Ebba jädd

Var ute och gick i 6 km sådär... Fett skönt, men var ute för en ascreepy sak.. Alltid när jag går förbi en speciell äcklig väg, så har jag fått rysningar för det är liksom en våldtäktsmans dröm om en liten tjej kommer och går där, ingen kan se och sen är det såklart skog och mörkt.. Iaf, så nyss när jag gick där så stod nån sak/människa mitt på vägen och bara stirrade. Fyfan vad rädd jag blev, seriöst den såg ut som hon på den här bilden:

Sen när jag kom närmare så gick jag på en liten sidoväg hehe, då var hon inte lika läskig när jag såg henne på bättre håll.. men still, wtf?

Shizofren?

Fick en chokladkaka av mamma idag... Har ätit två rader och för de som känner mig, vet att jag sitter och funderar på (går och kollar hur många rader det är på en chokladkaka, och äter en) att det bara är 4 rader kvar! De kan ju ligga i min mage istället för att ligga på mitt rum och smälta. NEJ EBBA, DU SKA INTE! GÅ OCH TA EN MACKA FÖRFAN. För er som undrar: jag är inte schizofren, jag är värre.

Good luck

Det ska göras en ny mobil som laddas genom ljuset från skärmen... Good luck..
-

Typiskt mamma-scenario

- JAG GÅR UT MED HUNDEEEEN!!
- (Nyvaken och förkyld): Ok
- VAAAAD SAAA DUUU?
- Jag sa ok.. Sluta skrik, jag får ont i huvudet!
- ÄÄÄÄRR DUUU BAKIIIIS ELLEEEERRR?
- Nej, men du skriker åt mig
(Går ut med hunden med ett flin och tror hon har rätt)
-

21/1-12

Igår kom Elin över och vi hade som vanligt askul! Idag ska jag iväg till min syrra och hennes pojkvän på middag. Vill träna, men har blivit sjuk.. WHYY?! Varför blir man sjuk när man som mminst vill det? Nej, nu måste jag gå och äta frukost! HERRÅin
-
Jag vill åka till Japan igen :(

19/1-12

Kompisar har kul tillsammans, men de blir också sjuka tillsammans! Lite kul att Emma gick hem från skolan igår för att hon var sjuk, sen idag var Klara och Hanna också förkylda.. Tror jag hade klarat mig, men NEJ.. Nästsista lektionen är slut och BAAM kommer huvudvärken! Inte okej... Såklart gick jag hem..
-
Bild från när jag var i Japan..

Svar på kommentar

Hej!

Läste att du också varit på gruppintervju för Espresso House för inte så längesen. Snart är det min tur, om mindre än en vecka och är väldigt nervös, har aldrig varit på någon gruppintervju förr, tänkte om du kunde besvara några frågor:

1) Hur många var ni på gruppintervjun?
2) Vad ska man veta i förväg?
3) Vad för typ av frågor ställer arbetsgivaren?
4) Hur förberedd ska man vara, egentligen?
5) När man presenterar sig, vad är relevant att ta upp och markera extra mycket, återigen sina arbetserfarenheter, eller?

6) Fick du själv jobbet, och vilket bra intryck gjorde du?

Otroligt tacksam för svar! :)
-
Hej Anna! Ska försöka svara på dina frågor så bra jag kan :)
1. 6 st var vi.
2. Du ska kunna presentera dig själv samt säga vad du har för nytta av jobbet och vad jobbet har för nytta av dig. Det är också viktigt att kunna beskriva hur du tror en som jobbar där har för förmågor och sånt.
3. Varför just du ska ha jobbet och vilka erfarenheter du haft tidigare.
4. Förbered dig så mycket du kan, viktigt att inte stanna upp och klämma fram ett "ehm" för ofta.
5. Din ålder, intressen, skola, varför du tror att du passar för det här jobbet.
6. Jag gick inte vidare från gruppintervju, de som var på intervjun var jätteduktiga på att förklara sig. Jag pratade mycket och försökte alltid se glad ut och lyssnade på de andra. Jag kunde dock ha förberett mig bättre!

