:(

Hunden kom precis hem från veterinären :( Han har fått en spruta mot ont i lederna, men det värsta är att han måste banta 15 kg ! 15 kg, det är ju typ en 1/3 av honom!


Naaw

Äntligen

Nu blev Ebba lite glad för hon kollade på Animissens blogg och där visade hon en länk till mattecoach.se! Yes, äntligen får man hjälp med matten!

Men bästa sidan är fortfarande: matteboken.se


Ångest!!

Sitter just nu och tänker på när man blir 80 år. Kommer jag leva? Kommer jag ha barnbarn? Tänk er att inte orka hålla på att stoja runt som man gör nu, att inte orka gå? Okej, det är en söndagsmorgon för mig, men fatta va hemskt! Nej, tur att det bara är 64 år kvar! Nej, nu får jag ångest på riktigt!


Pernillo om 62 år!

MUMS

Gjort historiaprovet idag då.. Gick nog ganska bra, men en sak bara.. Vad i helvete hände med hemproven? Skulle vara mycket lättare att få lämna in som en uppsats istället för att stressa och ha ångest som jag haft inför det här proven eller inför alla prov rättare sagt... Blir ni inte stressade när det enda som bryter tystnaden i klassrummet är ljudet av alla dumma pennor som skriver så man ryser? Sen blir man själv stressad för man inser att man inte skriver... Sen blir det ännu värre när alla blir klara och man sitter själv med tre andra BLÄÄ Skönt att det är avklarat!

Efter det tog Emma och jag en rask och argisint promenad till bussen mot Ica Maxi. Gissa vad vi gjorde där? Jag ger er en ledtråd!


Gudomligt god!

Visste ni att..

  • Han som uppfann våffeljärnet, inte tyckte om våfflor?
  • Bläckfiskens pupill är rektangulär?
  • Fler människor dödas av åsnor varje år att än som omkommer i flygolyckor?
  • Elefanter går på tåspetsarna?
  • Varje drottning med namnet Jane har antingen blivit mördad, satt i fängelse, blivit galen, dött ung eller blivit avsatt?
  • Skador i leder aldrig läker helt
  • En kalkon kan drunkna om den tittar uppåt med öppen mun när det regnar.

Skitbra

Jag kan också spela så där på gitarren.... Säger vi!

Rub rik

Nyss ätit någon VÄLDIGT stark Indoniesisk fiskrätt som vi fick från vår granne, (ja, det var lite random). Den var skitgod, men däremot är det nu massa gula fläckar i sinken som inte går bort! Det kanske är Kjelles gula fiskgryta?
VF kommer den här bilden upp först när man googlar på fisk?!

......

Sitter just nu och kollar på idol, är det bara jag som tycker att idoljuryn ser ut som retards när de skrattar?

0:10 haha

-


Gissa vad jag gjorde i helgen?

Jo, jag blev kidnappad till skogarna i Småland och sen tvingad att plocka saker från marken. Jag är bäst på sånt iaf!






Alla bara försvann helt plötsligt och jag trodde dem åkt hem utan mig... Fick panik

Oops

Börjar 0:20

Min dag

Inleddes med att jag och min labbpartner Emma äger alla som vanligt, haha.. Sedan var det fysik och jag förstår inte hur jag ska kunna få mer än ig på det här provet om två veckor?! HJÄLP! Sen orkar jag inte skriva mer för jag måste "plugga" så man inte får IG igen på fysikprovet... Jag tror inte Fysik A gillar mig..

:(

Nej, jag skoja bara.. soltabletterna funkar inte alls längre!

Normal!

Shit, måste bara rekommendera de här soltabletterna jag pratade om i somras, jag har hållt kvar lite av färgen från  i somras och ändå har jag inte varit ute i solen på veckor! Vid hösten brukar jag vara jätteblek, men nu är jag normal! Dock, får man lite dålig hy även fast det står tvärtom på förpackningen... Men det är värt det!

Huh?!

Varför kommer Boten Anna- låten upp när jag söker på Från och med du med Oskar Linnros på min mp3 downloader!?
Bläää

Dåliga tv-tider!

