Tingeling Tingeling come on baby shake that thing!

Igår fylle Emma 20 år! Hoppas det går bra för henne på systemet ;) Så det betyder att jag fyller 20 om ett halvår... Skit...
Idag var det asnice väder, tog både en promenad med hunden och en PW. Sen är det ridning ikväll också! Hoppning t.om. tror jag. Nej, nu måste jag skynda med att göra bars! 
 
Vi är bäst att fota på fyllan...

Duktig flicka igen

Jobbade 6-15 imorse och drog på en gång hem och tag tog i min ekonomi. Betalade alla räkningar, sen efter middan drog jag till gymmet. Voila! Man kan vara duktig! Jag brukar normalt inte tillåta att folk klappar en som ett djur och säger duktig flicka, men idag får min arm och hand tillåtelse att vidröra min axel i en smekklapp! 
Sen så tycker jag det är jättekul att min mamma som inte ens visste att vi hade hallon i frysen, helt plötsligt skulle ha dem till något när hon såg dem på min tallrik nu. Älskar älskar älskar att bli behandlad som skräp. Men jag åt upp dem iaf och planerar att äta upp hela påsen MOHAHAHAHAHAH.
 
Mixernas mix. Turkisk yoghurt, MAMMAS hallon, kokosflingor, russin och kanel. Sen Söderte på det <3

Skäms

Ja Ebba.. När ska du sluta tänka på mat hela dagarna? Träningen ska sättas igång IMORN! Vare sig du börjar 6 eller inte. PUNKT SLUT.
Räknade btw nyss ut mitt BMI. Vikten/(längden^2) alltså kg/(m*m). <19 är underviktig, 19-25 är idealvikt, 26-30 är övervikt och >30 är fetma. Fick 22,5 och blev lite chockad skulle jag säga. Såklart är man i mitten, lagom mellanmjölk.
Men nej, nu måste jag duscha så GODNATT FRÅN MIG!
 
 
 

Duktig flicka

Kommit tillbaka till jobbet, men inte riktigt till träningen än. Imorn ska jag träna överdelen av kroppen, men bara jag inte gör det för ofta så jag ser ut som en jättebiff på halva kroppen och sladderfia på benen. THAT´S TOO HOT. Nej, vet ni vad? Nu måste den här flickan gå och lägga sig så hon orkar med morgondagen (och hinner se ett till avsnitt av Downton Abbey och Community!) 
 
 
 
Reblog and share your favorite April Fools pranks that either you&#8217;ve pulled off or were pulled on you!
 
 

Klapp på axeln

Jag måste bara ge mig själv en komplimang! Hittar på nya sätt att underhålla mig varje dag. Idag var jag visserligen på jobbet för avdelningsmöte, men det var bara i 3  timmar. Sen var det den vanliga rundan i kylskåpet, lite kladdkaka där och glass där. Sen till min förvåning släktforskade jag. Fyfan vad kul det var och har genom en hemsida kommit i kontakt med en släkting som enligt deras hemsida gjort ett släktträd med mamma och mormor på. How intriguing! Nej, nu är det dags för att dricka lite te och göra lite fotledsövningar. Godennatten eller hur man säger.
  

Sjukskriven

Aa men fyfan vad fan kan man göra när man är sjukskriven? Man kan INTE träna, jobba eller åka. MEN däremot kan DE komma till dig och ni kan äta!! Som idag när A:et kom och vi hade en fin liten mellis :) Nä nu är det dags att ta upp lite försvunnen gamingtime! Dayz med A:et snart! Nice! Men jag förstår ärligt talat inte varför fler tjejer inte gamear, det är så många som aldrig prövat och säger att det tråkigt ändå. Okej, jag gamear inte hela tiden, men ibland kan man ha så tråkigt hemma och vad är roligt att göra då? Jo speeeela :) Tjoolong bitches!
 

RSS 2.0