29/11-11

Kom nyss hem från ett extremt jobbigt spinningpass med Hanna och insett att trappan verkligen inte är människans bästa vän.. gör ont som satan bara man kollar på den...  Sen att man blir extremt sötsugen när man tränat är väl inte det bästa i världen.. 2 lussebullar och en pepparkaka senare sitter jag här och ska snart kolla på HIMYM (How I met your mother), sedan är det nattinatti !! 
-
Love u guys!!

Godnattinlägg

Impossible- Shontelle

Hemligt projekt på gång!


Jag vet vad jag ska göra ikväll iaf...


Argt inlägg.se

Det är 7 grader och regnstorm ute den fösta advent.. DEN FÖRSTA ADVENT.. När kom snön förra året? Jo på höstlovet! Är det bara jag som tycker det här är läskigt? Det ska va 20 minus ute och helt vitt. Man ska stå och huttra när man väntar på bussen och drömma om sommar nu.. Man märker verkligen hur miljöproblemen växt de senare åren, sommaren växlade fort mellan kallt och varmt, en jättekall och extrem vinter eller ingen alls som i det här fallet. Jag tar iaf lite ansvar och är noga med att inte ha på tv eller lamporna tända i onödan. Finns de som gör ingenting.
-
Såhär ska det se ut!!!!!!

Mina små lussekatter/ lusseS <3

Höll dock på att få en av visparna på elvispen på mig, när jag satte i kontakten. Glömde kolla om den var av, den var på högsta.. Kunde slutat illa.. Men det gjorde det inte för jag är så awesome!!!
Receptet: http://sotasaker.com/lussekatter/

Första advent 2011

Skit, det är mindre än en månad kvar till jul och ingen snö på marken än :/ Kanske man ska investera i en snökanon?
Iaf idag blir det adventbak med.... ingen mindre än mig själv (mamma är i Danmark) så vi får se hur det går, bakmaskingrejen och alla grejer skrämmer mig lite... Men det går säkert bra... typ... Det värsta är om de blir äckliga, då bakar jag aldrig lussekatter igen!
-
Vet inte vad kvisten har med lussebullarna att göra, men det ser väl bra ut...

26/11-11

Kom nyss hem från en hurtig morgon, tränade arslet av mig imorse på F&S,även fast lungorna gör ont.. Sen direkt efter övningskörde jag och pappa :)) Gick väldigt bra måste jag säga!
Hann inte blogga igår för jag var på Horse Show i Globen! Första gången jag var där på en fredag dock, brukar alltid gå på söndagarna x) Var lite konstigt ibörjan, många hästar blev rädda och sen i numret efter, sprang en tjock fjording in i lilla Servus och ryttaren flög av pga smällen, var jättehemskt att se honom halta ut ur arenan.
-
H&M
-
-
Nya täckbrallor att rida i!
-
Varmare vantar, woop woop


24/11-11

Kom nyss hem från ett Medelpass på FriskisochSvettis, hade världens träningsvärk innan jag började och kan säga att det inte blev bättre efteråt. Men träningsvärk är ändå ett bra tecken, fast man går som ett mongo!
-

Ett gott mål efter träningen! Smoothien jag köpte dissade banan, så jag köpte en banan för att kompensera!

23/11-11

Lever med en varelse som är mer skrämmande än religionsprovet på tisdag. Denna varelse kan jämföras med The Grudge, Mary Shaw, ja den är helt enkelt skitläskig.. Det är ingen mindre än... min katt! Ok, nu tänker ni: En liten söt katt som spinner när man kelar med den, läskig? JA det är den! Den springer runt i huset, spionerar på en, smyger sig på en och värst av allt den stirrar som in i helvete! Stackars Emma blev utsatt för stirrandet och jag sist jag hörde från henne var igår, hon har det jättebra på mentalsjukhuset... Nej, skämt åtsido, men you get the point! Det här är från när jag gick ut med hunden idag: http://youtu.be/V6c4-QeH09k (Vet inte hur man aktiverar delning på Youtube)
-

Lugna/dåliga favoriter

Pluggar som bäst med musik, men eftersom jag hatar min så grovt mycket så orkar jag inte lägga in låtar, df blir det radio. Vf spelas samma låtar hela tiden, har pluggat galet med musik varje kväll hitills den här veckan och förra, exakt samma låtar och i exakt samma ordning.. Det här var det enda jag kunde klaga på ikväll så nu ska jag fortsätta att plugga inför matteprovet imorn som jag kommer faila på..
-
Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

22/11-11

Shopping! Köpte en ny foundation, om den inte är bra blir jag sur! Och ett nytt (läppbalsam?) att lägga till i samlingen ;)

Kvällsinlägg

FUCK, börjar bli sjuk, vad var det jag sa? Efter jag börjar träna igen, blir jag sjuk.... It's not fair! Tur att Bafucin är gott iaf :))
Juste, det finns några som frågat om mer bilder till bloggen, men min mobil dampar sig och det tar aslång tid att ladda över från mobilen till datan. Kom just på när jag skrev de här att jag kan använda dropbox hehe... 
Nej, nu måste jag kolla på Game of Thrones!
-
-

