Get freaky

Har börjat sakta med träningen och börjat gå på längre och längre promenader. Så jävla dumt att jag fortsätter gå ut nästan varenda helg, men det är så kul tihi. Kan inte låta bli!
Tänkte köra första träningspasset på lördag innan utgången, så man super bort träningsvärken hehe.. Men nu måste jag gå och sova.. ska upp 4 imorn, jättekul!
  

Avundsjuk.se

Kom hem från Vemdalen igår, tog 10 timmar att komma hem fast jag åkte tåg haha.. Sen som souvenir hem hade man träningsvärk i nacke och axlar. Att få av jackan och bhn, var fysiskt omöjligt.
Vad händer annars då? JO alla korvar till vänner man har lämnar Stockholm/ Sverige. Fick reda på att Elin ska åka till England den 27e. JAG ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK. Vill åka till Australien eller vartsomhelst och jobba NUNUNUNU! Här är det bara kallt och ingen är singel längre. Dessutom är det så dyrt att gå ut! NEJ DET HÄR GÅR INTE! Nu ska jag tröstäta en (stor) nattmacka och fundera mig till sömns GODNATT!
 

Why does it feel so good, but hurt so bad?

Började 5:30 imorse så är skittrött med andra ord. Ska försöka ta en liten tupplur som en pensionär hehe.. Eller som man gjorde i Thailand: Man kom hem 5 eller 6 varje dag på morgonen, sov 3-4 timmar och sen tog en tupplur i solen! ÅH SOLEN <3 Nu har man gått och blivit blek TREVLIGT. Men nu ska jag inte vara sån Godnatt!
 
Är så taggad tills fredag! Ska åka och hälsa på Sofie i Vemdalen :D

RSS 2.0