Eyecandy

Hanna du måste ha med honom på din lista!


Michael Copon ladies and gentlemen

Till Hanna

Förklarade för Hanna idag hur man tjänar pengar på sin blogg.
  1. Kolla på vänster sida där reklamen är.
  2. Leta efter affiliator.com annonsen (RÖD).
  3. Bli medlem
Viktigt att ni trycker på annonsen från min sida ;)

BANG

GAAAH! Blir galen, kan inte få ut den där dumma frågan ur huvudet! Min historieläraren frågade hela klassen massa saker, men det som fastnade var: Fanns det ett liv innan Bing Bang?
Hur jag än vänder och vridet på det, går det inte!

Sedan var det dags för fysik, jag och min kära bänkkompis Hanna fattade ingenting och födrev tiden med min mobil istället:


Haha, Hanna är lite.... invalid




Gamla godingar!

-
-
-

Reklambomb!

...

WTF

Vf är det tusen små minifåglar på tomten?! Helt sjukt hur många det är! Jag är RÄDD..

Dutt <333

Gick till det fruktade vaktmästeriet idag. Jag hade skittur att inte gubben jobbade där idag, han tycker jag är skitjobbig när jag kommer och ber om nytt lås hela tiden.. Men det är inte mitt fel att han fått knipsa upp låset fem gånger, det är mitt minne som glömmer bort nyckeln inuti skåpet.. Numera måste jag dela ut mina nycklar bland klasskamraterna så de kan låsa upp om minnet krånglar igen!
Men när jag skulle få en ny dutt av vaktmästaren, stod jag tydligen inte med i skolregistret!? TACK! Tekniskt sett tillhörde jag inte skolan.!
Iaf så har jag inte haft någon dutt på typ ett halvår och har klarat mig bra. ÄNDA TILLS dumma matsalen började med att man måste dutta för att få en tallrik. Såhär såg mitt vänliga samtal med mattanten ut:
-Ehhh... hur funkar det om man inte har någon dutt?
- DÅ FÅR DU INGEN MAT!

Emma hann knappt få tag i en tallrik eftersom man bara har 5 sek på sig att ta en tallrik?! Men hon fick tillslut tag på en tallrik och snäll som hon var delade vi mattallrik, lite Lady och Lufsen-style sådär!
Utan den där lilla saken får lilla Ebba ingen mat eller tak över huvudet, skänk en dutt!

APlikt

Satt nyss och läste i historieboken. Fastnade speciellt på ett ord: aplikt. Jag trodde det uttalades plikt med A framför och frågade pappa vad fan det var.. Fan vad dum jag kände mig efter när jag insåg att det egentligen skulle uttalas APlikt.. Bra där Ebba!
Men nu ska jag dra, vi äter läskigt tidigt på söndagar , men som tur ska vi äta piiizza! För min del blir det vesuvio med bearneisesås :D Det bästa som finns!

Tårta!

Kolla vad man hittade i kylen, mums!! Har nog ätit för mycket tårta, så ska ut med Pernillo nu på en powerwalk , haha...

Fick nyss ett samtal från mamma..

Hon och pappa är på landet och har fiskat kräftor, 115 st ligger just nu i vårt badkar och en rymde och skrämde hunden. Vi köpte tydligen en feg och fet labrador?

Bild från Google

Eh..

Råkade klicka mig in på en fotografblogg eller nåt? Men hittade tyvärr en gubbe som leker fjortisblogg istället! Intresting..

.....

Ser jag inte smart ut i glasögon? Synd att man inte har synfel!!

BLÄÄ

Jag vet inte vad det är med mig!! Är hungrig hela tiden :S Och NEJ JULIA JAG ÄR INTE GRAVID SOM DU TRODDE!
Typ en halvtimme efter jag ätit, är jag hungrig igen... Det här är jättejobbigt. T.ex. som nu när jag åt för 20 min sen, blev jag hungrig nu igen! Tränar ingenting så jag gör inte precis av med maten ...