Saknar Desperate housewives, vart tog det vägen? Börjar det snart igen? Någon som vet? Eller har det slutat sändas? :O



Lunes

Någon annan än mig som märkte att det faktiskt var mörkt när man gick upp? Nehe.. Det var bara jag som gick upp 5.55.. Ja, jag är überseg på morgonen, äter frukost i 30-40 min.. Började 8 och gick till 4, väldigt kul! Men jag måste säga att jag älskar det här höstregnet, det är jättemysigt ju (jag är inte ironisk)! Dagens plus!


DJ got us fallin in love again- Usher


Just a dream- Nelly


Collapse- Rise against

Long forgotten sons- Rise against

Värmen kommer!

Ska bli hela 20 grader på torsdag! Jag tror sommaren är påväg! NOT

Ångest

Orkar inte skriva mycket, är alldeles för upptagen med att ha ångest inför fysikprovet!
Ikväll är det iaf Svenska New York-fruar, måste ses!!!



Valvakan

Haha, sitter och kollar på valvakan.. Och det är faktiskt intressant, ja jag är 50 år och heter Berta! Nej, men tycker dock det är väldigt kul när man sitter på msn och pratar, en hatar Sverigedemokraterna och en gillar dem?! Mycket åsikter från båda hållen..

Sööndag

Sjukt trevlig kväll igår! Beröm till Hanna!

Iaf är det söndag och den värsta dagen i veckan.. Deppmusik

Please don't go- Mike Posner


Cheated- Mike Posner


Last night- Keyshia Cole feat. P.Diddy


I'll be missing you- P.Diddy+ Faith Evans
(Börjar 0:16)

Deppdag!

Ont i halsen, dåligt väder, dåligt på tv och trött som satan.. Tur att man ska iväg ikväll så man rör på fläsket lite ;) Funderar på att bli skithälsosam... Det kanske inte är så bra att gå upp och käka chips mitt i natten...?

Haha! Kollade nyss på ett program med tjocka ägare och tjocka husdjur, katten fastnade i kattluckan , haha!

Design

Vill göra om designen, någon som har någon snygg bakgrund?! Vill ha photoshop!!!

Videos

Haha, ser ut som ett mongo och dansar som ett mongo...


Eh, vad tror du att naturare gör på mattelektioner egentligen?!
Älska mina korvfingrar! Dem är bäst!

Just nu

Rihanna- Only girl


Oskar Linnros- Från och med du


OneRepublic- Apologize


Timbaland- Scream

Nu är allt som vanligt igen

Ingenting står rätt till utan dig ! <3

Bloggbrist

Har nyss varit och övningskört så orkar inte blogga plus att man har skitmycket att göra i skolan.. Men slänger istället in en liten bild på mig som ännu mer rödhårig och mindre..



Bästa dun dun DUUUN <3

HaHa..


Vad fan har den för halsband?!


Haha, kan inte sluta garva



HAHA jag vann!

När man kom hem från ridningen så låg det ett brev på sängen från Kraftfoods. Och jag visste bara att det företaget står på baksidan om Brejk-pappret, så jag tänkte att nu äntligen skulle prenumationen av Brejk sättas igång! Men när jag öppnade kuvertet blev jag väldigt besviken :( NOT! Jag vann DJ Hero från Marabou Polka tävlingen på Facebook. Jag måste ha skrivit en jävligt bra förklaring för jag hade inte så bra poäng haha x)

Wiho

Åh gud så skön dag man haft! Ledig från skolan är det bästa som finns! Inget kan slå nej-jag-behöver-inte-gå-upp-nu-wihoooo känslan när man vaknat tidigt på morgonen och trott man försovit sig! Det är extra bra för sjusovaren som sitter och bloggar nu, sover typ 12-13 timmar på helgerna haha..
Sen vid 3-tiden drog jag till stallet och skötte om caféet, pluggade, träffade köömpisar och red. Oj jag tror att ni precis missade ert CARE-tåg..


Emma langar värsta poosen!

Vad fint och stripigt hår man har!

Seriöst!

Jag får damp! När man är som hungrigast så dyker dem där förbannade donken reklamerna upp , varför.. Närmaste donken är typ en kvart bort, när kommer Mcdonalds hemkörning...?
Muuuums!!!

