Kära lilla bloggen

Är helt slut i ryggen efter idag. Drog till gymmet innan och körde lite armar,axlar och sen rygg och mage. Jag måste börja sträcka på mig känner jag. Det kan inte finnas två stycken Quasimodos. ÅH Ringaren i Notre Dame (Nostalgikänsla)!!! 
Imorn blir det vila och jobb. Att jobba är ett träningspass fan! Nej, nu vill jag sova. Adjö.
 
Det är roligt att "träna" med Sofie ;)

How you doin'?

Tjääna!
Var ledig igår yey! Drog in till stan då och shoppade med Emsing/ Emma/ Emsan23/ Cracking walnut (streetname). Mitt streetname är väl då Spicy Ginger tydligen! Sen drog vi och klippte oss och det blev jättedåligt. Normalt brukar det ta en timme att klippa sig typ, vad tog det nu 20-30 min? Jag säger varenda gång att jag ska sluta klippa mig där, men nej lyssnar jag på mig själv? NEJ upperbarligen inte. Sen drog vi hem till mig, åt grillat och tog en lazy 4,8 kilometers promenad till Maxi och köpte godis, chips och jordgubbar. Sen gick vi hem igen. Så vi gick nästan en mil?! Fattar inte dem som kan springa 500 miljoner mil. Dör av en halv mil liksom. 
Nej, nu måste jag äta lunch och sen dra till gymmet. Godnatt höll jag på att skriva.. HEJDÅ

Glutenfria pannkakor

Kom hem för typ en halvtimme sen och började direkt med maten. Mina föräldrar gjorde pannkakor idag och då tänkte jag prova något nytt. Hur kan man liksom misslyckas med pannkakor? Nu håller de på att svälla för jag hade fiberhusk i. Kom ihåg att man max ska ha 1-2 matskedar fiberhusk när man gör sånna här recept för annars får man jätteont i lilla magen!
 
Recept:
  • 1 l mjölk (tog lite mer mjölk då fiberhusk vbinder vätska)
  • 6 dl glutenfritt mjöl (tog majsmjöl, fiberhusk och pofiber)
  • 5 ägg
  • 4 msk smält smör
  • 2 tsk salt

Gör så här

Blanda mjöl och salt i en bunke. Du kan med fördel byta ut en del av mjölet mot majsmjöl, det ger pannkakorna fin färg.
Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet.
Vispa i resten av mjölken och äggen. Låt gärna svälla i cirka 30 minuter.
Smält hälften av smöret i en stekpanna och vispa ner det i smeten. Stek tunna pannkakor.

INGA KONSTIGHETER!


Och sen kvarg istället för grädde med björnbär och jordgubbar mums!!

 

Tjena bloggish

Min sista utehelg är över, nu blir det jobb varje helg i en månad! KUL, men cash is king. Fast man vill ju leva också!! Nej, vad händer annars då? Börjar se resultat av min träning i överkroppen. Magmusklerna börjar smyga sig fram och arm- och axelmusklerna gör desamma! Eftersom jag har värsta svanken så hänger min rygg inte på. Damn you!  Men ikväll blir det skivstång, nu jävlar! Benen har jag nyss börjat träna igen efter stukningen, så dem får komma ikapp sen :) Åh börjar 6 imorn, mysigt! Hej jag kommer sova 2 timmar igen.
 
Jag, A:et och våra vänner Mojito och Frukt Kanna.

Tut tut sa båten och så åkte bryggan!

Detta sa en kund till mig idag när han skulle gå förbi mig. Kan inte sluta tänka på det. Makes no sense. Jag vill att det ska vara båten som åker :(
 
Iaf så blev det cykling till jobbet idag och enligt Eniro är det 4 km dit, så då kan man väl säga att jag cyklat 8 km idag :DD Sen efter middagen drog jag ut på en PW/Joggingpass. Jag har varken de gener, syreupptagning och kondition som krävs för att springa länge. Tillskillnad från Elin, hon skulle kunna springa över hela USA som han håriga killen i Forrest Gump. (Tog några sekunder innan jag kom på att hans karaktär heter Forrest Gump (Y)).
Alltid när vi är ute och springer, vem är alltid minst 2 min före? Inte är det jag! En gång tror jag hon väntade en halvtimme på mig. Okej, nu ljög jag. Det har hänt flera gånger. Men det känns bättre att säga en gång.
Men jag kan iaf skryta med att jag går snabbt. Och då snackar vi omedvetet snabbt. X antal kompisar har blivit Y gånger arga för att jag gått Z gånger för snabbt när vi t.ex. är och shoppar. Älskar att klämma in lite matte i det hela också! Lös den om du kan besserwissern i gymnasiet, you know who you are!
 
Imorgon blir det jobb 6-10.30. Så skönt med ett kort pass så jag hinner åka och kolla på en ny mobil imorn och handla lite grejer! :D Sen blir det skivstång och myspys med Elin.
 

Have you ever seen the rain?

Tjobre! En macka höhö! (Endast Sandra förstår det här tror jag)
Iaf så blev det ett joggingpass igår (tror jag har samma kondition som en 80åring) och gympass imorse. Är helt slut i ryggen, magen och armarna. Imorgon blir det skivstång, so fun att säga hej till träningsvärken. 
 
Meningen med det här inlägget skulle vara kost. Jag är usel, nej förlåt RIKTIGT USEL på att dra ner med godis och sådant. Jag är duktig på att äta rätt när det kommer till mat, men det är den jävla helgen och de jävla bakisdagarna som ställer till det. Alkoholen förbättrar inte saken med andra ord, bara för stunden (och DÄR lät jag som en alkolist).
Nej, men jag försöker verkligen. Jag kommer aldrig kunna leva utan godis, men jag kan dra ner på det. Alla har faktiskt inte lika lätt som andra att bara lägga av. Socker är ju ett beroende. Men jag tycker om min choklad, cheesake, chips med dipp, kladdkaka, grädde, juice, Cola, etc. Det är stort för mig att ens dra ner på en godisdag. Har kunnat äta godis varenda dag fram till trean i gymnasiet då min ämnesomsättning sjönk till botten. Scumbag body!
Någon la upp ågra citat på instragram förut: "Behandla din kropp med respekt" och "Du skulle aldrig äta 10 paket socker, varför dricker du dem (bild på alkohol)? Bitch you´re wrong. DEN ska behandla mig med respekt och jag älskar socker i vilken form den än kommer i. Så de så! Kan alla sluta vara så utseendefixerade och låta alla få leva som de vill?
Men vad ni än gör, ät inte Donken i Phuket. Ni kommer få världens magkramp och rå kyckling.

Check my flow

Seriously? Det är snart 6 månader sen jag var i Thailand?! Hur kan tiden gå så jävla fort? Vad har jag spenderat dagarna med än att jobba och ibland vara bakis? Okej, det var awesome i London, men om jag fortsätter såhär kommer jag vara Icatanten for life.
Är ledig idag också :D yeees!!!!

RSS 2.0