Douchebag Bison


Hallonkräm is da shit

Här sitter jag med min hallonkräm och gör det jag gör varje måndag, har ångest inför prov. Det är ingen måndag utan lite ångest <3
Och nu vet jag att någon kommer klaga på att jag tröstäter hallonkräm, men jag kan trösta ER med att det iaf inte är banankräm. Har dock lite päronkräm i källaren, kanske man ska...
-
OK nu byter jag ämne till nåt roligt! Världens finaste Sandra har köpt Horseshow-biljetter till mig i födelsedagspresent! :D Så på fredag smäller det!
-
En idé till Hanna <3 *Hoppas hon bakar*

I-landsproblem

Kom nyss hem och tänker: Gud vad gott med chips och dipp. När jag tagit det tänker jag: Sitta ner, gud va skönt. Sätter mig ner tar ett chips, doppar det i dipp... såklart så tappar jag all dipp på mobilen så nu luktar min mobil inte gott.....

19/11-11

Hade Fysik B prov igår... Det gick inte bra asså... Prov är inte min grej asså, inte bara för att jag inte pluggat så bra inför det, utan om sanningen ska fram.. så sitter jag så lång tid för att jag glömmer bort, ja du läste rätt jag glömmer bort att jag har prov, blir lost ett tag och sen har jag tappat bort mig, därför om det kommer en svår fråga... JA då är jag helt borta...
-
-
Ikväll ska jag ut med Cornelia och några till för att fira henne ute på krogen! :D

Plugglåten nr 1! <3

Den är ju bara så bra!

Den tionde november tvåtusenelva <3

Denna dag ska jag märka till en röd dag i min kalender. Idag är en speciell dag, det är nästan historiskt. Ni ska bara veta hur mycket jag har längtat tills den här dagen. Samma känsla ger denna dag som när man inser att man har mer pengar på kortet än vad man trodde eller när man äntligen kommer hem till den där kladdkakan jag bakade i helgen och nu ska tröstäta. Ja, en stor dag med mycket känslor. 
Vill ni veta vad fan jag pratar om? Detta är dagen då...
JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ 2 FUCKING MÅNADER KAN TRÄNA!
-
<3
Måste bara varna er från att gå på Friskis och Svettis i Tyresö då det springer ut gamla tanter halvnakna i korridoren och det är nudistläger i omklädningsrummen.

9/11-11

Kommer aldrig glömma dig Pernilla! Jag älskar dig och saknar dig oerhört mycket. Tänker på dig varje dag.
-
Kommer aldrig glömma våra "mellis" vi hade efter skolan i ettan..
-
-
Klicka för att stänga bilden
-
-
-
Kommer aldrig heller glömma allt roligt vi haft.
-
-
Våra sjuka webcamsamtal.. <3
-
Tack för att du helt enkelt bara var du, du gav mig många glada stunder och hade alltid ett svar på allt. Tack för de gånger du läxat upp mig och brytt dig om mig. Tack för att du vågat bjuda på dig själv och bara varit dig själv, ingen annan. Det finns ingen annan som dig, du är speciell och oförglömlig. Du är den starkaste personen jag nånsin lärt känna och jag beundrar dig för det. Du kommer alltid finnas i mina tankar, saknar dig.

8/11-11

Okej, gick skit idag på provet och att det gick bra för alla de andra känns inte så bra heller, vill ha någon med mig ner till botten.. Nu ska jag gå och tröstduscha, ja man kan göra det! Man kan sätta tröst framför allt: tröstäta, tröstkrama, tröstshoppa.. 
Är det bara jag som tycker det är konstigt att det är så här varmt i november, brukar det inte vara snö vid det här laget?
-
Jag vill va bruuun igen!!!!!!!!!!!!!!!!

Gillas inte

Besvikelsen som uppstår när man ätit upp det man suktat efter hela dagen....

Lovemums

Skit... Har prov imorn och har inte pluggat något och missat massa lektioner.. Har världens ååååååååååååångest! Det ger mig rätten till att tröstäta :D
-
Pappa trodde jag satt och googlade kärleksmums för att det var kul... Sorry to disappoint you!

HAHA

-
-

Helt sjukt!

R.I.P Hickstead!

Ville bara säga att jag har världens finaste vän

Kommer alltid stötta dig oavsett vad <3

BUHU

Har ett äkta tjejproblem- kan inte hitta min studentklänning! Fan att man inte har en bögkompis som kan hjälpa mig :( BUHU
-
Den här kanske??

OH YEAH

-

Gud vad jag älskar nya Facebook!

A:et hjälpte mig att ladda ner nya Facebook Timeline som egentligen kommer ut 8 november! :D
-

Läs inte det här

Nu går ni säkert och tror att jag har lagt ner bloggen/dött.. MEN det har jag inte! Bloggen is still alive... Sitter här med självaste Cornelia "A:et" Askvall i egen hög person. VÄLDIGT trevligt.. vi ska tjocka oss som vanligt (NÄ det va nåt nytt) och kolla på The Town, ja vi är två retards som inte sett den.. A:et vill även tillägga att hon anser att hon är bäst... (Så va hon inte det ;PPPPP) Nu ska vi äta kladdkaka :))

RSS 2.0