29 juni 2010

Sitter just nu hemma hos Sandra och har kul som vanligt : ) Vid 12-tiden drog vi till stallet för att ta farväl av en häst som ska avlivas imorn. Vi skulle försöka ta in honom eller Milton som han heter till stallet, men det gick fan inte även fast vi försökte i flera timmar!!
Ska slagga här ikväll, så hörs imorn!

Ny

Ny video från Lady Gaga-Alejandro
Jättedålig! Överraskar gör hon iaf.. Men älskar dansarna med pottfrilla, haha..

28 juni 2010

Väntar på att Pernillo ska ringa så vi snart kan dra ner till Gårdens Bad : ) Älska vädret!
-
Haha, älska mina korvfingrar..

HAHA

Vilka kommer ihåg?

Besöksrekord!

Och ja.. Det är fortfarande för lågt för att berätta hur många.. Men om ni tipsar jättemånga att gå in så kan jag berätta ;)
-
WIE!

3 let it bee

Min pappa försöker få mig att konvertera till 3 -.- Tror han att en trogen Comviq-användare skulle göra något sånt? Som en äkta Comviqälskare hatar jag 3! Vilken sida är ni på ?
-


Where are u Carrie?

Tänkte göra en Hanna och hitta personer som är lika personen enligt personlighet:
-
Jag har aldrig mött en så negativ och ironisk person som Hanna, haha. En vanlig skoldag består av massa kommentarer från den så "positiva" Hanna..
-
*Skämtbild* Måste bara säga att jämfört med lilla Hanna är jag väldigt positiv. Jag tror alltid att allt ont slutar lyckligt.
-
Haha, Juuulia du vet vf ;) Haha, vad taskig jag är nu..
-
Finns det någon Carrie i verkligheten? Isf ska jag leta leta leta..

Gissa vem som är med i den här videon?

Vem kan inte det vara i brunt hår och rosa kjol om inte Kissie ! USCH dålig låt och en av världens mest hatade människor, kan det bli bättre?

