Ny religion

Jag och Emma risen har skapat en ny religion! Det är krokism och vad det går ut på tänker jag inte avslöja ÄN.
Har btw också tänkt på hur lättlurade folk är... Läs bara här om scientologin så förstår ni vad jag menar:
-
Incident II, eller The Wall of Fire är den mest uppmärksammade av Scientologikyrkans hemliga läror och påstås ha ägt rum för 75 miljoner år sedan. Den onde Xenu, härskare över den Galaktiska Konfederationen, fraktade miljarder utomjordingar till Jorden och dödade dem i vulkaner med hjälp av vätebomber. Efter detta åkte deras odödliga själar, thetaner, upp i atmosfären där de tillfångatogs och placerades i 3D-biografer där de hjärntvättades med hjälp av filmer (det så kallade R6-implantatet). Sedan släpptes thetanerna ut och har därefter klamrat sig fast vid människorna som ett slags andliga parasiter (kroppsthetaner) och orsakar olika problem. Målet med OTIII och de högre nivåerna är att med hjälp av auditering (typ intervju med en apparat som vägleder personen..?!) frigöra sig från dessa kroppsthetaner.

Incident 1 som hände för fyra kvadriljoner år sedan (Yeah right...) då thetanerna utsattes för ett högt knäckande ljud som följdes av en flodvåg av "luminiscens" som i sin tur följdes av en häststridsvagn med en trumpetande kerub (änglavarelse). Sedan blev thetanerna överväldigade av mörker. Det här implantatet ska ha öppnat porten till universum och dessa traumatiska minnen ska ha skiljt thetanerna från deras tidigare statiska, gudalika tillstånd.

Deras mening med livet är liksom att bli av med sina thetaner..?

Han som skapade religionen (Hubbard) vart en av de 100 rikaste i världen tillslut... WTF?! Haha, men hans "anhängare" kanske inte visste att innan Hubbard blev så rik så skrev han science-fiction serier..... Det kanske märks....
-
Så nu mina kära vänner ska ni bli anhängare av min och Emmas religion och bli krokister för vi vill ha pengar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0