AHH!! Hjälp, googlade och kom från till magkatarr, nejjjjjjj! Alla symptom stämmer:

  • smärta eller obehag i övre delen av magen (har trott att det varit håll och varit så i 2 dar nu...)
  • tidig mättnadskänsla när du äter
  • hungersugningar i magtrakten
Ska gå till vårdcentralen imorn, det här är inte bra...
Haha , såg nu att man får det om man äter för fet mat, hmmmmmm.. Det har jag inte gjort...? Jag har ätit fullkornspasta varenda dag! Host..

NEEJ

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7665265.ab
Seriöst gå in och läs!!!
Krokodiler kan finnas i Sverige, JAGGG DÖÖR!!
Har fobi som fan!!
Alligatorn som siktades i Chicago.

Isglass

Håller på att göra isglass med nektariner eller persikor. Ni förstår lilla Ebba vet inte skillnaden mellan en persika och en nektarin! Får se hur det blir, blev mycket experimenterade. Men om jag t.o.m. misslyckas med isglass tänker jag inte stå i köket när man är gammal och ska laga mat åt barnen! Hell no!
Något sånt här tänkte jag mig?


Gamereplay.se

Schemabomben har släppts!

Förstår ingenting av nya schemat, vad är Persondata och vad har det med mig att göra? Vad är det för glapptider mellan vanliga lektioner och Idv A? Om dem inte ändrar det, kommer jag att dööööööööööööööööööööööööööö av uttråkning!!!

Efashion.se

True story

Nu har jag svullat chips, godis, efterätter och massor varenda dag på sommarlovet. Det kanske är dags för en förändring? Nu ska nya bättre Ebba bli av! Jag ska träna och inte äta onyttigt. Det är mina försenade nyårslöften! Jag ska också bli skitbra i skolan! Ok, det har jag sagt det senaste halvåret, MEN ÄNDÅ!!! Nu ska det verkligen hända!
Någon random bild jag hittade på Google..?


EaseWhite.se

Igår

Taco/bönskiva

Tre apor!

Twister är kul!

Jag och Emma langar cowboy-dansen!

Vad gör Emma (imitten) ?!


CoolStuff.se

Blev nyss medlem i Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
Väldigt mycket enklare! Kan nu lättare hålla koll på alla bloggar man kollar in och när de skrivit ett nytt inlägg : ) I´m löövin it!
Kan också berätta att jag blev häpen över hur mycket prenumanter Pernillo hade över sin blogg! Du har 8 stalkers!


Sitter och nördar...

http://www.freewebarcade.com/game/park-my-car/ AWESOME!

Problem!

Vaknade halv två idag NAJS.. Får panik! Varför vaknar jag inte tidigt som alla andra duktiga tonåringar? Fick jag inte vakna upp tidigt-genen eller vad är det som händer?
Jag tror att någon straffar mig idag: Dåligt väder, ont i huvudet, ingen som kan göra nåt, inget bra på tv och slutligen min lust att göra nåt har försvunnit. Måste leta rätt på den! Den kanske ligger under soffan? Ska kolla!
Eftersom det inte fanns mer att kolla på när man vaknade mer än Lotta på Bråkmakargatan (JA JAG ÄR EN ASTRID LINDGREN NÖRD!) så undrar jag om alla också blir überpigga som mig efter att ha kollat på sånt? Var väldigt nära på att bege mig ut på en joggingtur, men sen såg jag vingummin ligga på soffbordet. Så nu sitter jag här framför tv:en och äter (Ja, vad tror ni?)




Fobier

Sitter vid datan, ska fixa mig snart (och då menar jag om 3 timmar) för jag, Emma, Hanna, Klara, Julia och kanske Camilla ska till Pernillo för maaaat :D Älska mat! Elin tipsade mig om ett program om barn som hade fobi mot mat. En tjej åt choklad hela tiden, en annan åt välling hela tiden. Då har jag en fråga: Hur orkar dem överleva utan maaat?!