Hanna och Emma goes videoblogg


Bitch

Kom nyss hem från badmintonen.. Undrar bara en sak: Blev utskälld av en gubbe som sa att vi gick in på hans bana när vi gick in genom dörren och blev skitsur. Men vi var inte ens i närheten! Nu kommer min fråga: Finns det ett ord som motsvarar bitch fast istället att de är en kille? Gubbjävel är inte så kul att säga..

Musictime

Young dad- Hoffmaestro


Highway man- Hoffmaestro

Hannipanni

Haha, världens dåligaste humor.

Söndag=Spadag!

Sitter just nu i min ansiktsmask, det äckligaste med det är att man känner sig som en gammal, skrynklig kärring när den torkar.. Tänk när man blir typ 40 år och rynkorna kommit och ansiktet hänger.. kommer man ta till botox eller kommer man genomlida skrynklet ända tills slutet (usch nu började jag tänka på döden,) HEJ dödsångest! Botox it is! Även fast det är giftigt, man får väl hoppas på att nya grejer kommer..

Om igår

Bestämde mig för att följa med Pernillo och Klara till Grönan för att lyssna på Hoffmaestro. Dagen började dåligt: Fullt i nya spårvagnen och någon snodde (eller Klara glömde stänga fickan, vi vet inte :P) hennes mobil och busskort efter vi åkt Extreme!
Sen när det bara var en haltimme kvar tills konserten och alla tre fick tag på bra platser, dock bakom en full och vääldigt ensam kines som försökte övertala mig och Pernillo att om vi inte såg någonting kunde vi sitta på hans axlar!? Ännu mer awkward vart det när han kom med förslaget om att han kunde sitta på våra axlar... NO WAY!!!
Helt plötsligt började konserten och folk började tränga ihop sig. Jag som höll min väska i famnen fick den rakt i magen och kunde inte andas typ.. När jag vände mig om för att försöka komma ut så var Pernillo redan borta.. Det gick verkligen inte att komma ut! Fick typ panik av allt folk som inte aktade på sig antingen för att de inte brydde sig eller för att det inte fanns någon plats! Måste bara tacka en tjej framför mig, hennes kompisgäng bildade en "ström" ut ur allt och jag tog tag i hennes hår.. HAHA vf?! Jag var väldigt desperat och var nära att få klaustofobi. Stackars henne, men hon brydde sig inte, haha.. Tror inte ens hon märkte..
När jag kommer ut ser jag inte Klara för att jag trodde hon hakade på bakom mig, men icke sa nicke! Ställer mig då på en bänk, letar, letar och letar, men ingen Klara! Försöker ringa, men nätet var upptaget p.g.a. alla som ringde.. Fick tillslut tag på Pernillo och det tog henne 20 min att korsa en liten gata från Extreme till kiosken vid Fritt Fall.. Där försker vi leta efter Klara, vi hittade henne kanske en timme efter. Tyckte så synd om henne när jag fick höra vad som hänt! Precis efter jag letat mig ut ur folkmassan, hade hon ramlat och folk hade gått på henne och någon ramlade t.o.m. på henne också! Men som tur så kom hennes "gud" haha , en vältränad, skitsnygg kille och räddade henne från ingenstans!

My hero

Har börjat fått dålig hy på sistone, INTE OKEJ! Därför måste jag presentera min hjälte som fungerar på riktigt!

Herregud!!

Ser invalid ut på mitt skolfoto! Hur kunde ens fotografen skicka iväg det här fotot till kungsfoto!? Jag som älskat klassfoton hittils! Usch, får ångest! Dem här bilderna ska mormor eller farmor få, för dem blir sååå glad av att kolla på oss barnbarn. Men tänk om 80-90 år när jag död och barnbarnbarnen vill kolla på sin söta gammelmormor när hon var i deras ålder? Ser ut som ett mongo ju! Vilket arv jag lämnar ifrån mig liksom..
-
Var väldigt nära att klistra in det här för att bevisa , men icke sa nicke! Skippar nog det...

