Sanningen om Michael Jackson

Blir så himla förbannad. Såg på en film/dokumentär om Michael Jackson igår om hans liv och varför han dog. Hans uppväxt var inte alls lätt. Hans pappa var väldigt sträng, misshandlade Michael, hans syskon och hans mamma. Han gjorde som han ville och vänstrade med en annan kvinna. När Michael växte upp fick han väldigt svår acne och större näsa som gjorde att både pressen och hans pappa började reta honom. Men trots det, blev Michael mer till den talang han var innan han dog. Han hoppade av Jackson 5 och började på sin solokarrär. DÅ insåg folk hur mycket pengar man egentligen kunde tjäna på den nya stjärnan, massor! Pepsi ville göra en reklamfilm med Michael sjungande, som han gick med på. Inspelningen gick jättebra, men Pepsi ville ha ännu mer och bad om en sista inspelning. Det slutade i tragedi, Michaels hår började brinna och lämnade ärr hos Michael, som var skärrad. Han blev ännu mer missnöjd med sitt utseende. Plastikoperationer såg han som en lösning på detta. Elisabeth Taylor var både han och hans syster Janet beundrade av. De ville se ut som henne och ville båda fixa näsan som henne. Men Michael blev aldrig nöjd med sin näsa, 10 operationer tog det tills han blev nöjd. Han blev så utseendefixerad att han t.o.m. tattuerade in permanent eyeliner runt ögonen. Men sedan började hans hud att bli vitare, pressen skyllde det på operationerna, men sanningen är vitligo, en sjukdom där man tappar pigment. Han var nu omringad av läkare, agenter, tränare, advokater och managers. Nästan ALLA var bara där för att få ut så mycket pengar som möjligt av honom och inte där för att hjälpa. Det kostade honom jättemycket och pengarna började ta slut. Han tog ett lån på 24 milj. dollar! Hans managers och skivbolag kom med ett förslag: att göra en sista turné som skulle dra in jättemycket pengar. Först kom de fram till 10 spelningar, men totalt 85 st spelningar skulle behövas göra. Det blev tillslut 50 spelningar och hans tränare och advokat sa ifrån. Michael var inte i tillräckligt fysisk form för att göra det. Men han hade inget val, enligt vissa dog han av utmattning. Men enligt läkarna dog han av överdos av ett känt narkosmedel Propofol. Michael var väldigt andlig och frågade sin förra läkare en gång om han visste hur man kunde komma till dödslandet och sen tillbaka till sitt liv, som en slags koma. Han gav inte honom något svar, men det gjorde hans senare läkare Murray. Pressen gav ofta ut bilder på Michael i rullstol eller med andningsmask. Detta höll på i några år och han utvecklade anorexia. Repetionerna på sista turnen This is it kunde han ibland helt och hållet skippa eftersom han inte orkade. Enligt filmen var han pigg och allert, men det var bara en samling av hans golden moments.
Pressen var så elak att dem t.o.m skrev att Michael var mer värd död än levande. Sant, men otroligt omänskligt. Men pressen var inte dem enda som bettede sig så, Michael blev flertal gånger stämd för pedofili. Första gången blev han stämd på flera miljoner för att ha våldtagit en liten pojke. Pressen gav ut bilder på Michael som umgicks ensam med barn hemma hos honom i Neverland och folk började tro på att han skulle vara ett pervo. Men domstolen fick tag på ett band där pappan som stämde Michael, pratar med sin son om hur mycket pengar de kommer att få och hur lurade alla kommer bli. Pojkens beskrivning av Michaels kropp stämde inte heller. Michael fick bli fotograferad på dem ställen man absolut inte vill bli fotograferad av polisen i onödan. Ja, Michael hade i stort sett vunnit denna omgång, men hans skivbolag hann inte med att stanna tills hans seger. Med en turné som snart skulle vara igång och en ny skiva på g, tvingade de Michael att betala 22 milj. dollar och helt enkelt erkänna, fast han inte hade gjort något fel. Detta gjorde att nya stämningar kom in, men domaren dömde alltid Michael till oskyldig. Antagligen för att han visste att dem ville ha pengar dem med. Men anledningen till att Michael umgicks med barn var för att han var inspirerad av oskuldfullheten och hur dem betedde sig. Han var ett barn i en 50-årings kropp!
Inget vet fortfarande om Michael blev mördad eller inte. Han läkare Murray har ändrar saker han säger i domstolen hela tiden och ljuger antagligen. Han säger att han hittade Michael som behövde hjälp. Men saken är det att den tidpunkten han hittade Michael, är hela 90 min innan ambulansen kom. Vad hände emellan? När läkaren gav Michael hjärtmassage, var det i en mjuk, fluffig säng. Alla läkare vet att man ska göra hjärtmassage på en hård grund som golvet. Så Michael Jackson var säkert redan hjärndöd innan ambulansen kom. Själv tror jag att det var Murrays fel att Michael dog, han kunde inte dosera narkosmedel. Han hade ingen utbildningen för det och gav alldeles fel mängd till Michael. Eller så var det Michael som fick Murray att skriva ut Propofol som blev till ett missbruk. Men varför räddade inte Murray honom?
-
Men det finns kanske hopp fortfarande, många har sett bevis på att att han fortfarande lever. Jag vet inte om jag tror det på det. Men det kanske var den enda utvägen från sitt hemska liv. http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2010/05/22/michael-jackson-seen-in-stockholm-last-month/
-
AV MICHAEL JACKSON
:
"The most important thing in the world is making other people happy."
-
"And I remember going to the record studio and there was a park across the street and I'd see all the children playing and I would cry because it would make me sad that I would have to work instead."
-
"Because I think every child star suffers through this period because you're not the cute and charming child that you were. You start to grow, and they want to keep you little forever."
-
"Elizabeth Taylor is gorgeous, beautiful, and she still is today, I'm crazy about her."
-
"I have a skin disorder that destroys the pigmentation of my skin, it's something that I cannot help, OK?"
-
"I just wish I could understand my father."
-
"I will say again that I have never, and would never, harm a child. It sickens me that people have written untrue things about me."
-
"I'm never pleased with anything, I'm a perfectionist, it's part of who I am."
-
"If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with."
-



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0