18/1-12

Varför hittar man på så många andra roliga saker när man ska plugga? När man ska börja plugga är det helt plötsligt livsviktigt att städa sitt rum eller så inträffar klassikern "Jag ska bara logga in på Facebook en snabbis". Älskar btw nya Facebook Timeline, har fått en tillökning i husdjursfamiljen som heter Emma Hamberg och är av rasen Skabb.
-

17/1-12

Gissat vad jag gjort idag? Mhmm... Fiskat? Näää! Broderat lite grejer? Nää! Jag har nämligen tränat... Och tyvärr så.. känns det väldigt mycket! Jag måste kompensera upp mitt tidigare liv eftersom jag var värsta "tjockisen" då. Nu menar jag inte FET, utan jag menar en sån som åt godis, chips etc. utan att det syntes och tyckte jag tränade klart "när jag fått lite håll". När jag kollar tillbaka tänker jag, vem fan var den där tjejen? Sandra (min trevliga och diplomatiska väninna) kallade henne för "Fläskdoris" och sen började även 25 st andra göra det, så ... vafan jag håller med! Har inte tröttnat på att träna än, så vi får se hur det går i framtiden och hoppas att jag inte faller tillbaka xD Dock har jag inget liv på vardagar längre.. Såhär ser en vanlig vardag ut: Går till skolan, åker till gymmet/spinningen/steppen, åker hem, duschar, går till sängs.. Hinner inte plugga, och jag hinner aldrig göra nåt kul och ha lite "me-time" som i att måla naglarna t.ex..... Nej, nu vill jag ha min jävla förtjänta sömn framför How I met your mother, så de så!
-
Godis från när jag var i Japan! Fastän deras choklad smakade BLÄ BLÄ, så vill jag tillbaka.. Nej gud vilket deppinlägg det här blev. Happyface on :D

Hur många gånger kan jag trycka in ordet "träningsvärk" i detta inlägg?

Träningsvärk.. När min "träningsperiod" började, tyckte jag om träningsvärk. Man kände att man hade slitit dagen innan och var stolt. Träningsvärk nu... Det värsta som finns! BLÖÖ! Om den inte satt på min kropp skulle jag slå den om och om igen! Men jag är inte så sugen på att slå mig själv, så det skippar vi... Seriöst, efter Intervall Flex-passet på F&S i söndags och Step-passet idag, är det väldigt liten chans att jag kommer upp ur sängen imorn! Måste nog gå upp en timma tidigare för att komma upp ur sängen och för att hinna gå till köket och badrummet med tanke på att man typ går i 2 cm/ s när man har plågande träningsvärk! Sen att min data totalpajat pga att VLC totalt fuckat upp sig och jag kan inte kolla på How I met your mother :'( Jag är hungrig och min katt klöser på min dörr, jag reser mig fan inte! Nej, nu ska jag argt försöka sova... GODNATT
-
Detta medan jg skrev inlägget, tydligen vill min data konstatera att jag inte är inne på internet... BITCH PLEASE

15/1-12

Har varit sjuk så inte mycket har hänt. I fredags kom Elin över på en skräckfilm även kallad "The human centipede".. Asdålig film! Den var skitäcklig, inte läskig någonstans och man blir så jävla sur på att en tjej nästan kom undan men ska hämta sin kompis som är helt nerdogad istället för att hämta hjälp! GAAH.. Lite The Mist-känsla över det hela..
Sen igår kom Klara över, vi gick först värsta hurtiga promenaden och sen satt vi och kolla på tv med varmchoklad och glass (MUMS). Idag händer inte så mycket heller, ska försöka plugga hehe.. men sen ska jag träna ikväll också :) Ha en awesome söndag, hejdå!
-

Såhär smart kommer jag aldrig se ut igen

Movieeees

-
-
Är det okej om nästan börjar gråta till trailern?
-
HAHA...