Sanningen om Michael Jackson

Blir så himla förbannad. Såg på en film/dokumentär om Michael Jackson igår om hans liv och varför han dog. Hans uppväxt var inte alls lätt. Hans pappa var väldigt sträng, misshandlade Michael, hans syskon och hans mamma. Han gjorde som han ville och vänstrade med en annan kvinna. När Michael växte upp fick han väldigt svår acne och större näsa som gjorde att både pressen och hans pappa började reta honom. Men trots det, blev Michael mer till den talang han var innan han dog. Han hoppade av Jackson 5 och började på sin solokarrär. DÅ insåg folk hur mycket pengar man egentligen kunde tjäna på den nya stjärnan, massor! Pepsi ville göra en reklamfilm med Michael sjungande, som han gick med på. Inspelningen gick jättebra, men Pepsi ville ha ännu mer och bad om en sista inspelning. Det slutade i tragedi, Michaels hår började brinna och lämnade ärr hos Michael, som var skärrad. Han blev ännu mer missnöjd med sitt utseende. Plastikoperationer såg han som en lösning på detta. Elisabeth Taylor var både han och hans syster Janet beundrade av. De ville se ut som henne och ville båda fixa näsan som henne. Men Michael blev aldrig nöjd med sin näsa, 10 operationer tog det tills han blev nöjd. Han blev så utseendefixerad att han t.o.m. tattuerade in permanent eyeliner runt ögonen. Men sedan började hans hud att bli vitare, pressen skyllde det på operationerna, men sanningen är vitligo, en sjukdom där man tappar pigment. Han var nu omringad av läkare, agenter, tränare, advokater och managers. Nästan ALLA var bara där för att få ut så mycket pengar som möjligt av honom och inte där för att hjälpa. Det kostade honom jättemycket och pengarna började ta slut. Han tog ett lån på 24 milj. dollar! Hans managers och skivbolag kom med ett förslag: att göra en sista turné som skulle dra in jättemycket pengar. Först kom de fram till 10 spelningar, men totalt 85 st spelningar skulle behövas göra. Det blev tillslut 50 spelningar och hans tränare och advokat sa ifrån. Michael var inte i tillräckligt fysisk form för att göra det. Men han hade inget val, enligt vissa dog han av utmattning. Men enligt läkarna dog han av överdos av ett känt narkosmedel Propofol. Michael var väldigt andlig och frågade sin förra läkare en gång om han visste hur man kunde komma till dödslandet och sen tillbaka till sitt liv, som en slags koma. Han gav inte honom något svar, men det gjorde hans senare läkare Murray. Pressen gav ofta ut bilder på Michael i rullstol eller med andningsmask. Detta höll på i några år och han utvecklade anorexia. Repetionerna på sista turnen This is it kunde han ibland helt och hållet skippa eftersom han inte orkade. Enligt filmen var han pigg och allert, men det var bara en samling av hans golden moments.
Pressen var så elak att dem t.o.m skrev att Michael var mer värd död än levande. Sant, men otroligt omänskligt. Men pressen var inte dem enda som bettede sig så, Michael blev flertal gånger stämd för pedofili. Första gången blev han stämd på flera miljoner för att ha våldtagit en liten pojke. Pressen gav ut bilder på Michael som umgicks ensam med barn hemma hos honom i Neverland och folk började tro på att han skulle vara ett pervo. Men domstolen fick tag på ett band där pappan som stämde Michael, pratar med sin son om hur mycket pengar de kommer att få och hur lurade alla kommer bli. Pojkens beskrivning av Michaels kropp stämde inte heller. Michael fick bli fotograferad på dem ställen man absolut inte vill bli fotograferad av polisen i onödan. Ja, Michael hade i stort sett vunnit denna omgång, men hans skivbolag hann inte med att stanna tills hans seger. Med en turné som snart skulle vara igång och en ny skiva på g, tvingade de Michael att betala 22 milj. dollar och helt enkelt erkänna, fast han inte hade gjort något fel. Detta gjorde att nya stämningar kom in, men domaren dömde alltid Michael till oskyldig. Antagligen för att han visste att dem ville ha pengar dem med. Men anledningen till att Michael umgicks med barn var för att han var inspirerad av oskuldfullheten och hur dem betedde sig. Han var ett barn i en 50-årings kropp!
Inget vet fortfarande om Michael blev mördad eller inte. Han läkare Murray har ändrar saker han säger i domstolen hela tiden och ljuger antagligen. Han säger att han hittade Michael som behövde hjälp. Men saken är det att den tidpunkten han hittade Michael, är hela 90 min innan ambulansen kom. Vad hände emellan? När läkaren gav Michael hjärtmassage, var det i en mjuk, fluffig säng. Alla läkare vet att man ska göra hjärtmassage på en hård grund som golvet. Så Michael Jackson var säkert redan hjärndöd innan ambulansen kom. Själv tror jag att det var Murrays fel att Michael dog, han kunde inte dosera narkosmedel. Han hade ingen utbildningen för det och gav alldeles fel mängd till Michael. Eller så var det Michael som fick Murray att skriva ut Propofol som blev till ett missbruk. Men varför räddade inte Murray honom?
-
Men det finns kanske hopp fortfarande, många har sett bevis på att att han fortfarande lever. Jag vet inte om jag tror det på det. Men det kanske var den enda utvägen från sitt hemska liv. http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2010/05/22/michael-jackson-seen-in-stockholm-last-month/
-
AV MICHAEL JACKSON
:
"The most important thing in the world is making other people happy."
-
"And I remember going to the record studio and there was a park across the street and I'd see all the children playing and I would cry because it would make me sad that I would have to work instead."
-
"Because I think every child star suffers through this period because you're not the cute and charming child that you were. You start to grow, and they want to keep you little forever."
-
"Elizabeth Taylor is gorgeous, beautiful, and she still is today, I'm crazy about her."
-
"I have a skin disorder that destroys the pigmentation of my skin, it's something that I cannot help, OK?"
-
"I just wish I could understand my father."
-
"I will say again that I have never, and would never, harm a child. It sickens me that people have written untrue things about me."
-
"I'm never pleased with anything, I'm a perfectionist, it's part of who I am."
-
"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with."
-