Venne om jag ska avslöja mina fobier... Äsch, jag gör det iaf... Här kommer det: Jag är rädd för att bada i vatten upp till magen eller djupare eftersom jag har världens fobi mot hajar.. Det går absolut inte att bada i skugga heller.. Anledning? Såg Hajen när jag var 3-4 år. Här är ett tips: Ha koll på era barn 24/7 så att dem inte smyger upp mitt i natten och kollar på tv! Det har inte växt bort någonting! T.ex. för några månader sen när jag badade i ett simhus och på väggen sitter det en bild på en haj.. Simmade jag så fort jag kunde till det grunda hela tiden? JA!
Fast som tur varierar det från gång till gång! Men tänk om du är ute och simmar någon gång och det sista du ser i ditt liv är ett par kolsvarta ögon på väg mot dig med en stor käft som kommit lastat?Den här bilden fick jag tvinga mig själv att söka på, fyfan vad den är äcklig!!!!!


ÄNTLIGEN!

För mer än ett halvår sen jobbade jag, Emma, Klara och Sara på en KTH-middag och hjälpte till och sånt. Lönen var sådär: 2 biobiljetter, men såklart man jobbar ändå! Iaf så gjorde vi ett skitbra jobb! Men fick vi lönen? NEJ! Fick vi vänta ett halvår? JA, eftersom det var för "jobbigt" för tjejen som skulle ge oss dem att göra det, hon hade inte tid.. HOST Nej, nu ska jag inte vara sån x) Men nu ska man iaf gå på bio som fan!

BTW! Emma och Klara: Ni får era biljetter imorn ;)

SAK JAG SKA KÖPA NÄR JAG FÅR PENGAR

 - Disp Core Styling Dust
Ger bäst volym till håret!!!

ÅH!!!

Jag har tappat bort mitt busskort!!! Jag är så hiiimla sur på mig själv för att nåt sånt hände!!!!! Tappade det också på Handen Terminalen, där tar ju alla allting de kan hitta... Som tur gäller det bara till den 23:e .. Men ändå >:(



Lite sorglig musik
Bodystore

TODAY

Idag började ridningen, ÄNTLIGEN säger jag bara! I stallet var Fanny, Sandra, Tessan och Carro där och vi hade kul som vanligt : ) Men orkar inte skriva mer, laddar ner Vampire Sucks. Måste se den ! :D BTW tack Sandra för tipset att man kan ladda ner den redan ;)
-
Jag har fått FRÄÄKNAR
Affiliator.com

Tråkinlägg

Fyfan vad ont det gjorde att få bort den där nageln! Man ska nog inte fråga brorsan om hjälp med sånt här igen eftersom han röck hårt i den för att han trodde att det var en plastnagel.. Jag får ångest av att den aldrig växer, jag behöver mina långa naglar, speciellt mina korvfingrar!



Men ursäkta för att jag raderar mina mejl!

Nya Windows live: OGILLA



Det här väntade man sig inte..


Shopping4net.com

Sugen på att..

Nu blev man sugen på att se Tenacious D-filmen ...
-

How to be emo

Affiliator Affiliateprogram

Förstår inte..

Förstår inte vad det är med mig? Säger att jag ska blogga när jag inte gör det sen? Aja, shit happens .. ;)
-
Igår var det iaf en underbar dag med tjejerna+några till i Rudan . Orkar inte skriva mer, jag är trött... Fått för mycket motion... NOT Ska nog springa imorn, min kondition är asdålig! Orkar inte ens jogga till bussen som är 10 minuters gångväg bort.. Men nu måste jag gå, renoverar rummet/städar : )

Fortsättning .. älska!


