Humor

Har tänkt på en sak idag. Det finns fan sociala problem bland oss. Exempel 1: Folk som inte fattar ens humor. Följt av en awkward silence eller frågetecken i folks ansikten som tänker: Vafan, är hon helt dum i huvudet?! Det händer väldigt ofta att folk inte fattar min humor fullt ut och jag kan erkänna att jag kan gå lite för långt ibland om man inte vet att jag just driver. Därför har man fått förklara sig x antal gånger dagen efter, typ: Jag menade inte så.. Det värsta är när folk inte tror på en och tror man hittar på ursäkter.
Jag har pga. (och tror att alla har det) olika humor med olika personer. Är jag med äldre skämtar jag och beter mig mer på ett moget sätt. När jag är med mina närmaste vänner kan min humor kanske gå åt det lite snuskiga eller mest random hållet ibland... Men min favorithumor är fan när folk kan skoja elakt med varandra (pranks eller facerapes är fina exempel) utan att någon tar illa upp. Det är ju kul för jag skulle ju aldrig kunna hålla på så med sina föräldrar t.ex. Då skulle jag vara hemlös............... höhö
-

Du är inte frisk A:et..

Korkade personer

Alla har väl hört historier om korkade personer som går in i speglar och dörrar. I´m sorry I have to break it to you: Men jag är en av dem. Har hänt att jag trott när jag t.ex. är i "klädaffärer" att affären liksom fortsätter, men sen träffar något hårt näsan/huvudet.. Hatar Gina Tricot vid Sergels Torg, den lurar mig varje gång.. Men det värsta är inte hur ont det gör (för det gör det verkligen), det västa är skammen. Som nyss, jag gick in i en freaking dörr! Den har funnits där i 18 år och jag vet inte hur många gånger jag öppnat och stängt den. Vad är det för fel på mig? Är jag invalid? Som tur gick jag och smsade samtidigt så mobilen och handen fick ta smällen och har nu en läskigt svullen blodåder på högerhanden.. Kanske kan använda det som ursäkt till fysikprovet imorn? Aaa, fast näää.. Skit,det är sista provet jag har i gymnasiet.. Jag är invalid och gammal!!!
-

Varning för U-lands problem:

Jag kan inte hitta några skor till studenten! Finns bara svarta äckliga skor som man inte får ha på studenten! Har letat över hela fucking Stockholm.. Snart så går jag barfota!
Det här är det närmaste jag kommer ljusa skor, men det är ju typ manshästar (manchestertyg) på dem! Inte okej! Barfota it is.

Är så jävla less på..

Är så jävla less på att vi åkt isär. Fattar egentligen inte hur en sån här liten sak, blivit så stor. Trodde vi alltid skulle hänga ihop. Saknar dig, känns verkligen som om någonting saknas i mitt liv. Jag vet verkligen inte om du känner samma sak, men nu vet du hur jag känner. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och upplevt allt möjligt konstigt och roligt. Jag kommer alltid älska dig no matter what.

23 maj 2012

Tjena tjena mittbena! Nyss kommit ut ur duschen och leker fräsch för stunden. Red idag också, det gick mycket bättre än förra gången. Jag känner att jag börjar hitta tillbaka balansen och sitsen. Men jag har blivit för lång för att rida ponnier!! Me wanna ride ponnies! De är roligare.. Men jag klagar inte, fick sötaste hästen Loona idag :))
-

Saknat ridkläderna :))

Positiv chey säger hej!

Fördelar denna vecka:
Shoppat loss
Blivit friskare
Solen kommit fram

Nackdelar denna vecka:
Blivit fattig
Fortfarande sjuk
Bränt mig som in i satana på axlarna

Ska vi säga +-0 på denna vecka?
-

18 maj 2012

Stack iväg på bio med några ur klassen och såg The Dictator, sjukt bra film! Grov humor han har haha. Bättre än Bruno, Ali G och Borat han gjort tidigare. Men nu ska jag äntligen sooova :D Godnatt!
-

Träningsvärk <3

Fyfan vilken träningsvärk jag hade när jag vaknade imorse efter ridpasset igår! Rumpan värker och ryggen med. Men det är bra! Har saknat att ha träningsvärk! Ska bli frisk snart och börja med träningen igen :D Can´t wait!

Kul med studenten?

Dagarna närmar sig mot studenten. Jag ser fram emot det, men ändå inte. Jag kommer slippa alla läxor och prov som jag har ångest över. Men jag kommer sakna alla så mycket och usch.. vill inte ens tänka hur jag kommer må dagen efter studenten bakis som fan och måste börja göra nåt med mitt liv.. Fan.. 
Jag "råkade" höra mina päron snacka i köket idag också: "Gud vad kul det ska bli med student" Ok.. Det är jag som tar studenten, inte ni som redan har ordnat två studentfester för mina syskon .. Jag ser typ inte ens fram emot, varför ska dem hahaha?
Har som grädde på moset även varit sjuk i snart 3 månader.. 3 MÅNADER! Var på röntgen häromdan och hoppas allt blir bra. Innan det så fick jag influensan light version (hade ju influensan för kanske ett halvår sen också) och det var precis när jag började bli frisk. Nej, den här helgen har jag försökt vila så mycket som möjligt, men det är svårt när det finns så mycket roligt att göra hihi. Nej, nu ska jag plugga Idrott och äta Pops!
-

Lagom är bäst

Kollar just nu på min högskoleprov, fick ett lagom poäng. Men det är lugnt! Så har mina betyg även fått vara, dvs VG. Trodde verkligen jag skulle få 0,3 men fick lite högre haha... Nej, nu vill jag lägga min brända kropp i min fluffiga säng och soova ;) GODNATT!
-

OJOJoJ

vad jag har bloggat på senaste tiden! Helt sjukt!
Sitter just nu i solen och myser med samhälleboken.. Prov imorgon och börjar plugga idag.. Det kommer gå bra säkert.. NOT. Iaf så ska Emma komma hit snart så ska vi plugga seriöst tillsammans. Mer spännande än såhär blir det inte för idag. Imorn ska jag gå i skolan, alla är ju lediga förutom min skola suck.. Men sen är det dags för min andra introduktion på Ica :D Ser sjukt fram emot det! Nej nu ska jag plugga och fortsätta att försöka inte klia på årets första bromsbett!
-

RSS 2.0