Question

Sitter just nu och kollar på Sex and the city, kan man få nog av det? Har hört att den nya filmen ska vara jättebra, man kanske ska se den..

My milkshake brings all the rubriker to the yard, and they're like..

Igår sov Sandra över och vi hade skitkul som vanligt : ) Sen drog det av till landet och ska stanna här några dagar. Midsommar imorn då, hoppas på bra väder! Vad ska ni göra på midsommar? : )

Shopping!

Cubus 100;-
-
Hoppas den är bra! :)

I'm tired

Kollade nyss klart på 17 again med Sandra och hennes lillebrorsa : ) Den var bra, men inte lika bra som jag trodde den skulle vara. 
Till filmen svullade man såklart med chips och cola : )


Gött !!


22 juni 2010

Sitter med söta Sandra på hennes altan och lyssnar på musik. Asnice dag det har varit idag! Man har ju kunnat jobba på solbrännan som fan och snart är jag där! Snart är det mat (pannkakor) hos Sandra, sover nog här också : ) Pusshej!


Nu drar jag och Julia mot stan för bio!

-
Bye bye bitches ;)

Skit vad duktig!


21 juni 2010

Vaknade väldigt sent och fick därför skynda till tandläkaren som fan! Men jag hann och som tur hade jag inga hål heller, det är tur på högsta nivå. Jag har inte tagit distans från godis eller läsk om ni vet vad jag menar ;)
-

Haha, kolla in 2:15

SORG

Risens blogg har lagts ner! :'(

Bilder från idag

-
-
-
Haha, skulle ta kort på Pernilla, men jag faila..
-
Shit, vad mycket fräknar jag fått!
-
Äckelgäss!

20 juni 2010

Sitter här och äter cheesecaker med mjuk pepparkakebotten, yamii! Och nej Sandra, jag är inte tjock! x)
Dagen spenderades med Pernillo på Djurgården. Asmysigt och bra väder! Det var som tur inte mycket folk där och det måste jag tacka Kanadagässen för! De bajsar ju fan överallt..

It´s saturday

Har varit emo idag, har varit sååå trött. Skulle egentligen varit med Sandra på kvällen, men ingen av oss orkade.. Men det är okej att ha en hemmadag och inte göra något, men imorn ska jag fan inte va hemma!
Däremot tvingade mamma mig att kolla på bröllopet idag. Jag tycker man ska ta bort kungafamiljen, ge dem högt uppsatta jobb med väldigt bra lön och så kan de bo kvar och betala allt själv, är jag inte smart? Sen kan jag få skattepengarna :D

Brejk time!


10 saker ni inte visste om mig : )

1. Jag är allmänt klumpig
2. Jag älskar mat och choklad, det bästa som finns!
3. När jag är riktigt deppig någon dag, tröstäter jag..
4. Jag tycker jag är skittrevlig mot andra människor : )
5. Mitt enda mål i livet är att plugga utomlands
6. Jag trodde asiater hade övernaturliga förmågor när jag var liten
7. Jag gillar att gå på Ikea
8. Jag får skuldkänslor när mina föräldrar ger något fint till mig
9. Jag älskar min humor!
10. Jag har väldigt korta fingrar a.k.a korvfingrar

It's fredag

Åkte in till stan imorse med Pernillo och fixade lite saker och såklart åt. Jag köpte Neutrogena Visibly Clear för ansiktet, från ni vet den där reklamen när Vanessa Hudgens säger: Remove Blackheads! Är det bara jag som tycker att det är lite rasistiskt och lite kul att blackheads är porer på svenska? x)Jag ska ge er ett råd: Använd aldrig solkräm i ansiktet, man får finnar !! Eller jag fick inte finnar, mer porer, men ändå! Jag har alltid varit skitnöjd med min hy, men nej så fort man ska leka duktig och skydda sig mot solen, vad får man då?! Jo, blackheads..