Businesswoman

Idag har man jobbat hårt. Och med jobba menar jag plocka bär. Och med bär menar jag vinbär som jag får ta hem och sälja. Och med sälja så menar jag att de kostar 20kr/liter och att jag redan efter en timme har folk som vill köpa av mig. Om du är intresserad, ring mig! :D Outnet.se

HAHA älskar dem x)


En fråga:

Är det bara jag som inte sett Inception?

-.-


Är det bara jag som är trött på henne och Spencer? Hon finns ju t.o.m. på Spotify!!
Efashion.se

Parodier parodier parodier..

-
Förstår verkligen inte vf den här fått mycket träffar...
-
VARFÖR?!
-
EaseWhite.se

Yesterday

OKEJ, jag bloggade inte igår som jag lovat,  men jag har en ursäkt: Sandra ville sååå gärna spendera sin dag med mig och sen tvingade hon med mig till Handen för att shoppa oh det var inte rea någonstans och jag slösade inte alls några pengar...
NOT
Här kommer sanningen:
-
Köpte i Småland, men lägger upp nu
-
Farsta : )
-
-
-
-
Doftljus.. Inte för att mitt rum luktar illa, men I'm in love with it
-
sötaste Sandra till höger : )
CoolStuff.se

Jävla skitgeting!!

Var så jävla inne i datan att man inte märkte att det var en geting på tummen.. När man väl känner att det är nåt på tummen, trodde jag att det var en fluga... Men det var det verkligen inte ... AJJ..
Letar efter den där dumma getingen just nu så jag kan döda den, men den är borta...  Tänk om den är på golvet!?

Välkommen hem

Sandra, du har varit saknad!

Ny bloggdesign

Vad tycker ni? : )

HAHA


Problem

Är hungrig. Jag vill ha kladdkaka. Eller känner jag för paj? NEJ, kladdkaka. Orkar jag gå ner?
'

Flugorna tar över huset -.-

Har inte bloggat på länge, men det kanske är för att min oskyldiga data har blivit beslagtagen av två Starcraft-nördar.. Är som sagt kvar här på landstället, men kommer hem imorn :D Just nu sitter jag ensam i ett 150 år gammalt hus, isolerad från mänskligheten (om det ens finns en sån här) på övervåningen. Det är inte okej att det är en gammal gungstol bakom mig, om den rör på sig sticker jag! Eller hoppar ut genom fönstret..
Skit, kollade till vänster och vad sitter där om inte en spegel! Måste tacka den här personen som har konstruerat ett spökhus.
-
Det enda tecken på liv här ute är traktorn som kör ute på ängen och alla miljarder flugor. Jag skojar inte, det är så himla mycket flugor! Om man sitter still blir man helt täckt av flugor! Mhmmm... Om man låter dem sitta kvar ett tag kanske man blir Flugkvinnan, det skulle inte va så dumt! Synd att man inte orkar gå nerför trappan och hämta mobilen och ta kort på fluginvationen!
Åh, ett till tecken på liv! En bil körde förbi! Ett mirakel!
´
Bodystore

________________________________________________________________

Packar just nu till Kolmården+ Landställe imorn ! Har inte varit på Kolmården på 11 år, så jag ser fram emot det iaf : ) Försöker just nu att inte kolla på klockan för om jag gör det får jag ångest över hur lite sömn jag kommer få.. Affiliator.com

....

Varför är jag alltid hungrig en halvtimme efter jag ätit?? Kunde inte Gud gett mig lite mer hjärnceller istället för magsäck? Livet är orättvist

Affiliator Affiliateprogram

Varför måste man skriva Rubrik?

Sitter just nu och laddar ner filmer till nya mobilen.. Kommer det funka? VET INTE Går det bra? NEJ Är jag trött? JA
Så  nu vet ni GOD NATT

Ont i ryggen..

Efter man ridit Ärtan i två dagar nu känner jag att jag verkligen inte ridit på ett tag.. Tyvärr...  Men men..
Haha, venne inte vf jag just skrev det men men...
Iaf så drog jag till Elin sen och kollade på hennes söta valp : )

RSS 2.0