Tillbaka efter sommaren!


12/1-12

Gick till läkarn idag, har tydligen fått nåt virus eller nån bakterie.. Därför stannar jag hemma och det utesluter krogen imorn med tjejerna :( Nu har jättemycket plugg att göra, herrå!
-
När vi campade med skolan, så trött känner jag mig just nu..

Nej.blogg.se

Var inne på http://nej.blogg.se/ och kollade för första gången. Blev väldigt berörd när hon berättade om sin sjukdom, man tänker att man fan har det för lätt själv. Varenda gång det t.ex. är reklam om att skänka pengar till barn eller drabbade, vill jag göra det, men varför gör jag det inte då? Snart blir det ändring!
-

11/1-12

Jag har tränat hårt varenda dag sen i söndags. Jag har hållt mig borta från godis, snacks och sånt alla vardagar den här veckan. JA, det är Ebbas blogg ni läser. Jag trodde jag aldrig nånsin skulle kunna skriva det här, förvånar mig själv faktiskt. Emma bjöd mig på en filmkväll idag, men icke sa nicke! Jag ska träna sa jag! Fast Emma om du läser det här, är jag om det blir av någon annan gång ;)
-

Smööör

Har varit så jääävla sugen på smör hela dan! Lite salt och fettigt sådär. Så nu sitter jag här framför datan med en rostad macka med typ 1 cm smör och ost MUUMS!! Hr slitit på gymmet idag med Hanna, så en jävl fet macka är jag värd. Kanske sitter jag och garvar åt Norge som har smörkris också, vem vet? Nej, nu ska jag rosta en till macka! HERRÅin!
-

9/11-12

Nämen, hallå där! Efter jag gymmade igår, drog till bio igår med A:et och såg självaste Lejonkungen i 3D! (Awesome) Dock satt det några skitirriterande personer bakom som satt och gjorde ljudeffekter till allt och fnissade typ nästan hela tiden! Men sånt är livet! (Och nu började jag inte tänka på en speciell sång med Anita Lindblom...)
Sen idag, mötte jag upp finaste Sandra och drog på lunch- och shoppingdejt! Sen var det kanske dags att träna tänker ni? Och då säger jag : JA! Så nu sitter jag typ helt däckad vid datorn och funderar på att börja göra nån samhällesuppgift om könsjämlikhet eller iaf göra Word-designen till den x) Nej, godnatt nu måste jag logga ut! ;)
-
Någon är iaf lika trött som mig (Y)

Dilemma nr. 2

Har hamnat i ett litet dilemma.. Jag vill börja rida igen, men jag vill även börja på tennis.. Om vi säger att jag stensatsar på tennis, har jag stor chans att bli skitbra! Vill börja tävla i en sport. Om jag gör det i ridning kommer jag inte kunna tävla så högt, eftersom jag kommer gå tillbaka till ridskolan.. Men om jag börjr på tennis, DÅ kan det hända grejer...
-
Kadriljuppvisning sista dagen på Öknehult med Eliza

7/1-12

Okay.. So I slipped yesterday... and the day before that.. Men jag har ändrat min sockerfria vecka och ska köra STENHÅRT på att inte äta alldelles underbara goda saker på vardagar! Den här helgen tänker jag inte äta så mycket sånt heller.. Även fast jag åt lite chips imorse.. hehe.. Men whatevvaaaa .. Tränar ju stenhårt, så det är lugnt! Ville bara meddela att jag gått upp 5 kg under lovet.. Känns jättebra! Eller inte... Men jag gillar att tänka på det hela att det är 5 kg muskelmassa! BIFF: Here I come!
Skulle egentligen dragit till gymmet idag, men när man vaknar kl 3 och gymmet stänger 4: No chance.. Sen är man lite tung i huvudet efter igår .. Och här kommer min tredje ursäkt för att inte dra till gymmet: Släktingar från Dalarna kommer på besök ;)
-
Från igår..