It´s thursday

Kom nyss hem från Julia som jag inte hade mött på ett år, jättelänge sen. Vi kollade på Sex and the city-boxen, världens bästa serie och pratade. Har saknat henne jättemycket ! Men nu ska jag kolla klart på 2 and a half men, sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorn, eller ok, jag ska upp 10.. Men det är tidigt när man ha sovit till ett varje morgon.. x)

It´s wednesday

Otroligt nog var det fint väder ute idag ! Äntligen säger jag bara..
Jag och Sandra drog iaf tidigare till stallet. När vi skulle rida mot kvällen var det lekar med hästarna och det var skitkul! Dock blev man väldigt blöt och fick mjöl i hela ansiktet.. Men kul var det på sista gången den här terminen: )

Shopping

Söt midjekjol från H&M, 149 ;-
-
(Dålig bild) Grå och tunn tröja från Gina Tricot, 199 ;-
Perfekt till midsommar? : )

Världens godaste lunch!!

Provade Frapino på Espresso House för första gången idag och måste bara säga att det är så himla gott! Det påminner om milkshake, enda skillnaden är väl att frapino innehåller mjölk (inte glass), is och olika såser. Valde chokladsås såklart, värt att prova!
Jag vill jobba på Espresso House! Alla som jobbar där är så trevliga och verkar har kul, men man måste va 17 :( Idag så blev t.ex. tjejen i kassan skitglad av att vi beställde frapino att hon gav oss grädde till?

INTERNT

I knew it!!

Har jättebråttom till..

A:et inne i stan som jag ska möta halv två. Haha, hon har inte fått sommmarlov än ^^
Har ångest idag, håret ser ut som jag vet inte vad och jag känner mig inte nöjd med mitt klädval.. BAJS! Plus att det regnar i stan !!!

Skit, bara 7 år...


Jag gillar vädret imorn..

När kommer solen?!

Vad händer idag?

Absolut ingenting! Det är faktiskt skönt att bara vara hemma och slappa någon dag. Skulle egentligen ha varit hos tandläkaren imorse, men jag "sjukanmälde" mig/ försov mig. Nu ska jag chilla galet, pusshej!

Nu har jag registrerat mig på..

Reggad på Commo.se

It's Sunday

Sandra åkte hem nyss och snart är det dags för mat.. Vi vaknade vid halv tre och åt frukost en timme efter.. Så med andra ord är jag definitivt inte hungrig!
Sen bär det av till Elin : ) Har fortfarande kvar mina sår på benen och en svullen tå efter förra gången jag var där.. x)

Grattis M&P

Som varit gifta i 29 år nu : )

NEJ inte söndag igen!


Gå in själv och kolla på Bloggvärde.se

Ny design!

Vad tycker ni? : )

I eat candy

Brukar gå in på Commo och sen gå in på någon random blogg. Idag kom man in på den här: http://skofetishist.blogspot.com/ och hon är väldigt besatt av skor skulle jag säga..
Iaf så hittade jag det här tipset till lilla Klara som ryktas va dålig på att gå i klackar x)

It´s saturday

Sitter här med Sandra och laddar ner Photoshop och det verkar inte så komplicerat.. (ÄN) Vad vi ska göra ikväll vet vi inte, men tror vi stannar hemma för det regnar :( VARFÖR ?!
-
Är det här sommarväder?!

..

