31 mars 2012

Gjorde högskoleprovet imorn och tror verkligen jag inte kommer får mer än 1.0.. Hann klart med 1 av 5 prov, såklart fyllde jag i resten av luckorna lite slumpmässigt sådär! Man blir helt slut av att sitta ner i typ 6 timmar! Går och lägger mig snart! Då är jag iaf pigg inför studentskivan imorn!
-
Saknar ridningen !

Regn

Är jag en hemsk person om jag säger att jag tycker om när det regnar ibland? Alla andra verkar hata regn, men regn för mig ger mig klartecken om att det är okej att slappa framför tv:en istället för att vara ute, och att äta något riktigt gott som pizza! Och det kan jag äta utan något jävla klartecken, det blir mer att jag blir grymt sugen på fettsaker när det regnar.. Nej, nu ska jag njuta av att få plugga medan det regnar.
-

26 mars 2012

Har inte sagt hej till solen på några dagar så är blek som ett lakan. Försökte idag och blev såklart attackerad av en broms på en gång, så jag får helt enkelt acceptera att jag får vara blek tills sommaren kommer.. Bara 3 månader kvar woop woop!
-
Smälter typ in i väggen av blekhet haha

Första vårglassen! NOT

Det första jag tänkte på när jag slog upp ögonen imorse och såg solen var att jag skulle gå och köpa årets första glass idag! Sen kom hostan och lungontet tillbaka SÅKLART. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! 
Jag funderar på att åka utomlands under påsklovet, men hittar inte något som verkar tillräckligt varmt och som är billigt.. Får kolla runt lite till.. Nu ska jag dricka te med massor av honung, hejdå!
-

Knocka slemhostan!

Trodde att jag skulle bli bättre och slippa hostan om jag fick min 12 timmars sömn som idag, men nej det blev värre. Orkar inte bli sjuk just nu med tanke på att min studentskiva är nästa söndag! Skit vad jag är taggad! På tisdag kommer min klänning också! 
Snart får vi besök från Uppsala så det kommer bli massa god mat och sånt ikväll. Det här är min lördag det, see you later!
-

Konstig väg hem

Måste varit den konstigaste vägen hem jag upplevt på länge... Mitt på gatan kommer någon random skejtare, kör om mig i full fart med sina stora hörlurar. Han vänder sig om och gör värsta crazy troll-face och slår näven i luften i takt med musiken.. Sen kör vidare.. När jag kommer typ 20 m fram, kommer en tant som verkar lite speciell fram och frågar om hur man kommer till busshållplatsen. Jag förklarar och hon kollar på mig med galna ögon tillbaka. Så jag backar lite sakta undan, men hon följer med. Sen säger hon att hon ska till ett ställe som ligger en busshållplats bort så jag beskriver vilka bussar man kan ta dit, sen ska hon helt plötsligt gå dit istället och frågar hur, sen frågar hon vart man kommer om man går åt andra hållet?! Sen ska hon tydligen gå och kolla på ett hus, men det var tydligen så mycket berg i vägen...? Blir fortfarande rädd när jag tänker på hennes röst... Rysningar!
-
Älskar vårvädret förresten!

In need of semester

Jag bryter bloggstrejken med att säga att jag är grymt besviken på 3 som inte ger mig min mobil i tid!!! Det har gått en jävla vecka nu!! Sen har jag världens träningsvärk och har även massor av saker att göra. Sen hittar jag inte någon klänning till min studentskiva.. Ja, värsta I-landsproblemet.. Jag orkar inte, någon som vill dra med på en spontansemester? :)))
-
LETS GO TO ARUBA

Bloggstrejk

Jag tänker ha en bloggstrejk tills jag får min mobil. Inte för att jag tror Sony blir så påverkade, men jag kör Gandhi-style fast att jag äter. Det borde funka!
Sen undrar jag vilka alla läsare är.. Jag har aldrig länkat min blogg, så.. skulle vara trevligt om någon kommenterade :)) Nej, nu ska jag plugga, DET som är så kul!
-
Mr. Buscemi

Hjälp

Någon som har tips på bra klädsidor? Hittar ingen studentskiveklänning!!!

