Varning på arg tjej

Livet rullar på som vanligt. Var och red på ridskolan idag och fick Mistel. Det gick verkligen skitbra! Man blir så jävla glad efteråt :D Det är också kul att få en häst att verkligen samarbeta och lyssna på minsta hjälp. Det gick bra ända från början till slutet verkligen.
Ridning är i princip min enda motion nuförtiden. Kan inte andas då heller ordentligt. Kan den där jävla helvetes specialisten höra av sig någon gång? Jag vill träna och använda mina nya träningskläder!
 
 
 
Vill också bli klar med det där jävla körkortet, men det känns så långt bort. Min körlärare verkligen trycker ner mig och gör mig nervös väldigt ofta med saker han säger. Han säger t.ex. hur jag ska känna. Fine säg vad jag ska göra så jag lär mig. Men gå inte förihelvete och säg hur jag inte ska vara som människa och säg saker som inte ens stämmer.
Exempel nr 1: "Ebba, du blir jättenervös när du ser en bil hahahahha" Jag: Nej, jag förstår inte vad du menar" och sitter där lugnt. Han: "Jo, det blir du hahahah" Blev asilla till mods när han sa det och helt ofokuserad på körningen. Jättebra lärare som sitter och garvar ÅT en och får en att känna sig obekväm..
Exempel nr 2: "Ebba, varför är du blyg hahahaha?" Jag: "Varför är jag blyg?" Han: "Du tror att han killen här med stora mustaschen ska äta upp dig eller hur? Var inte nervös." Anledningen till att jag är tyst under körningen är för att han går mig på nerverna och när jag blir sur, då blir jag skitsur verkligen. Sjunker ihop och säger inte ett ord som ett litet barn. Sen är jag även tyst för att vara koncentrerad, men förlåt jag ska prata med dig nästa gång så kan vi låta bilen gå av sig själv! Sen SO WHAT om jag skulle vara blyg, jag får väl vara det om jag är sån. Acceptera det, alla kanske inte vill bli din nya bästis.
Exempel nr 3: Han tycker jag ska köra mer självständigt. Men jag får aldrig chansen för han säger 5 sekunder innan vad jag ska göra 5 sekunder senare, när jag planerat i huvudet att göra exakt så. T.ex. när jag ska växla upp till 3an så säger han precis när jag börjar öka farten att jag ska lägga i 3an sen. DET VAR DET JAG TÄNKTE GÖRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Exempel nr 4: Alla säger att man i princip bara ska kunna starta och stanna för risktvåan. Och alla säger att det är skitlätt. Min pappa som jag kör med på fritiden, tycker det snart är dags för mig att köra upp, men min körlärare tycker inte ens jag är redo för risktvåan.. Känns bra det här! Detta för att tydligen så kuggar jättemånga där för de får motorstopp. Snälla vi har kört 240 minuter tillsammans och jag har bara fått motorstopp en gång för att jag missförstod vad du ville att jag skulle göra, aldrig vid starten eller något annars.
Exempel nr 5: Han lyssnar inte ett dugg på vad jag säger. Om jag säger att jag trodde jag hade företräde för vi är på en större väg, fast jag har gjort som han sa och stannat och kollat efter bilar, svarar han inte. 
Idag när jag gick hem från en lektion var jag så jävla sur. Om blickar kunde dödat, skulle alla som sett den dött. Var så jävla pissed off. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0