Vid 10-tiden igår drog jag till Pernillo för att sova över där : ) Men tyvärr så tvingade Pernillo iväg mig på en sak som jag ångrade, JAG VILLE BARA SOVA!!!
-
Ser ni vem det är?? ^^

VEM HAR GÅTT IN PÅ MIN FACEBOOK?!

Vem har bekräftat alla mina vänförfrågningar?! Nu är jag vän med pedofiler och alla möjliga från Mellanöstern! TACK
-

Just nu..

-
Sandra: Den här bean måste ju va ekologisk..
Jag: Hur vet du det?!
Sandra: Den är ju så tunn...
Jag: Suck...
Sandra: Men den är ju det..
-
Nu förstår ni varför jag är som jag är, jag umgås med fel folk x)

Bilder från igår

Sandra söt : )
Mee
Gissa vem ?

Tjo!

Igår så var jag med och firade Sandras avslutning på Rudan. Efter det var man ju bara tvungen att gå och shoppa. Mhmm. Mina pengar kommer inte räcka för sommaren .. -.-
-
H&M 50 spänn bara ..
-
H&M 80 spänn
-
150 spänn Gina Tricot, kan även användas som klänning
-
Efter shoppingen följde jag med Sandra när hon skulle ha en liten avslutning med en del av hennes klass, kul var det : )

.

Jag, Emma, Hanna och Klara tänkte gå upp 3 timmar innan bussen gick, men så duktiga var vi inte tyvärr.. Men man hann iaf göra sig fin inför skolavslutningen, bilder kommer sen ;)
-
Efter skolavslutningen drog jag hem till Elin och var där tills det var dags för ridning. Egentligen skulle jag varit på Rudan med klassen på kvällen och haft det allmänt roligt och mysigt, men nej.. Jag ska rida .. : )
-
Btw, är det bara jag som tycker att det inte känns som om sommaren kommit än? Skolavslutningen kändes verkligen inte som början på sommarlovet, snarare början på vårlovet...

Tänkte leka dåliga humor...


Awesome

Letade igenom i badrummet efter borttappade saker och då hittade jag den här :
-
Måste bara tipsa er om den för man blir inte orange av den och den är för ansiktet egentligen, men jag använde den på benen för att testa först och det blev jättebra. Inga ränder eller någonting.. Den kommer från Yves Rocher och kostar runt 150 spänn skulle jag tro : )

Sommarlov imorn=Ge mig bra väder!?

Fysikprovet var mycket mycket mycket svårare än vad jag trodde, HEJ IG...
Vi slutade iaf efter provet och då skulle jag egentligen ha följt med Sandra och hennes klass till Grönan, men jag hade glömt nycklarna, hade 10 kg böcker att ta hem och var tvungen att ta ut hunden.. That sucks..
-
(Från Japan)
-
Snart ska jag dra till Emma där jag, Hanna och Klara ska svulla pizza, ha spa-dag och övernatta : )

Här har du svaret Klara!!


Ångest!

Sitter här och pluggar fysik, GAAH blir sååå sur på skolan att den lägger ett fysikprov dagen innan skolavslutningen. På sommaren ska man inte plugga, då ska man chilla galet.. Fick betyg i kemi idag iaf, fick G och kemiläraren skrattade åt mig när jag trodde att låg vid vg... HATAA HENNE, men som tur har jag hört lite rykten om henne ;) Hon är snart borta från skolan.. Mohaha..
Over and out/ Ebba

Snart sommarlov!

Somnade halv 4 imorse... Är väldigt trött, men ändå måste man plugga fysik :/ Varför ger skolan oss naturare ett fysikprov dan innan avslutningen!? VARFÖR? Inte rättvist..
-
Aja, ikväll kommer Elin iaf och sover över : ) Hon får hjälpa mig (A)
-
Hm... Varför kommer det upp massa bilder på Tila Tequila när man googlar fysiknörd? Fråga mig inte vf jag googlade det...
-

Kanske blir en resa till Göteborg i sommar!