5/1-12

Gick upp ur sängen halv 3.. HALV 3... då brukar jg antingen sitta i eller vara hemma från skolan... Har vänt på dygnet som in i... Men ingen ändring behövs, ska fira lilla Hanna ute på krogen imorn! <3 
Snart är det dags för bio, jag och Emma har typ suttit i en timme och pratat om vilken film vi ska se... Tror det blir Contagion ;) Finns inga bra filmer att se på bio?! 
Nej, nu ska jag börja göra mig iordning, klockan är halv 5 och jg sitter fortfarande i pyjamas... Vilket liv jga har! Tror jag håller på att bli sjuk, och har även värsta träningsvärken från Step-passet igår.. FML
-
Imorgon går det av stapeln! <3 (Skriver man så?)

Ebbas theory for night/right snack

Livet är orättvist! Så fort man är på sockerfett-paus, nej då kommer alla kakor, choklader och chips fram.. Ni förstår inte hur jobbigt det var för mig att klämma fram ett NEJ till att mamma inte skulle kasta en KitKat till mig :(( Buhu... Istället för att ha ätit choklad eller chips på kvällarna, har jag ätit massor av bröd (vitt) Inte det bästa, men jag har en teori: Min kropp förväntar sig varje kväll socker, varför inte äta bröd istället, så kanske den sen tänker: Åh jag vill ha bröd på kvällen! Och då går jag ner till någonting annat bättre, kanske frukt eller mjölk... Och sen så håller jga på att gå ner i svulloskalan tills jag landa på den nyttiga delen! Plötsligt händer det att Ebba får en bra idé och nu säger vi så att jag är den enda som tänker såhär, så vi döper den till... WAAAIT FOR IT... Ebbas theory for night/right snack ;)))
-
Jätteseriöst... gjord...

Me gusta

Idag är en sån där dag man går runt i sin pyjamas hela dan, förutom när man byter om till träningskläder! Jag tycker om sådana! Jag tränade med Emma häromdan och jag citerar från hennes blogg: "Trots den BRUTALA träningsvärken, seriöst jag har aldrig haft sån smärta efter träning någonsin. Ebba är en ganska hård träningspartner, men jag gillar det! Igår kunde jag inte ens sitta normalt, i soffan kände jag mig som en strandad val"

Från nyår! <3

3/1-12

Hallå där! Började dagen med att vara sjukt nervös/pirrig! Skulle nämligen gå på gruppintervju för Espresso House och min kommentar för hela är att det gick bättre än jag trott! Jag pratade mycket och så, men kunde sagt lite vettigare saker ibland.. Kunde gjort ännu bättre ifrån mig, DAMN YOU EBBA HOLMBERG! Men hoppas jag verkligen verkligen verkligen får det här jobbet för det verkar sjukt kul! Älskar att lära mig nya grejer (accept for fysik, matte och biologi)! 
Men nog pratat om detta, för efter gick jag och forever alone-shoppade i väntan på att fröken Emma Hamberg skulle komma in till stan. Sen när vi möttes upp gick jag och åt i Kungshallen medan duktiga Emms satt och kolla på :) Men blev inte riktigt mätt så vi drog vidare till Espresso House och fikade.. Men jag var fortfarande inte mätt, så okej här kommer sanninge: jag åkte till Max.. Måste ju använda mitt presentkort på Max :)) (Ja, jag har ett presentkort på Max!) Efter det var jag och Emma så höga på socker, så vår omgivning måste trott att vi antingen var fulla eller knäppa.
-
Juste.. Kanske glömde en liten detalj.. Som jag tänkte börja med igår (fast jag börjar med imorn istället), ska jag inte äta godis, bakverk eller snacks på en HEL vecka för att jag har börjat bli rädd för sugrörsreklamen, där blodådrorna proppas igen.. Fett med läskigt, ingen hjärtattack här tack!
OBS! Max och Donken är tillåtet!

RSS 2.0