Förvirrad chey

Här sitter jag, sent på en söndag helt död i huvet efter all biologi.. Jag vill gå och lägga mig, så var tvungen att ladda upp med kvällskäk och te. Kan det här inlägget bli mer intressant? Nej, nu ska jag gå och mysa med nästa fråga på pappret: Deaminering och transaminering och urinämnessyntes.. THANK YOU GOOGLE..
-

Waynes coffeehouse!


Julia <3
-

Guess who?

Louder than words! <3

Idag har hängt med Julia hela förmiddan. Vi drog in till stan på fika såklart! :D Sen en runda på Panduro, alltid lika kul att gå där xD Lite som att gå på Ikea där man kan gå i evigheter.. Om 5 min bär det av till Emma och tjejkväll med även Hanna och Klara aka Hasse och Klasse aka Hannabal och Kuklarz. Kära barn har många namn : )
-

ÅNGEST

ÅNGEST- Den som uppstår när man spelat sina favoritlåtar på Spotify 5 gånger och bara har 7 timmar kvar. Youtube kan ses som den enda utvägen. Blir ännu värre vid kemiprov inom två dagar... 
-

California king bed


Ebbozzy.........

Är så grymt trött, biologin är som värsta godnattsagan! Innan jag somnar blir det dock ett avsnitt av Heroes :D Det äger!
Tror jag har bränt mig på hakan... Har bara bränt mig en gång tidigare i mitt liv innan det här året kom.. Hitills om man bara räknar det här året har jag bränt mig 3 gånger... Inte okej någonstans.. Nej, nu är det dags för sängen, godnatt!
-
Emba (Emma+Ebba för er som inte fattar..)

My heart is refusing me

Har bränt mig på magen, very nice... NOT Allt är rött förutom naveln som är blekvit haha..
Ser ut som jag har kliat mig jättehårt på magen överallt.. Me no likee
Imorgon är det iaf skola och sen övningskörning. Så säg inte att jag inte varnat er!
-

Mr. Saxobeat


Energy

Spotify har laggat upp sig, så sitter med NRJ på högsta volym! Det är så skönt ute, men jag är lite rädd när någon insekt kommer i närheten, kanske för att jag läste den här artikeln: http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.617935-flugan-sprutade-larver-i-hennes-oga
Fyfan vad äckligt! Tänk dig att en fluga kommer och helt plötsligt skjuter den in larver i ditt öga! En riktig diss mot insekter idag....
-
Från Italien......

Ursäkta min franska Ursäkta min franska, excusez moi

Sitter just nu och schteker på Julias veranda med NRJ på högsta volym. SOMMARKÄNSLA! Äntligen har solen kommit tillbaka!
Igår kom tjejgänget Emma, Pernilla, Hanna och Klara över på enchiladaskväll hos mig :D Det va gott och kul. Måste göras om!
Nej, nu mste jag gå tillbaka till min latte :D herrrååå!

Tips någon?

Har ju börjat träna på senare tid som ni kanske märkt : ) Skulle dock behöva några bra övningar för ryggen, den behöver också tränas. Någon som har bra tips till lilla moi? : )

Fishtank

Hallåå allihopa! Sitter just nu nyduschad på min säng och är trött i ögonen efter att ha läst typ 200 inlägg på bloglovin.. Livet är så hårt! ....
Snart ska jag krypa till sängs och äntligen se klart Fishtank, den verkar inte så bra x) men måste ändå kolla klart! Imorn är det sovmorgon för min del och det ska bli så skönt att äntligen sova ut, har typ inte gjort det på 2 veckor för har gått upp tidigt på helgerna också.. Det här kändes som ett helt meningslöst inlägg..
Men nu ropar tandborsten på mig, godnatt!
-

We are the world

-

Snow

Jag tror ni inte har undgått vädret idag! Det är HEMSKT! Jag som skulle ut och springa idag, nu fick jag en anledning att plugga jööö! Aja, vi får hoppas på sommar nästa år! Plötsligt händer det!
Man kan ju inte låta bli att bli lite rädd också, det är ju pga miljöförstöringen det är sånt mixat och extremare väder. För 30 år sen blev det 15 grader en normal sommardag och det var ovanligt att bli bränd.. En sommardag nu blir oftast upp till 20-25 grader.. Man kanske inte ska köra bil ch då inte heller skaffa körkort och då inte övningsköra.. Låter som en bra idé!
-
Ge mig vår!

Min dag- idag..

Ja, rubriken säger det mesta HE..HE..HE..
Idag har jag bara varit med Elin konstant.. Var i skolan med henne.. Åkte hem till mig och pluggade med henne.. Åkte till stallet med henne.. Red ut på Nanda med henne och hennes häst Moa.. Åkte hem med henne. MEN vet ni vad jag gjorde sen efter jag ätit och duschat? JO, då åkte jag hem till Elin! Inte för att det är något fel med det, men lite kul bara x)
-

Jag vill ha sommar!!!!

Kom kom till Ica nu! För kompispris!


.......

Ska snart ut och springa, skönt att komma ut och få lite frisk luft. Har varit en jobbig dag

Snart sticker jag

Orkar inte med dig längre, är så trött på att du klagar på mig hela tiden.

Vårbilder


-

-

-

Nya ridsaker från Lyckås


-

-


RSS 2.0