Min musiksmak (Y)

Foo Fighters- Wheels
Foo Fighters- The Pretender

Pyramid

Eftersom gympan inte riktigt blev som vi tänkte oss, när en kille i min klass bröt armen och
var tvungen att åka in till SÖS, så fick vi göra vad vi ville.. Vad gör man då? Bygger en pyramid!!!


Emma har vassa knäskålar..


4/5 toast


HAHA bästa!


Jag snor bilder från Pernillos blogg


Strike a pose Emma!
Haha!
Surgumman Pernillo och glada/läskiga Hanna!
Nej, det är inte bajs! Det är våra american cookies som ska in i ugnen!

Inlägg tillägnat Pernillo

Haha , tack vare Pernillo som kollade på min rumpa så såg hon att mina byxor hade spruckit där bak?! Hoppas bara att ingen såg.. Gick ju runt i matsalen och till andra lektioner, någon kanske såg? Haha, aja.. grattis!
Säger bara en sak: Rumpan växer! Kanske ett tecken på niggabootyyyy?
Mongoben

Du kan va en rubrik

Kom nyss hem från Emms, där vi har haft svullkväll med Pernillo och HannaPanna. Väldigt kul! Vi kollade även in Halv åtta hos mig-programmet.. Gud, va roligt de skulle vara att göra ett sånt avsnitt, haha... Sen blir det såklart Idol. Jag är egentligen ingen stor idol-tittare, men det blir det nog ändring på ska du se..


Hihi, nu kmr Pernillo döda mig för att jag lägger ut en bild när hon leker runt med sin sjal... Haha, det gjorde min dag..

-.-

JAG VILL INTE BÖRJA 8 IMORN OCH SLUTA 16.30!!!

Ingen kommentar


Jag är konstig

Vet inte om jag fått det här från någon film eller något, på senare tiden har jag varit rädd för att det ska komma ut frätande syra från duschen när jag duschar? Jag är konstig, jag vet... Men tänk hur hjälplös man skulle va och hur ont det skulle göra..

När jag läste vad som hade hänt den här tjejen så gjorde det inte allt bättre precis xD
(Tryck på bilden för att komma till artikeln)

Hmm..

Skulle vilja gå till en sån där studio där man tar modellbilder och blir sminkad och sånt. Någon som varit på ett liknande ställe? Funderar på The studio..

galleri.kvinna.957.sgp.jpg

Rösta fram sötaste dvärgarna!

1.
2.
3.


Såklart man tar 3:an, världens starkaste dvärg (Y)

Måndag

Vill göra ny design inför hösten, men orkar inte. Önskar jag hade en liten assistent ibland som var inom en 15 meters radie 24/7 som gjorde allt som jag inte orkar. Läxor, design, sms till personer man inte vill prata med ... Någon som vill anmäla sig? :D


Michael Copon får gärna ansöka (Y)

Tjejkväll hos Sandra igår











Måste göras igen!!

HAHA

Ähhh.. Vem är det som länkat till mig, har fått 16 unika besökare mer än mitt förra besöksrekord? Blev lite häpen när man gick in på statistiken.. :O



Sunday BLÄÄ

Kom nyss hem från Sandra, asnice kväll igår! :D
Bilder kommer upp sen..

Till alla er som älskar Montazami!

Haha, älskar hennes "svenska"

Fredag!!

Hanna och Emma tipsade mig om godishimmelen idag. Jag var bara tvungen att följa med ! Så Pernillo, Emma, Hanna och jag drog dit och jag ångrar verkligen inte den "långa" resan! Haha som vanligt köpte Emma mest godis : )


Läs Pernillos blogg där hon mobbar Emma och mig :(



Tips från Hanna


engelskauppgift

Haha, snodde den här från Hannas blogg.
Det är en engelskauppgift...




BAD MINT ON

Kom nyss hem från badminton med familjen. En fråga: Är det bara jag som blir OTROLIGT sötsugen/sugen på skräpmat när man tränat?
Att McDonalds är på vägen hem gör inte saken bättre! Inte heller att rackethallen har en kiosk? En piggelin köpte man iaf, så kände mig duktig för det är ju bättre än donkenmat? :D
Har så hiiimla skön dag imorn, börjar 12 och hr bara matte och klassråd :D

RSS 2.0