Någon som bor där eller varit där som vet något man MÅSTE göra när man väl är i Göteborg? : )

Vad var det jag sa?!

Jag hade rätt, ätandet börjar nu. Har inlett svullningen med en påse Riesen, skulle inte förvåna mig om en påse chips mystiskt dyker upp snart <3
-
Riesen

NY

Har aldrig riktigt gillat Rihanna, kanske gillat någon låt, men absolut inte henne som person. Låter som om någon stoppat upp två ärtor i näsan på henne. Jag tror inte att Chris Brown slog henne, utan försökte få ut ärtorna! Men det är väl också misshandel..
Antingen älskar man den här låten eller så hatar man den. Jag hatar den.. Vad tycker ni?

Tröööött..

Kom nyss hem från Handen där jag åt på Donken med Sandra och Mattias. Det händer inte så mycket mer idag för jag måste vila så jag blir frisk någon gång! Hatar att vara sjuk.. Kommer bli skitensamt idag eftersom föräldrarna åkt till landet.. Snacka om att jag kommer SVULLA..
-
Jag om några timmar

-.-

PERNILLA kan du sluta bomba mig med saker?!!!!!! Tappade räkningen vid 10 din skata !!
-

It's finally friday !!

SOLA SOLA SOLA tänkte jag innnan jag kom hem.. Men nu har jag bränt mig.. Jag drack typ en liter äppeljuice, så vi skyller på att det gav mig biverkningar.. Så nu är man röd från topp till tå, och nej EMMA och HANNA en bränd ginger är INTE kul.. Så nu kan ni ta bort era care-faces : )
-
Men ikväll ska man iväg till Bålsta och student! Grattis Oskar
-
Bild från akvarium i Osaka, Japan. Vill åka dit igen!!
(Verkar nog va något intressant i höger hörn?)

It´s thursday

Idag var det inte mycket till skola, bara lämna tillbaka böcker och få betyg och är inte så nöjd med dem :/ Hade bara en lektion, så jag och Emma drog och shoppa lite ;) Köpte ett par tabletter som man tar för att skydda huden under sommaren, och det är lättare för mig för jag glömmer att smörja på solskyddsfaktorn :P Får se om de var värda pengarna eller om man blir orange som Hanna sa...
-
101117.jpg
Men sen drog det av mot Rudan för att möta Sandra och Mattias i det sköna vädret. Och nu sitter man och äter fiskbullar, JA det är gott och faktiskt en av de få sakerna jag kan göra i köket.

Mhm....

Var sjuk idag med, men den här gången ännu mer rastlös som jag blir när jag är ensam och trött. Och när jag blir rastlös, då blir jag HUNGRIG! T.ex. så kan jag bara berätta vad jag åt till lunch: En toast+ chips+ kladdkaka+ hallonmousse (som jag inte ens gillar). Seriöst, jag får sån panik efter jag hetsätit, jag vill bara ha mer och mer, tillslut tar jag bara det äckliga vi har hemma.. Och nej, jag har inte bulimi. Bara en väldigt kraftig hunger.
-
A true friend

Hihi

Stackars lilla Emma som blir uppringd av random folk som tror att hon är den kända Emma Hamberg, när hon inte är det.. Därför tog jag mig friheten till att googla denna person som delar samma namn med dig.. Här är hennes blogg : http://www.familyliving.se/bloggare/emma-hamberg-blogg/ Din är bättre!!
-

Binlägg utan B

Har inte orkat blogga, men kan däremot berätta vad som hänt månd-tisd : )
-
Måndag: Dag med klassen som började med vattenkrig och brännboll i Rudan. Sen drog det av till Gröna Lund där det var jättelite folk. AWESOME
Tisdag: Sjuk, det kanske inte var bra att vara med på vattenkrig när man är förkyld?

RSS 2.0