med mig av mina dumma barndomsfasoner som jag faktiskt trodde på:

1. När jag fick Greasefilmen i julklapp vid kanske 5 årsålder, trodde jag att skådespelarna på omslaget Olivia Newton-John och John Travolta hade skickat den till mig. Gud vad glad jag blev. Man trodde ju att världen var så liten då.
 
2. När alla barnen målade på dagis och kollade ner på sin teckning samtidigt såg det ju ut som att de blundade. Ni vet ögonlocken åker ner och jadajada.. Såklart drog jag slutsatsen: "Ofta de kan rita med sina ögon stängda. Måste lära mig". Det pinsamma var att jag också försökte..
 
3. Och som fortsättning på förra punkten så trodde jag att asiater hade övernaturliga krafter. Något rasistiskt, men det finns en bra förklaring. Efter min epiphany/ uppenbarelse så satt jag och mormor på tunnelbanan/ pendeltåget någon eftermiddag. Mittemot mig satt en asiat och han kollade ner, men jag trodde att han sov för att han "blundade". Såklart tänker mini-jag att jag ska testa om han vaknar och sitter och råstirrar på honom. Såklart tittar han upp och blir chockad medan jag skäms och blir väldigt rädd för de "magiska asiaterna"... HERREGUD jag var ett dumt barn.
 
4. Jag trodde Sverige var världens största land.
 
5. Jag trodde att Japan var Kinas huvudstad.
 
6. Som ni märker var inte geografi mitt starkaste område. Här kommer det mest skamfulla minnet av dem alla: Jag trodde Afrika var ett land till 6an. Återigen skämdes jag för mig själv när jag fick reda på att det var så och blev rädd för det kommande provet som jag dessutom fick göra om 6 gånger. Trots det fick jag MVG i det tillslut. God I´m good!
  

Soo needy

Jag måste skaffa en ny data.. Just nu har jag på True Blood på i bakgrunden och VlCrutan hoppar upp lite bland och vill ha uppmärksamhet.. SO needy.. Den är skitseg också, jag får så mycket damp på den ibland att det känns som om jag ska få en hjärtattack ibland. Sen är den smutsig också och jag låter den vara det av två anledningar: Jag är för lat för att städa den och det ger mig mer anledning till att köpa en ny. Ska aldrig mer köpa Acer i hela mitt liv. Kan man inte bara gifta sig rikt som Svenska Hollywoodfruar och kunna köpa nya saker hela tiden? Apropå det så är det en ny säsong nu! Eh ;D!
 
Shiet pomfritt vad jag har fått den här låten i huvudet.. Bara för att Friskis och Svettis spelar den medan man tränar.
Nej, nu ska jag ge VLC den uppmärksamhet den kräver. Godnatt! 

Humoristisk..

Trodde jag skulle vara trött när jag skulle gå och lägga mig, men icke sa nicke.. Emma kom förbi idag och vi skojade runt tills det var dags för mig att dra till gymmet. Skit, tur att jag ska till läkaren imorn.. Får typ ingen luft när jag tränar, någonting är väldigt fel.. Samma sak gäller mitt omdömde.. Jag som fått mer muskler i armarna orkar fortfarande inte göra mer än 25 armhävningar.. på knä... Shit I´m weak! Det är lättare och skönare att träna lår och magpartiet..
Höll på att garva ihjäl mig när jag såg detta.. Min katt har verkligen någonting emot Emma och jag förstår verkligen inte. Hon kanske är avundsjuk. Hennes mördarblick på Emma är väldigt humoristisk måste jag medge ;)
 

Kvällskvisten

Här kommer ett litet klagoinlägg såhär på kvällskvisten:
Jag är så trött på en del människor som bara kör över en. Som om de inte har någon respekt för en. De tar aldrig kontakt och ibland kan t.om. ens hela vänskap hänga på en skör tråd att bara jag ska höra av mig. Sen säger de att de inte kan i sista sekunden, när man typ suttit hemma och väntat på att de ska svara på mobilen. Jag blir grymt besviken på människor som gör så. Snälla, om du vet att du ska ställa in, gör det i tid så jag kan göra något annat än att vänta på dig. Jag överreagerar på saker, that´s just me. Jag blir sur och hör inte av mig tillbaka. Men sen kommer jag alltid över det.
Det är säkert någon som just nu läser det här och tänker att "Åh, skit det är ju om mig". Så låt mig nu få poängtera att det inte bara är just du i allmänhet, utan saker som jag samlar ihop i en hel drös. 
Jag orkar inte försöka längre, jag är nöjd med hur mitt liv är så om DU vill umgås med MIG får du också anstränga dig. Jag har bättre saker för mig än att vänta på dig. Jag överreagerar nu jag vet, men jag känner så jag känner och det går inte att göra något åt.
Godnatt på er!
 
 

Skoltrött eller grymt taggad?

Har inte hunnit blogga för varit upptagen. Har inte hunnit träna heller.. Eller jag kan typ inte träna.. Ska till läkaren på tisdag så får vi se varför jag vaknar upp förkyld varenda morgon som jag gjort det senaste halvåret, samt att ögonen tåras av ingen anledning. Det är så grymt oskönt när det händer och man har mascara, svider som satana! Idag när jag övningskörde så hände det såklart, kunde inte se någonting så var tvungen att parkera.. Hoppas det bara går bättre hos läkaren än förra gången. Jag har typ lust att anmäla honom.. Eller fråga om jag får se hans licens.. Han? Läkare? My ass!
Nu börjar ju också alla skolan igen.. Ångeeeest! Jag är glad att jag tog sabbatsår, men jag är ändå grymt taggad på att börja igen.. Det här skulle skoltrötta Ebba i gymnasiet istälelt kunna känna...Skol
 

Vad händer annars då?

