Nyår!

Ligger i sängen och orkar inte gå upp. Efter lunginflammationen några månader tillbaka, har jag alltid kännt mig "täppt" i lungorna.. Lite läskigt tycker jag, men det går säkert över! För jag får ju inte vara sjuk idag, det är ju NYÅRSAFTON! :D WOOP WOOP!
Ska träna idag med Maria, senaste gången jag tränade var i måndags, så jag tog en liten och skön paus ;) Men nu ska fläsket brinna!
-
Tack för att du väckte mig...

Min nya idol


Juldagen

Jag är inget direkt "fan" av juldagen.. Har lite ångest på den här dan för den bara skriker forever alone! Man gör absolut ingenting på den här dan... Det är bara en tid för julrester! Det enda man ser är julgranen och inser att julafton är över och alla skolsaker på rummet som måste göras, men orkar man? NEJ! Nu ska jag göra någon engelska uppsats som jag tänkt att göra i flera veckor.. Imorgon blir det andra bullar, då jävlar ska det shoppas och tränas! Hell yeah.
-
Miss you

God jul allihopa!!


En fråga:

Får alla föräldrar en utbildning i tjatighet? Alla föräldrar kan det, och är dessutom väldigt bra på det. Tjat är det mest irriterande saken på jorden! "Ebbaaa, städar du ditt rum sen?" "Ebbaaa, du måste hjälpa till att städa resten av huset!" "Ebbaaaaaa kan du plocka undan maten? (fast jag gjort den)" Ebbaaaa kan du hjälpa mig med en sak på datan?" Ni förstår poängen..

21 december 2011

Julavslutning idag då! Lite ångest över att det är jul snart och jag hade värsta planen på att baka ett pepparkaksGloben... Jag har inte heller köpt alla julklappar, lite mer ångest på det.. Om jag inte hittar några imorn, ja då är jag screwed..Men det får framtidsEbba ta hand om! Väntar just nu på att Elin ska komma, hon är i stallet med sin häst aka julskinka. Sen är det träning woop woop!
-
Det är kul att klä ut Elins hund med mina gamla Tarzan/Jane-kläder... ;D

Vill ha!!

Flip phone
Vem kan säga nej till en mobil med tre skärmar!!? Jag vill ha en ny mobil :(((

Hästhatare, kolla bort!

Kändes konstigt att inte rida idag. Ok, jag har inte ridit på Nanda så länge, men det har ändå blivit som en slags "rutin" att rida henne på måndagar och andra dagar varje vecka. Vad ska jag göra nu? Ingen söker medryttare, har mejlat 500 milj.. Vill helst inte börja på ridskola igen, ville hellre rida för en tränare eller nåt. Kommer sakna henne mycket, hon var speciell den lilla damen minsann! Vet såklart att hon kommer få det jättebra hos nya ägaren :)
-

E-rotic

Ja, ni... Att de är från schweiz/ tyskland säger väl allt?

Köpa hest? Mange bjuder!


Forever alone

Det här är sista gången jag åker och tränar ensam.. Kände mig som henne i "Waka Waka"-videon på Youtube! Om man gör fel på ett pass i vanliga fall, kan man skratta bort det med en kompis.. Men NEJ, jag var forever alone! Känns som om någon närsomhelst skulle nämna "I en annan del av Köping!!"
-

Tjockisfasoner

Jullovet närmar sig, dock stiger temperaturen wtf? Iaf så var jag nyss i stallet och skulle rida, men hände en sak med Nanda så det gick inte :( Så det var jättetråkigt, men vad kan man göra?
Idag på idrotten fick man välja mellan att äta/dricka en burk cola, 7 rutor choklad, en banan eller ett äpple och sen träna bort det. Gissa 3 gånger vad jag tog... Ofc Chokladen <3 Det enda saken jag såg framför mig var gratis choklad, kan det bli bättre? Egentligen funderade jag på att ta bananen och va duktig, men nej Hanna ska dra ner mig i sockerberoendeträsket :( Ok, jag tror aldrig choklad smakat så gott som då, speciellt när man åt upp både Hannas bitar och chokladrester. Om vi säger att jag skulle springa 12 km/h på ett löpband i 25 min (som jag gjorde), skulle jag egentligen ha sprungit 1, 5 timmar.. NO WAY att jag hade gjort det! Några tjockisfasoner får det allt va kvar...
-
BUSTED!

Söndag: Inte min dag

Hatar allt det här slasket och regnet. Vädret: Antignen iskall vinter eller kokhet sommar, got it?
-
En liten mongobild till en stor mongodag även kallad SÖNDAG

Klagoinlägg

Måste ta upp en sak jag stör mig på: Hur en del tjejer tror det är okej att va superbitchiga mot tjejer de inte känner. Exempel som hände för några dagar sen: Jag och en kompis är på spinning och en tjej bredvid oss kommer rusande till min kompis cykel för hon glömt sin vattenflaska. Vid min cykel ligger både en vattenflaska och en stor chockrosa plånbok, så jag antar att personen innan mig glömt sina saker, precis som tjejen innan min kompis. Jag frågar min kompis. Det enda rätta att göra är att gå till receptionen med det, så det gör jag. När kommer tillbaka, kommer en tjej fram och säger med assur ton: VART är min plånbok? Svarar såklart att den är i receptionen. Hon langar värsta blicken och försvinner. Varsågod, tänker man tyst för sig själv. Efter en timmes smärta/ spinning och är jättetrött, kommer hon tjejen fram igen och säger med ett stoneface: Förlåt att jag kunde låtit lite otrevlig innan, men jag var så stressad. Jag ler mot henne och säger att allt är ok. Hon står fortfarande där med ett stoneface och bara kollar på mig med uppspärrade ögon och sen går. VEM VAR HON?
Sen finns det såklart supersnälla tjejer, t.ex. de man möter inne på tjejtoan på krogen. De langar komplimanger och småprata lite, SÅ ska tjejer vara mot varandra!
-

Alla dricker glögg nu!

Inte hänt mer idag än att Emma följde med mig hem och pluggade lite, sen kan det hända att det va slut på lussebullar, så det kanske slank in .... två .. äppelknyten..var... Sen har jag varit på spinning, så går som ett retard, men whatevaaa.. Ska äntligen gå och lägga mig och kolla på lite How I met your mother :D Godnatt!
-

FML

Jag har superångest inför imorn... Har aldrig pluggat (eller om man ens kan kalla det för att plugga?) såhär lite i mitt liv inför ett prov... Matte är inte min grej och kommer aldrig bli det.. Vf fick jag inte den där supersmarta genen som mina andra syskon fick? WHY GOD, WHYYY?!
-
Såhär lost känner jag mig just nu...

Sunday!

Ok, Ebba är back on track. Tränat varje dag den här veckan förutom igår! Väntar bara på att jag ska få lunginflammation igen eller nåt, blir alltid sjuk när jag är som hurtigast... Var och tränade idag, tänkte passet kommer bli a piece of cake, kommer dit och efter bara uppvärmning är jag skitatrött, tiden går.. Trodde seriöst benen skulle lägga av och började seriöst se världen på ett nytt sätt haha.. Ingenting är jobbigare än vad jag gick igenom just DÅ, nationella provet i matte på tisdag kommer bli a piece of cake...
-
VF SÅ GLAD?

RSS 2.0