Skamligt Sverige

Fyfan vad jag är trött på att gå till vårdcentralen utan att något händer! Har sen drygt ett år tillbaka aldrig känt mig som pigga mig igen och kan inte andas ordentligt. Har mest haft olika virus, t.ex. influensan. Det är mest från dag till dag, ibland kan jag börja träna hårt en månad, men sen blir jag sjuk. Sen efter två månader är jag så trött på att ha den där äckliga sjukdomskänslan så då tränar jag och går ut på krogen. Blir sjuk igen två månader och så håller jag på. 
Jag känner inte heller att jag blir tagen seriöst. Har flera gånger känt att läkaren tycker att jag är en hypokondriker som hittar på för att få uppmärksamhet eller att någon ska tycka synd om en. Eller att de bara ger en mediciner för att bli av med en så nästa patient kan komma in fort. I vanliga fall känns det så plus att man gått upp onödigt tidigt och betalat onödiga pengar. Men idag vänner, blev jag äntligen skickad till en specialist. Om inte han/hon (jag vägrar skriva hen) kan hjälpa mig, så vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill bara bli mitt gamla jag igen som orkade allt och alltid hade ett gott humör.
Eftersom jag inte jobbar så många timmar i veckan har jag tyckt att det var okej, för att jag kunde satsa på träningen istället och tränade hårt ca 6 gånger i veckan. Men vad kan jag göra nu? Hatar att gå hemma för länge. Jag vill resa, nå mitt mål i träningen och jobba jobba jobba.
 
Okej itne världens charmigaste bild från förra sommaren, men skit vad jag saknar min energi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0