Woop woop

AAHHH!! Inget slår känslan av att ha köpt ny mobil OCH SEN FÅ VÄNTA PÅ DEN I EN HEL VECKA dvs 7 DAGAR dvs 168 timmar dvs 10080 min dvs 604800 sek.. Ja gvill ha den nunnunununu! Vet att jag låter som en unge, men min mobil är så grymt tråkig och ful att jag bara vill slänga den i vägen!
-
En vit Xperia S blev det!

Wordpress

Funderar på att byta till Wordpress, det verkar mycket bättre. Men då kanske man ska komma på ett bättre bloggnamn än ebbus som kan misstolkas till ebbabus. Sen undrar jag varför inte Instagram finns till Android, jag vill ha det och när det väl kommer till android så har alla tröttnat på det, konkret exempel: Templerun. Men det är iaf jättevarmt och mysigt ute, det kompenserar*. Ska till en mässa på skolan senare och söka sommarjobb, och sen träna med Elin :)
-

11/3-2012

Städning är fan träning, och jag har städat som in i helvete idag, fast sen åt jag ju den där pizzan... Så jag skippar träningen idag.. Emma och jag var ju på födelsedagsfest igår.. Nej, nu ska jag äntligen kolla på HIMYM som jag lagt på  hyllan ett tag, så intressant är min söndag.
-

Ingefära


10/3-2012

Har tänkt på att jga har börjat att äta mycket vegetariskt hemma... Det är asgott! Men om om jag jämför med Ebba för 4 år sen hade hon spytt på tanken! Jag fattar inte hela den här grejen med att man tycker om mer saker ju äldre man blir.. Smaklökarna förändras.. What? Jag har börjat tycka om fisk och soppa också, jag blir fan snart pensionär! Ålderskrisen: Here I come!
-
Här är ditt älskade program Elin!

Du kan va den 9 mars 2012

Är det något jag stör mig på, så är det folk som tänker som mig. Varför ska någon i helvaste helvete gå och köpa en klänning som JAG skulle köpa som jag hade lagt undan pengar för? VARFÖR? Jag blev faktiskt lite ledsen i ögat när jag såg att min rosa drömklänning med en bar axel var slutsåld. Vem du än är- jag tycker inte om dig just nu.
Sitter just nu och hoppas på att Emma blir frisk tills imorn så det blir OOOPPPAA!! Du är rolig att spåra med.
-
Här är iaf min studentklänning! Snart studenten.. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ser fram emot den eller har ålderskris...

Rolig rubrik

Sjuk idag, jättetrevligt.. Jag tror inte på dålig karma längre, jag tror bara på dåliga bakterier. Var typ ett år sen jag hade lunginflammation, ändå så kan jag känna mig lite "tung i lungorna" ibland. Kanske inte så bra, men jag orkar inte bry mig just nu. 
2 st av mina vänner åker till London den här veckan.. Seriously?! Jag vill också resa!! Försöker just  nu övertala pappsen att hela familjen ska åka, vi får se om det lyckas eller inte. 
Sen har man lite prov imorn.. Jag har typ pluggat lika mycket som hon i Timotej använder flöjten när de uppträder. Det säger ganska mycket..
-
Trött chey.. Det värsta med att sovit 14 timmar idag är att sova 5-6 timmar ikväll...

5/3-12

Tänkte häromdan att jag är jättesugen på Key Lime Pie... Bara ett problem: Jag har inte ätit det..Hur i helvete kan jag vara sugen på det när jag inte ens vet hur det smakar? Så jg säger bara: CHALLENGE ACCEPTED! I helgen ska jag tvinga någon att baka massa saker man inte har ätit med mig :) Man har inte upplevt livet förrän man smakat allt! Nej, nu ska jag panikplugga inför Samhällen. Apropå plugga, fattar inte hur jag fick VG idag på matteprovet när jag fortfarande låg efter när provet började och sovit 4 timmar. Det går inte ihop..

Det ser GRYMT gott ut!

RSS 2.0