En sak som stör mig riktigt ordentligt är när kompisar ger en smeknamn och sen när man växer ifrån varandra, ger de smeknamnen till någon annan med liknande namn. Här är ett konkret exempel: Blev kallad Hångelberg av en barndomskompis Paulina, och helst plötsligt nu har hon hittat en ny "hångelberg". Jag kommer ihåg att jag blev jättesur för att hon vände mitt efternamn Holmberg till Hångelberg, men nu tänker man bara: EEY! That´s my name!
Vad händer annars då? Jo, idag var det dags att jobba och pratade även med en av mina chefer. Jag ska jobba kvar i höst, men dock inte lika många timmar som jag velat. Men jag ska inte klaga, kunde ju lika gärna varit arbetslös. Fyfan är hellre arbetslös än jobbar på natt på donken igen..
 
 

Endorfinrus!

A:et kom förbi idag och vi hade askul som vanligt :D Dock var hon tvungen att åka hem tidigt och min pappa fyller ju år idag och sen så ska jag ju träna för det blev vilodag igår. Sen har jag även klickat hem två nya presenter till mig själv, endorfinrus! Tog sista parfymen mohaha..
 
Alyssa Ashley Vanilla EdTApropro White Tea Roll-On
 
 
 
 

Forever alone.se

Fyfan vilken vecka det här har varit.. Jag har varit så uttråkad.. Idag har jag hunnit äta upp ett helt hempaket med Piggelin, en stor Ben & Jerrys samt vinägerchips. Sen är detta inte allt jag ätit som jag nu sitter och ångrar..
Jag har absolut ingenting att göra på dagarna, alla mina kompisar jobbar eller går i skolan. That´s it.. Sen ska ju även en liten jävel flytta till Norge, Julia jag kommer sakna dig asmycket!
Känner mig övergiven av allt och alla. Sen när kvällen kommer och alla helt plötsligt är tillängliga, nej men då öppnar gymmet SÅKLART. Får väl skylla mig själv, men det är så tråkigt att ha ledigt utan någon som också har det... Sen när alla vill gå ut på krogen, nej då jobbar jag SÅKLART. 
Ni förstår mitt dilemma.. Sen att majoriteten av min kompiskrets inte är singel som moi, gör mig ännu mer forever alone.. Snart åker jag på semester själv seriöst..
Gammal bild på mig och soon to be norsk, Julia. Jag lovar att komma och hälsa på!

Spille rille

Har varit ledig från jobbet de senaste dagarna och har då haft tid att göra sig av med pengarna... Men spille rille, I need clothes. Här är iaf en bild på några av de saker som fick följa med mig hem efter att ha varit med Julia:
Sen har jag även hunnit träna och haft lite me-time, alltså när man bara sitter och tråkar och zappar mellan kanalerna på tv:en.. Det är så mysigt, fast ändå inte.
Imorn kommer A:et hit och sen ska jag försöka klämma in en träningstid imorn. Eller SKA.
Asså shieet pomfritt vad jag vill åka utomlands, men ingen kan! Jag tror att jag går och dör i ett hörn snart av hur trött jag är på Sverige. Ge mig sol och fest!! Snart åker jag själv, så hemskt är det.. 

Whyy?

Mina föräldrar kommer hem idag från Småland så jag fick för mig att städa. När jag nästan var klar fick jag dock en uppenbarelse: WTF? Varför började jag med det här? Nu kommer mamma och pappa bara tro att jag har haft hemmafest a la Project X. Men gjort är gjort. Och sen för att kommentera det sista så NEJ, jag har inte haft en hemmafest. Efter att ha sett den där filmen så är jag typ rädd för att ta hem för många..............
Sen är jag också lite småbitter för att ingen vill/ kan åka utomlands. WHYY?!

Dagens klagis

Jag är så trött på min mobil. Det blir dagens klagis. Den är så skadad både utanpå och inuti. Fan, blir man aldrig nöjd eller? Den är knappt några månader gammal. Det är seriöst något fel på mig.. 
Hur mycket täcker försäkringen om jag råkar "tappa" den i toaletten eller råkar gå på den.. med 15 cms klackar...?

Nu skulle jag egentligen laddat upp en underhållande film från min mobil, men det går inte. End of story. Godnatt.. 

Today!

Har haft helt ledigt från min träning och jobbet de senaste dagarna. Det har varit riktigt skönt att komma ut ur rutinerna lite sådär busigt liksom hihi. Det hela började med att Elin bjöd mig ut till skärgården för kul och mys. Sen voshade vi där i några dagar tills jag behövde åka och jobba igår. Tog ledigt från träningen idag också, börjar nog bli lite FÖR bekväm! Behöver göra upp ett schema och planera, annars är det så lätt att komma undan haha. Nej, nu måste jag börja gå och lägga mig för att jag ska vara med Elin imorn som går upp med tuppen. Mysigt, godnatt <3
 
Som grädde på moset kom en jävla fucking retardanka och bet mig i stortån när jag och Klara låg på stranden idag :( De kommer ju i stora maffior och attackerar tyst, usch vilken panik jag fick. Fågelrädsla: utökad!

RSS 2.0